Şimdi Ara

Hangi CANON yazıcıları almamalıyız.. nedenleri iceride... (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
175
Cevap
7
Favori
27.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
4 oy
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • aliexpressde bu yazıcının kafası 75 dolar ve ücretsiz kargo.

bu kafalarla 20bin 35bin baskı alınabiliyor bu rakamları katlayanlarda olabiliyor ama hassas oldukları icin bu sayıya ulasamadan ölebiliyorlar da. Sizinki ise cok daha büyük bir sanssızlık olmus kısa zamanda ölmüs. 20bin sayfadan sonra 75 dolar vermek pek sarsmaz ama yolun basındayken bu kötü olur.

Orijinalden alıntı: meco

aliexpressde bu yazıcının kafası 75 dolar ve ücretsiz kargo.

bu kafalarla 20bin 35bin baskı alınabiliyor bu rakamları katlayanlarda olabiliyor ama hassas oldukları icin bu sayıya ulasamadan ölebiliyorlar da. Sizinki ise cok daha büyük bir sanssızlık olmus kısa zamanda ölmüs. 20bin sayfadan sonra 75 dolar vermek pek sarsmaz ama yolun basındayken bu kötü olur.

20 bin hiç inandırıcı gelmedi ancak her sayfaya tek harf basılırsa bi canon yazıcı orakamları görür. görse file canonların foto kalitesi berbat ancak idarelik foto basar canon keskinlik yok renk tonlaması iyi değil benimki böyle çıkınca mazalardaki canon üstseviye mg mx lere baktım hepaynı fo kalitesine sahip mg 5 kartuşlu ollanlar daha kötü keşke almadan test baskısı yaptırsaydım mazalarda neyse .
    arkadasın xp 600 çok daha kaliteli net doğru renk tonlarıyla keskin foto basıyor epson al demişti banada bulamayınca conon almıştım, hiçbiyerde epson yok l serisi var ondada l800 varbi çok pahalı şimdi l850 gelmiş sanırım tarayıcısı olanı int te 1600tl çivarı yeni çıkan kartuşlu epsonlar niye hala piyasadayok.

75 dolar verdikten sonra amazondan yeni yazıcı almak daha mantıklı birde ali exp den 273 usa ver kartuş aldıkmı kulanırız canonlar dan daha iyi dir hatta l850 den bile iyi çiftaraflı baskı 1,5 pl 360siyah ,180diğer 4 renk nozül ki l850de 90 nozül l850 den 2 kat hızlı yazar fiyatıda çok daha aşağı.
    Epson Expression Premium XP-520 $79.00 & FREE Shipping

http://www.amazon.com/Epson-Expression-Premium-XP-520-Wireless/dp/B00M88B89E/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1422050409&sr=8-1&keywords=xp+520&pebp=1422050428597&peasin=B00M88B89E

canon kafaya para vereceğinize yeni epson yazıcı alın benden tavsiye hp de termal injet ucuz olanlar x serisi page wide dediği bir kafa var sanırım termal değil termal olsa o baskı sayısına ulaşmaz ama ev kulanıcıları için yok.

canon ücretsiz yazıcı verse kullanmam artık ana harcayacağım kartuş parasına foto kağıdına yazık

• Bu kafalar herhangi bir terslik cıkmazsa gercekten 20bin basabiliyor ama dedim ya cok hassaslar ufak bir terslikte hemen ölebiliyorlar. epson konusunda evet dogru diyorsunuz fakat epson Türkiye'de hem fahis fiyatlı hemde ürün cesitliligi cok sınırlı.
    Amazonda buldugunuz makina güzel ama Türkiye'ye kargosu yine o kadar tutar zannedersem bunuda dikkate alın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meco -- 24 Ocak 2015; 12:02:21 >

Orijinalden alıntı: ttumitt

merhaba
    canon ip3300 yazıcıya ait QY6-0070 kafa hatası veriyor. bu kafada bulunan eeprom resetlenebiliniyor mu?

kafa yazıcıdayken canon reset programı ile makinayı resetlemeyi deneyin bazen sorun cözülebiliyor.

elimdeki programda hata veriyor reset atamıyorum. Sizde mevcut mu?

elinizde hangi program var?

Canon IP 3300 Manual resetter

EERPSOM Reset Procedure

Try to enter service mode and reset EEPROM:

1. Start with the printer OFF
    2. Hold down RESUME and then hold down POWER
    3. release RESUME
    4. press RESUME twice, then release POWER
    5. Let green light blink until printer is done moving print head.

Now you should be in service mode.

6. Press RESUME 1 time then POWER to execute the command
    This will print head test print. Just if you want to check clogging problems in depth.

7.Press RESUME 2 times then POWER to execute the command
    This will print EEPROM information ink usage etc.

8. Press RESUME 3 times then POWER to execute the command
    This will reinitialize (reset) EEPROM

9. Press RESUME 2 times then POWER to execute the command
    This will print EEPROM information once more, you should compare it with your fist print. All zeroes should be all over the place.
    That means your EEPROM is reset.

• meco M kullanıcısına yanıt
    sizin dediğiniz gibi yaptım fakat sürekli resume ışığı yanıp sönüyor.

sizin dediğiniz gibi yaptım fakat sürekli resume ışığı yanıp sönüyor.

5. basamakta mı takıldınız?
    bir kac kez denemek gerekebilir.

yazdırıyor gibi yapıyor kafa hareket ediyor ama hiç bir şey yazmıyor. pc de kafa hatası veriyor.

bu programı bir deneyinhttp://www.megafileupload.com/en/file/615212/PCM-servicetool-rar.html
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.