Şimdi Ara

Hangi Bilgisayarı Almalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bildiğiniz gibi evkur kredi kartsız taksitli alışveriş yaptığı için ordan almak zorundayım, önceden bahsedeyim oyun için alıyorum altta verdiğim evkurun bilgisayarlarında bana oyun için en uygununu bulabilir misiniz. yalnız 24 taksitli fiyatları yazıyor orda 100 tl altı taksiti olan 2013-2014 de çıkan oyunları düşük seviyede de olsa kasmadan oynatcak bi pc arıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim.bu da link:

http://www.evkur.com.tr/c/54/masa%C3%BCst%C3%BC-bilgisayarlar

• yeni çıkan oyunlar i5 işlemciler için agır geliyor i7 tavsiye ederim
    + bu gibi yerlerden alınacak eşyalar 2 katına çıkar x24 olması önemli deil sonuşta cebinizden cıkacak
    yanlış hatırlamıyorsam i5 işlemci 4gb ram 2gb erkan kartı EXPER olması lazım geçenlerde 550 tl idi 2.eli
  • Bu tür kazık fiyatla satan yerlere para kazandırmak yerine bence gidin kredi kartı alın ve öyle alışveriş yapın derim. Taksit ödemesi bitince de kartı kapattırırsınız.
  • Toplama bilgisayar alman daha mantikli

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: m2ho06

bildiğiniz gibi evkur kredi kartsız taksitli alışveriş yaptığı için ordan almak zorundayım, önceden bahsedeyim oyun için alıyorum altta verdiğim evkurun bilgisayarlarında bana oyun için en uygununu bulabilir misiniz. yalnız 24 taksitli fiyatları yazıyor orda 100 tl altı taksiti olan 2013-2014 de çıkan oyunları düşük seviyede de olsa kasmadan oynatcak bi pc arıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim.bu da link:

http://www.evkur.com.tr/c/54/masa%C3%BCst%C3%BC-bilgisayarlar

Çok kötü kazıklıyorlar şurdan sana açıklayayım.

Şu linkini gönderdiğin pclerden sadece 1 tanesi iş yapar bence saten çoğunun ekran kartı yok olanda ekran kartı yerine koymazsın ayrıyetten kasmadanda olsa lowda 2013-2014 oyunlarını oynaman çok zor o ekran kartıyla.

http://www.evkur.com.tr/p/31591/lenovo-ideacentre-h530-4gb-500gb-dos

Bu linkteki daha az acımasız diğerlerine göre bence.Ama 78 TL x 24 = 1872 TL veriosun.

Bunla aynı sayılabilecek benzeri bir sistem kurarsak vatandan; ( Ki bunu belirtemeden geçemem inan bunun anakartı falan daha iyi hazır pcdeki o anakart usb 2.0 sata 2 sanırsam )

Hangi Bilgisayarı Almalıyım?

Yani nerdeyse 900 TL yakın fazla para verceksin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qaanx -- 23 Eylül 2014; 14:23:27 >

• m2ho06 M kullanıcısına yanıt
    Victor un A8 işlemcili kasası resmen 3240TL ye satılıyor...

Kasanın sıfırı toplasan 1000TL...

Resmen terbiyesizlik.

Hocam kredi kartı bulup aylık 90 TL den faizini düşünce 1987TL gibi bir miktara 24 ay taksit ile çok çok çok yüksek performanslı bir cihaz alabilirsiniz.

Bu baktiğiniz cihazlara 8-9 aydan sonra verdiğiniz para adamlar için kar. 24 ay taksitle aldiğiniz ürünün 14-15 ayını resmen ceplerine indiriyorlar.
  • vatan bilgisayardan toplarsam her aldığım parçayı kredi kartıyla taksitlendirebilme imkanım var mı çünkü peşin alma imkanım yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi Klavyeyi Almalıyım?
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.