Şimdi Ara

Hangi Ayakkabı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

Hangi Ayakkabı?

(En Son Oy Tarihi: 4.6.2009)
Giriş
  • Beyler kararsız kaldım bu ayakkabı konusunda. Bu 3'ünden birini alacağım. Sizce hangisi daha güzel?

1.
     Hangi Ayakkabı?

2.
     Hangi Ayakkabı?

3.
     Hangi Ayakkabı?

• 1. in uzun hali
    yok uzun sevmiom dersen 2.
  • Bir yıldır kullandığım ayakkabım 2. ve 3. sıradaki ayakkabılardan daha yeni duruyor. Orjinal halleri böyleyse 1. sıradakinin uzun versiyonu derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vikernes -- 4 Haziran 2009; 0:34:40 >
  • 2. güzel.
    En azından herkesin giydiği Converse tarzında değil.Bi farklılık olur :p
  • Yazın sıcağında bilekli ayakkabı giyilmez diye düşünüyorum. O yüzden bu modelleri seçtim. Oy kullanırsanız sevinirim.
  • Up
  • quote:

Orjinalden alıntı: __RayAllen20__

Yazın sıcağında bilekli ayakkabı giyilmez diye düşünüyorum. O yüzden bu modelleri seçtim. Oy kullanırsanız sevinirim.

yazın sıcağında dediğin dostum converse keten zaten ayagını terletmez boğazlı model tercih et kısaları genelde bayanlar kullanıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi Deri Montu Alayım?
    5 yıl önce açıldı
    Pantolon nerden alıyorsunuz?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yahu 45 numara ayakkabı yapıyorlarsa bir bildikleri vardır adamların. Kadınlar giyiyor demek biraz kıt bi mantık
  • bunLarın dışında NİKE DART VI önerebilirim sana gerçekten rahat
  • 3. ayakkabinin markasi ?
  •  Hangi Ayakkabı?
  • 1 numaralı ayakkabıya 9 puan veriyorum kanka
  • quote:

Orjinalden alıntı: RuLz

3. ayakkabinin markasi ?

Hepsi Converse
  • 1. çok klasik 3. çok paspal 2.si içlerindeki en iyisi
  • Yarın alacağım beyler o kadar okuyosunuz 1 oy kullanın bari yav lütfen
  • quote:

Yahu 45 numara ayakkabı yapıyorlarsa bir bildikleri vardır adamların. Kadınlar giyiyor demek biraz kıt bi mantık

okuma yazma kıt sendede galiba kardes GENELDE dedim zaten kadın ayakkabısı demedim .
  • quote:

Orjinalden alıntı: m.kvncymn

quote:

Yahu 45 numara ayakkabı yapıyorlarsa bir bildikleri vardır adamların. Kadınlar giyiyor demek biraz kıt bi mantık

okuma yazma kıt sendede galiba kardes GENELDE dedim zaten kadın ayakkabısı demedim .

Ben de kadın ayakkabısı dedin demedim ki. Ayakkabı sonuçta, boğazlı boğazsız fark etmez. Benim zevkime bu daha uygun.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: m.kvncymn

quote:

Ben de kadın ayakkabısı dedin demedim ki. Ayakkabı sonuçta, boğazlı boğazsız fark etmez. Benim zevkime bu daha uygun.

tamam ben kıtım. mantığım kıt . ama sende show yapma

• Up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.