Şimdi Ara

Hangi BF3 alacağız (online için)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar akşam vatana gidip almayı düşünüyorum bf3 ama bir sürü pack vs var hangisini almamız lazım?yada buradan satan varsa akşam oynayacağım şekilde öylede alabilirim güvenilir bir arkadaş

• quote:

Orijinalden alıntı: Zayber

arkadaşlar akşam vatana gidip almayı düşünüyorum bf3 ama bir sürü pack vs var hangisini almamız lazım?yada buradan satan varsa akşam oynayacağım şekilde öylede alabilirim güvenilir bir arkadaş

alman gereken paket "Battlefield 3 Premium Edition" tüm eklenti paketlerini barındırıyor içerisinde....

not: bunun ile ilgili bir çok konu var forumda.
  • Paran varsa Range Rover paran yoksa Game Over

Şaka bir yana Premium edition'ı ikinci el satan arkadaşlar var. Onlarla irtibata geçersen iyi olur.
  • illa kutulu mu istiyorsunuz key olarak ta almayı düşünebilirsiniz.ben bf3 ü tamamen oynamak istiyorum dersen pe al yoksa sadece ilk çıkan oyun ve b2k dlc si dahil le de alabilirsin ...
  • Battlefield 3 Ana oyun paketinin yanında Back to Karkand, Close Quarters, Armored Kill, Aftermath ve End Game DLC paketleri mevcut. Bunlara ek olarak da oyun içi envanterleri direk açmak için Bundlelar var; oyunda çeşitli silah araç ve ekipman eklentilerini belli bir deneyim puanı olmadan hazır olarak sunuyor ve açılmasını beklemiyorsun. İster ürünü key alırsın originden aktif edip kullanırsın, istersen kutulu olarak satın alabilirsin. Piyasada satılan sürümleri ise şunlar;

Battlefield 3 Standart Edition: BF3
    Battlefield 3 Limited Edition: BF3 + Back to Karkand DLC
    Premium: 5 adet DLC paketini oyuna ekliyor. Oyuna önceden sahip olman gerekir tek başına çalışmaz.
    Battlefield 3 Premium Edition: BF3 + Bütün DLC paketleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLaCK-SLaYeR -- 7 Mayıs 2013; 15:39:56 >
  • bugun oynamam lazım o yüzden premium alacağım saolun birde dl ile uğraşmayım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.