Şimdi Ara

hangi çamaşır deterjanını kulanyorsunuz? (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.035
Cevap
44
Favori
543.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yağ tenekesi

quote:

Orijinalden alıntı: GülçinGE

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

nedense aklım bille gitti ve daha demin 2 kg lık bill matik aldım ilk izlenimim ölçümü azaltabilriim ne güzel köpürüyor öyle ama ariel gibi şıkısık değil baloncuk gibi

kokusu bana o kaç sene önceki omoyu hatırlattı çok beğendim lekeli bir yemek masası örtüsü attım hızlı günlük 40 dereceye çıkarsa hemen büyük boyunu alırım

Deterjan olarak güzel gerçektende ama leke çıkarmadı maalesef bende koltuk örtüsü, pike çarşaf falan yıkarken kullandım hep.

kurumus leke1saatte cikmisti ayrica kokusuda guzel omo gibi uzerinde uretici firmayi bulamadim hangi firma uretti acaba ve durulandi o kopurmeye ragmen

Lekeden lekeye fark ediyor ama yemek lekeleri çıkmadı bende mesela:) yıkanacak o kadar çok şey var ki.

mesela küçük halıdakini çıkarmadı pek rengi açılmış sadece ama 1 haftalık kir ve kısa program ama masa örtüsündekini çıkardı o iyi oldu

Benim makinaylada alakalı olabilir temiz yıkamıyor çünkü.

olabilir tabikide ben memnun kaldım daha demin markete gittim 5kg lık omo 24 liraydı iyimi fiyatı

Memnun kalmana sevindim. izmirde 6 kg omo 30 tl bence gayet iyi fiyat olarak.

iyimiş o zaman omo kalsın şimdilik 2 kg bill bana 1 hafta gider

Tercih senin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Multinet geçen yerlerde uygun fiyata deterjan bulamayınca riske girip 6kg Deniz Esinti kokulu Persil'i 19,90TL'ye aldım. Uzun zamandır hiç kullanmamıştım, inşallah beyazları temiz yıkar. Olmadı renklilere falan kullanırım napalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

Multinet geçen yerlerde uygun fiyata deterjan bulamayınca riske girip 6kg Deniz Esinti kokulu Persil'i 19,90TL'ye aldım. Uzun zamandır hiç kullanmamıştım, inşallah beyazları temiz yıkar. Olmadı renklilere falan kullanırım napalım

O tarz kartların-kuponların geçtiği yerlerde piyasa fiyatından bile daha fazla oluyor çoğu ürün. Özellikle Küçükbakkalköy'deki Orka Market çok pahalı oluyordu. Ekim-Mayıs arası staj yaparken çok kullanmıştım bende.

• quote:

Multinet geçen yerlerde uygun fiyata deterjan bulamayınca riske girip 6kg Deniz Esinti kokulu Persil'i 19,90TL'ye aldım. Uzun zamandır hiç kullanmamıştım, inşallah beyazları temiz yıkar. Olmadı renklilere falan kullanırım napalım

aldınız mı? kullandıysanız memnun kaldınız mı?
  • bill matikten memnunum
  • adam deterjan reyonu açsa paraya para demez

• Arkadaşlar hepsiburada.com'da kampanya varmış 3 adet Persil Jel 1095ml 16,98TL'miş. Kargoda bedava. Sürekli kullananlar faydalanmak ister belki.

http://www.hepsiburada.com/liste/persil-jel-gulun-buyusu-1095-ml/productDetails.aspx?productId=zyhen100683357&categoryId=60001088&SKU=ZYHEN100683357
  • quote:

Hocam merhaba, aldığınız persil yeni formüllümü yani leke çıkarıcı kapsüllümü inşallah öyledir
  • Evet, Expert çeşitinden aldım. Leke çıkarıcı kapsüllü olandan yani. Henüz beyaz birikmedi, birikince yazarım
  • Almanlar dünyada kimyanın mucididir. Ama neden adam gibi bir detarjanları yok?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

adam deterjan reyonu açsa paraya para demez

Aslanım aynı ben

• quote:

Orijinalden alıntı: sonerta

quote:

adam deterjan reyonu açsa paraya para demez

Aslanım aynı ben

bence biraz fazla gibi

• makinası neymiş adamın güzel bişeye benziyo. ah bi de o persillerden niye burda yok? niye bizde de karton kutulu değil?
  • Ben de karton kutulara bayılırım. Çocukken anneme attırmayıp oyuncak yaparmışım

Hep ayalimin bir köşesinde ambalaj tasarımcısı olmak vardır :)

Makine Electrolux'ün. Beyaz panellisi var ülkemizde, o tipsiz ama gri panel ve kapaklısı benim de hoşuma gitti :)
  • quote:

Ben de karton kutulara bayılırım. Çocukken anneme attırmayıp oyuncak yaparmışım

Hep ayalimin bir köşesinde ambalaj tasarımcısı olmak vardır :)

Makine Electrolux'ün. Beyaz panellisi var ülkemizde, o tipsiz ama gri panel ve kapaklısı benim de hoşuma gitti :)

eskiden neler neler vardı.

bilmem hatırlar mısınız? Persil kutularının içinden şeffaf yumuşak bir çamaşır topu çıkardı. Deterjanı onun içine doldurup atardık.

Persil supra diye bişeydi. O zamanlar çok iyiydi persil.
  • quote:

Evet, Expert çeşitinden aldım. Leke çıkarıcı kapsüllü olandan yani. Henüz beyaz birikmedi, birikince yazarım

Hocam cevabına göre iyiyse bizde Persil alabiliriz,şuan hala aramadayız,beyazlar için iyi bir deterjan bulamadık,takipteyim,iyi günler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diego Armando Maradona

quote:

Evet, Expert çeşitinden aldım. Leke çıkarıcı kapsüllü olandan yani. Henüz beyaz birikmedi, birikince yazarım

Hocam cevabına göre iyiyse bizde Persil alabiliriz,şuan hala aramadayız,beyazlar için iyi bir deterjan bulamadık,takipteyim,iyi günler.

persil leke çıkarıcılı kapsüllü deterjanı öneririm ben memnun kalmıştım

• quote:

Orijinalden alıntı: efemre5059

quote:

quote:

Hocam bu Persil Expert toz deterjanı mı söylüyorsun?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: efemre5059

quote:

quote:

Hocam bu Persil Expert toz deterjanı mı söylüyorsun?

evet ama sıvısını baya kullandım oda güzel ama bereketli değil çabuk bitiyor çok çamaşır yıkıyorsanız tozu alın

• Persil Expertci kervanına bende katıldım.7 Kg. 19,90 TL olunca
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.