Şimdi Ara

Hangi Arabayı Tavsiye Edersiniz...? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
28.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bence git yeni kasa bir tane bmw 3.20 al veya 1.20d ve 1.23d sedan(yeni çıktı) cabrio ve coupe'lere de bakabilirsin super olmuş arabalar.
    BMW 120d Coupé Manuel 99.694 tl
    BMW 123d Coupé Manuel 108.309 tl
    BMW 120i Cabrio Otomatik 114.399 tl
    BMW 120d Cabrio Otomatik 120.489 tl
    Alternatif olarak 3.20lerin arka far ve ön ızgaralar makyajlandı daha sportif bir goruntu aldı beyaz ve siyah renkleri çok guzel
    Yeni BMW 320i Sedan 101.724 tl
    Yeni BMW 320i Premium Sedan Otomatik 113.587 tl

Bir başka alternatifde 2.el olarak Audi A5 2008 veya 2009 modelleri super bir goruntu ve 10 numara bir dizayn var arabada örnek link olarak Audi A5 örnek link

Bence 0 almak varken 2. el alma ve bmw iyi bir araba 1.20 sedan coupe ve cabrio serileride senin yaşına çok gider ama biraz ağır ve sportif bir görüntü istersen yeni makyajlı kasa bmw 3.20 al pişman olmazsın kesinlikle

Umarım sana yardımcı olabilmişimdir.İyi gunler.İnşallah boğaziçini kazanırsın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tekos -- 5 Temmuz 2009; 4:50:43 >

• quote:

Orjinalden alıntı: MuSoniC

Mercedes C180K beyaz renk + AMG paket + panoramik cam tavan= 100000 TL
    O paraya alınacak tek araç budur diğerlerini geç.

Hangi Arabayı Tavsiye Edersiniz...?

Hangi Arabayı Tavsiye Edersiniz...?

Bu araba bana daha çok koca adam arabası gibi geliyor

• quote:

Orjinalden alıntı: Tekos

Bence git yeni kasa bir tane bmw 3.20 al veya 1.20d ve 1.23d sedan(yeni çıktı) cabrio ve coupe'lere de bakabilirsin super olmuş arabalar.
    BMW 120d Coupé Manuel 99.694 tl
    BMW 123d Coupé Manuel 108.309 tl
    BMW 120i Cabrio Otomatik 114.399 tl
    BMW 120d Cabrio Otomatik 120.489 tl
    Alternatif olarak 3.20lerin arka far ve ön ızgaralar makyajlandı daha sportif bir goruntu aldı beyaz ve siyah renkleri çok guzel
    Yeni BMW 320i Sedan 101.724 tl
    Yeni BMW 320i Premium Sedan Otomatik 113.587 tl

Bir başka alternatifde 2.el olarak Audi A5 2008 veya 2009 modelleri super bir goruntu ve 10 numara bir dizayn var arabada örnek link olarak Audi A5 örnek link

Bence 0 almak varken 2. el alma ve bmw iyi bir araba 1.20 sedan coupe ve cabrio serileride senin yaşına çok gider ama biraz ağır ve sportif bir görüntü istersen yeni makyajlı kasa bmw 3.20 al pişman olmazsın kesinlikle

Umarım sana yardımcı olabilmişimdir.İyi gunler.İnşallah boğaziçini kazanırsın...

Çok saol yardımcı oldun inş kazanırm hayırlıysa :)

• quote:

Orjinalden alıntı: TEPEE PREMİUM PACK

vay be ne lise öğrencileri var ülkemizde.vay vaaay
    quote:

Orjinalden alıntı: O SheA

12. Sınıfa geçmiş bir lise öğrencisiyim...
    Sınavda Boğaziçi'ni kazanırsam babamdan araba sözü aldım 100bintl yi geçmemek şartıyla iyi bir spor araba istiyorum...

Aklımda Alfa Romeo GT veya BMW 1.20 var bu seviyelerde bana önerebileceğiniz başka arabalar var mı?

Not:Konu'nun yerinin =Araba tavsiye/kıyas= Bölümü oldupunu biliyorum fakat orda en fazla 2 kişi oluyor ve haftada 1 yorum ya geliyor yada gelmiyor...O yüzden buraya açtım...

Konu Dışına Açmıştım Taşındı

• quote:

Orjinalden alıntı: ilker67

Lise öğrencisi böyle başlıklar açmamalı, halkının çoğunun açlık sınırında yaşadığı bir ülkede bir çocuğun ağzından bu laflar dökülmemeli.
    Babanızın kazancına, istediği gibi yaşamasına bir sözüm yok yanlış anlaşılmasın ama sizin yaşınız için bu meblağlar çok çok büyük rakamlar.

Bende yanlış anlaşılmaktan korkuyordum arabalardan pek anladığım yok amacım sadece yardım almak birilerini kırdıysam özür dilerim
  • Honda Civic Hackback yada Type S olabilir biraz farklılık olur. Birde fazla güçlü arabanı almanı tavsiye etmem sonuçta geçnsin kendine hakim olamazsın altındaki aracın ne kadar güçlü ise onu okadar denemek istersin son gücüne kadar buda gerçekten tehlikeli olabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: superxp

Honda Civic Hackback yada Type S olabilir biraz farklılık olur. Birde fazla güçlü arabanı almanı tavsiye etmem sonuçta geçnsin kendine hakim olamazsın altındaki aracın ne kadar güçlü ise onu okadar denemek istersin son gücüne kadar buda gerçekten tehlikeli olabilir.

Öyle hız merakı olan biri değilim ama 1 sene içinde neler değişir bilemem çok kararsız kaldım zaten :D
  • quote:

Bu araba bana daha çok koca adam arabası gibi geliyor

yok hocam bu araç sandığın kadar büyük bi araç değil, daha çok gençler kullanıyor zaten. amg paket aldın mı senden havalısı olmaz emin ol.
  • Yavv şöyle corvette porcshe ferrari masserati gibi markaların 100bin tl altında araçları yok mu :d?
  • quote:

Yavv şöyle corvette porcshe ferrari masserati gibi markaların 100bin tl altında araçları yok mu :d?

Allahtan hız merakın yokmuş.
    O arabaları alıp seda sayanın oğlu gibi şehir içi 60 şehir dışı 130 kmyi geçmiyeceksin sanırım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 34birkaN61

quote:

Yavv şöyle corvette porcshe ferrari masserati gibi markaların 100bin tl altında araçları yok mu :d?

Allahtan hız merakın yokmuş.
    O arabaları alıp seda sayanın oğlu gibi şehir içi 60 şehir dışı 130 kmyi geçmiyeceksin sanırım.

güzel benzetme hız merakından değil onların tasarımlarını çok beğeniyorum :D
  • herkesin bütçesi kendine arkadaşlar bu kadar aç varken sen bunu alma bunu al edebiyatı biraz abes kaçıyo artık

bende eylülde 18 e giricem ama acelem yok araba için şimdilik sadece bakıyorum bakıp karar vermem 2-3 alır heralde üniversiteden sonra belki ama şuan Bmw 1 serisi çok hoşuma gidiyo a3 gibi her yerde yok hiç değilse, onun dışında mazda 3 hb derde güzel, motorunu yakıtını bilmem, 18yaşında 100 bğin bütçe koyduysan 1-2 litreyi sorun etmezsin heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaatciSylar -- 5 Temmuz 2009; 21:17:55 >
  • ford mustange ne dersin amerikan kası
  • ne 100 bin lira...
    ne porche...
    ne ferrari...

Scirocco 2.0 TSI 200 HP Triptr. DSG >> 87.290 TL.

Benim fikrim tabikide...

ha bu arada porche ferrari masserati gibi otomobiller yokmu demişsin alacağın fiyat belki dokunmaz ama vergisi belki dokunur...

Edit: gerçi 100 bin liraya araba alan adama ne dokunurki boş ver sen beni
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.