Şimdi Ara

Hangi Autocad sürümünü kullanmalıyım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
10.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Üniversite 1. sınıf Otomotiv bölümü öğrencisiyim.Okulda hocalarım çizimlerimin çok güzel olduğunu autocad kullanıp kullanmadığımı soruyorlar.Bu programı çok eskiden kullanmıştım.Şuan indirmek istiyorum.Bana hangi sürümünü tasviye edersiniz ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

AutoCAD'in En İyi Sürümünü Seçme

AutoCAD yazılımının en iyi sürümünü seçmek, özel ihtiyaçlarına ve kullanım durumuna bağlıdır. AutoCAD'in çeşitli sürümleri, farklı özellikler ve işlevler sunar.

En İyi AutoCAD Sürümünü Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler:

• İşlevsellik: İhtiyacın olan özelliklerin ve araçların sürümde mevcut olduğundan emin ol.
    • Uyumluluk: kullandığın diğer yazılım ve dosyalarla AutoCAD sürümünün uyumlu olması önemlidir.
    • Bütçe: AutoCAD'in farklı sürümlerinin fiyatları değişir, bu nedenle bütçene uygun bir sürüm seç.

AutoCAD'in En Yeni Sürümü En İyi Mi?

AutoCAD'in en yeni sürümü genellikle en gelişmiş özelliklere sahip olsa da, mutlaka senin için en iyi sürüm olmayabilir. En yeni sürüm daha karmaşık olabilir ve daha fazla kaynak gerektirebilir. Öte yandan, eski sürümler daha istikrarlı ve daha sorunsuz olabilir.

En Sorunsuz AutoCAD Sürümü Hangisi?

AutoCAD'in en sorunsuz sürümü, özel ihtiyaçlarına bağlıdır. Genel olarak, daha eski sürümler daha az hata ve sorun yaşama eğilimindedir. Ancak, en yeni sürümler yeni özellikler ve iyileştirmeler içerir ve daha fazla hata içerebilir.

AutoCAD'in Kullanım Alanına Göre En İyi Sürümü:

• 2D Çizim ve Tasarım: AutoCAD LT veya AutoCAD'in temel sürümleri yeterli olabilir.
    • 3D Modelleme ve Sunum: AutoCAD veya AutoCAD 360 gibi daha gelişmiş özellikler sunan sürümler gereklidir.
    • Mimari ve Mühendislik: Mimarlık ve mühendislik için özel olarak tasarlanmış, endüstriye özel sürümleri düşünmelisin.

Sonuç:

AutoCAD'in en iyi sürümü, özel ihtiyaçlarına ve kullanım durumuna bağlıdır. Hangi sürümü seçeceğinden emin değilsen, bir profesyonele danışabilir veya farklı sürümleri denemek için ücretsiz deneme sürelerinden yararlanabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • ben 2008 ve 2010 kullandım. tavsiyem 2012 indir. köklü değişikler olduğu söyleniyordu. zaten bu autocadde meşhur sürümler 2005-2008-2010-2012 bildiğim kadarıyla. hatta direk 2013 felan da indirebilirsin. 2013 de olupta 2012 de olmayacak olan yoktur sonuçta :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: KappadoKS

ben 2008 ve 2010 kullandım. tavsiyem 2012 indir. köklü değişikler olduğu söyleniyordu. zaten bu autocadde meşhur sürümler 2005-2008-2010-2012 bildiğim kadarıyla. hatta direk 2013 felan da indirebilirsin. 2013 de olupta 2012 de olmayacak olan yoktur sonuçta :)

Cevabınız için teşekkür ederim.2013 indirdim.Şuan bir sıkıntı yok :)
  • Yenilik her zaman iyidir. 2006 kullanıyordum 2010'a geçtim gerçekten 2006 hantal gelmeye başladı gerçi programı unuttum başka işlerden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2000 kullansan bile olur sonuçta hepsi aynı 2D olarak
  • otomotivciysen 2007 den sonra hangisini kullanırsan farketmiyor
  • Autocad için şiddetle 2007 tavsiyemdir.eger ki otomotivdeyse şiddetle catia öneririm ki sonra autocad de harcadığın zamana acirsin hem 2d hemde 3d için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KONU SİLİNMİŞTİR
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.