Şimdi Ara

Hangi aracı tercih etmeliyiz ? ARAÇ ALINDI !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir kaç gün içerisinde babam kendine araba alacak.2012 model olmasını istiyor.50 senedir araba kullanıyor.Bunun 44 senesini 2 araba ile geçirdi.Şimdi bu alacağımız arabada uzun süre gidecektir.Araba 0 olmalı ve 45 bin tl aşmayacak araba önerisi istiyorum.

Şu an aklımızda 2 araba bulunmakta :

2012 Ford Fiesta TITANIUM 1.4TDCI 70PS 5K
    Chevrolet Aveo 1.4 16V LTZ AUTO

Arabadan fazla anlamıyorum.Bu ikisi arasında seçim yapmamızada yardımcı olabilirsiniz,başka öneride bulunabilirsiniz.Teşekkürler.

Evet arkadaşlar aracımızı bugün aldık.Tercihimiz Honda civic elegance 1.6 oldu.Herkeze teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Albino Doberman -- 27 Aralık 2012; 18:23:22 >

• 2 araba da 22 sene gitmez babana hocam :) madem yaşını başını almış daha oturaklı bir araba olsa fena olmaz hani.
  • B sınıfı araçlarla o kadar süre idare edebileceğini sanmıyorum ama 40 küsür para verip te benzinl ialınmamalı. Alıancaksa bu araç c sınıfından aşağı olmamalı. Aveo alacaksanız 1.3 95 BG LTZ dizel alın. Bu devirde LPG olmadan benzinli arabaya binmek çok zor. Aveolara LPG olmaz. Olur da olmaz. Fiesta ise 70 BG motor var. 3 sene dayanırsa ne ala. Alacağınız araç uzun süre binilecekse mümkün olduğunca ferah ve güçlü olmalı. Tabi güvenliği de ön planda tutun. YOk ille benzinli ise aveo cruze varken bakılmaz. Merivadan c4'e, megane'dan astraya o kadar çok seçenek varki. Ne kadar biniliyor, LPG olacak mı, dizel mi benzin mi? Donanım mı, güç mü? Yakıt mı, güvenlik mi? Çok seçenek var ama o paraya b sınıfı benzinli alınmaz.
  • Biraz daha dişinizi sıkıp focu3 alırsanız emin olun size 10 sene gider.Ama kesbi arkadaşın dediği gibi b segmenti araç size gitmez.Focus 3 bildiğim kadarıyla dizelleri 48.000 TL lerden başlıyor
  • Daha geniş, ferah bir tercih yapması iyi olur bence de. Şöyle birşey olabilir mesela :

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-hemen-teslim-2012-model-vw-jetta-1.2-tsi-comfortline-107813837/detay
  • B sınıfı araçları çok uzun süre kullanamazsınız. 45bin gibi bir bütçeniz varsa 2. el temiz araçları araştırmaya başlayın derim.
  • Öncelikle cevaplar için teşekkür ederim.O yılı zaten yanlış yazmışım.34 olacaktı.Şu an rahat 7-8 sene gidicek bir araba lazım.Ama bunu çok temiz kullanılacak olarak düşünün.Senede 2-3 kez 7-8 saat yolculuk yapar onun dışında her gün evden işe , işten eve şeklinde kullanır.Kesinlikle 2. el araba almaz.Bu sebeple 1. el olmalı.Bir önceki arabasını sattı.Ve Şimdi yıl sonu daha indirimli olduğunu söyledi bana.Benimde pek bir bilgim yok.Bu sebeple sizlere sorma ihtiyacı duydum.1 Saat içerisinde araç bakınmaya çıkacağız.Belki 55 bin civarına ikna edebilirim.Bunun dışında iç tasarıma baya önem veriyor.Bunuda eklemek isterim.Tavsiyelerinizi bekliyorum,teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Albino Doberman -- 26 Aralık 2012; 9:54:05 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ford FOCUS diyorum.
  • 55 gibi rakamalara çıkabiliyorsa gitsin direk dizel kia ceed alsın binsin. Bir daha başka arabayı gözü görmez. Şuan çok sağlam indirim yapıyorlar diye biliyorum. Yanlış hatırlamıyorsam en dolu düz vites dizelini 49 küsüre alan vardı forumda. Uzun yıllar binilecekse 2. el değerinden ziyade size vereceği keyif ve güvenlik önemli. İçiyle dışıyla motoruyla çok güzel bir araç.

Hangi aracı tercih etmeliyiz ? ARAÇ ALINDI !  Hangi aracı tercih etmeliyiz ? ARAÇ ALINDI !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesbi -- 26 Aralık 2012; 9:59:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

55 gibi rakamalara çıkabiliyorsa gitsin direk dizel kia ceed alsın binsin. Bir daha başka arabayı gözü görmez. Şuan çok sağlam indirim yapıyorlar diye biliyorum. Yanlış hatırlamıyorsam en dolu düz vites dizelini 49 küsüre alan vardı forumda. Uzun yıllar binilecekse 2. el değerinden ziyade size vereceği keyif ve güvenlik önemli. İçiyle dışıyla motoruyla çok güzel bir araç.

Hangi aracı tercih etmeliyiz ? ARAÇ ALINDI !  Hangi aracı tercih etmeliyiz ? ARAÇ ALINDI !

Bu hoşuma gitti.Teşekkür ederim.Bencede biraz bütçeyi aşmamız gerekiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: SercanOzbks

quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

55 gibi rakamalara çıkabiliyorsa gitsin direk dizel kia ceed alsın binsin. Bir daha başka arabayı gözü görmez. Şuan çok sağlam indirim yapıyorlar diye biliyorum. Yanlış hatırlamıyorsam en dolu düz vites dizelini 49 küsüre alan vardı forumda. Uzun yıllar binilecekse 2. el değerinden ziyade size vereceği keyif ve güvenlik önemli. İçiyle dışıyla motoruyla çok güzel bir araç.

Bu hoşuma gitti.Teşekkür ederim.Bencede biraz bütçeyi aşmamız gerekiyor.

Babanız aracı uzun süre kullanıcaksa sağlamlık önemli ve belli bir yaştan sonra hem dizel hemde yorulmadan otomatik bir araç kullanması süper olur. Yılların taş gibi Toyotası varken baktığınız araçlar bence son bakılması gereken araçlar.Bildiğim kadarıyla 48.000 liraya 1.4 dizel ve üstüne üstlük otomatik vites Toyota auris var, 5 yılda garantide yapıyorlar, bence yıl sonu kampanyalarına bakarak karar verin, yanlış yapmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniz39 -- 26 Aralık 2012; 15:27:41 >

• Ceed veya auris alın
  • OTOMOBIL ZORUNLU DEGILSE SIFIR FULL DONANIMLI CAM TAVANLI BIR PEUGEOT PARTNER TEPEE VEYA CITROEN BERLINGO DUSUNULEBILIR.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle herkeze teşekkürler.Bugün gezdik.Ve 2 model arasında kaldık diyebilirim.

Chevrolet Cruze Sedan sport plus otomatik sunrooflu.

Honda jazz

Bu iki modeli karşılaştırırsak güzel olur.Yada önerilere açığız teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Albino Doberman -- 26 Aralık 2012; 17:16:38 >
  • hyundai i30 al kardeş, çok güzel araba, i30 u incelrmeden sakın araba alma
  • Güncel ( Yarın alacağımız için bilgi alışverişini hızlandırmam gerekiyor :( )
  • 40'a Honda Civic, Hyundai Elantra, i30 ve Ceed gibi tercihler var. Jetta 1.4 TSI'da olabilir kampanya varsa 40'a dusurulebilirse
  • civic sedan iyi bir tercih olabilir. 50 bin tl ye premium eco olanı düşünebilirsiniz.
  • Nissan Note 1,5 DCi tekna Pack 39,000 tl. dizel agzına kadar dolu ve o bir japon. Motoruda bilindik sorunsuz kendini ıspatlamış 90 bg dci motor anlayanıda çok. Rutin bakımları aksamaz ise 10 yıl tık demdden gider, yakmaz koklar.

[simage]
    [/simage]

[image
    ][/simage]

• Güncel
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.