< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxfocus -- 16 Temmuz 2007; 15:06:08 > |
|
Lenovo Legion i7 11800H RTX 3060 17",HP OMEN i7 11800H RTX 3070 17", SAMSUNG JU7000 TX65" 3D 4K LCD, PANASONIC TXP50G20 PLASMA TV, LG 50PH670S 3D PLASMA TV, 2021 TOYOTA COROLLA 1.8 HYBRID GASOLINE DREAM E-CVT, 2019 PEUGEOT 3008 GT LINE 1.5 DIESEL EAT8
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
Arkadaşım sıvılar birbirinin içinde erimesede çalkalandıgı sürece karışır...Evinde zeytinyagı ve suyu bardaga koy karıştır...Bu erimeden karışma olayı hava kabarcıgı gibi balon şeklinde oluyor...Buna süspansiyon yada emülzüyon deniyordu...Arabalardaki süspansiyonla karıştırmayın...Kimya dan yazıyorum....Benzine su katmak en bilinen hiledir...15 yıl önce Kadıköy meydanından benzin alıpta ben susuz aldım diyen bir Allah ın kulu yoktu....Birde Maltepenin oralarda bir benzinlik var....İsmi lazım degil...Bilenler bilir....Bilmeyenler düşerdi....Benzine su katılmaz deyip bizi güldürme.... Basit bir tavsiye bazı benzinlikler tıklım tıklım...Her zaman gece gündüz....Bazıları her zaman tek tük.....Hep boş..... Bir söz var. Eşek çamura bir defa düşer.....Haaa pompada hava basmada çok yaygındı....Şimdi bilmiyorum....
Hep moral bozucu yazmayalım..Buda iyiye örnek.....Merter Şhell.... Ambarların tam karşısı..Migrosun 50 mt berisi.....Her zaman pompada kuyruk var...Gece ve gündüz....Tıklım tıklım...Hep pompası dogru basar...Sahibi temiz bir insan...Bir deneyen bir daha ayrılmıyor...30 Lt benzinle xxxx km yapıyorsan buradan aldıgın 30 Lt benzinle xxxx + xx km yapıyorsun....Pompa farkı..... Bilginiz olsun....Saygılarımla....
kurşunsuz süper oktanı da var ama kaç hatırlayamadım yanlışım olmasın şu ana kadar sorun çıkmadı memnunum. ama tavsiye edenlerin tavsiyelerini de değerlendireceğim.