Bildirim
HANGİ 10 NUMARA EN İYİSİ ? ALEX - LINCOLN - DELGADO ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Buraya açtığına göre gelicek cevapları tahmin ediyor olman lazım . -
Hocam herkese açık açarken dikkat etmedim pek. Ben yorum yapmadım o yüzden :) -
valla yetenek olarak lincoln, devamlılık olarak alex, ama coştumuda delgado -
forever KRALEX -
Şu anda Alex. -
1 : Alex
2 : Delgado
3 : Lincoln -
delgado iyi ama Tartışmasız alex , bana lincoln demeyin küfür ederim valla -
Bilmiyorum ama Delgado ile Lincoln'un asist ve gol sayılarını toplayıp 3 ler çarpsanız Alex'inkilere yetişemez sanıyorum.. Bundan dolayı , bu sorunun tartışmaya açık bi tarafı bile yok.. -
Alex
Delgado
Lincoln -
Bana göre de Alex De Souza. -
Alex -
Alex ne yapti m?
Lincoln ne yapti ?
Delgado ne yapti ?
adan S.liginde bile asist krali oldu
ALEX -
Şaşkınlıkla izliyorum Alex'in sonunda kabul edilmesini.. Hala lincoln'le kıyaslayan arkadaşlar vardı düne kadar -
Tartışmasız Alex tabiki ligin kralı adam dahası yok ama coşarsa ki bu sezon için bi 5-6 haftalık periyotta attığı golleride gördük Delgado Alex'i sollayabilir Lincoln'ü ise bu 2 oyuncuyla kıyaslamak diğerlerine ayıp olur -
quote:
Orjinalden alıntı: ..FaTaLiTy..
Tartışmasız Alex tabiki ligin kralı adam dahası yok ama coşarsa ki bu sezon için bi 5-6 haftalık periyotta attığı golleride gördük Delgado Alex'i sollayabilir Lincoln'ü ise bu 2 oyuncuyla kıyaslamak diğerlerine ayıp olur
... lincoln'ün lincoln gibi oynadığı maç izlemedin hiç herhalde -
Bıktık artık bu kıyaslamalardan her zaman tartışıyoruz sonuca varıyoruz ALEX DE SOUZA diyoruz sonra yine açılıyor nereye kadar tartışacağız??
son noktayı koymak istiyorum Alex De Souza -
quote:
Orjinalden alıntı: 0o__xXx__o0
quote:
Tartışmasız Alex tabiki ligin kralı adam dahası yok ama coşarsa ki bu sezon için bi 5-6 haftalık periyotta attığı golleride gördük Delgado Alex'i sollayabilir Lincoln'ü ise bu 2 oyuncuyla kıyaslamak diğerlerine ayıp olur
... lincoln'ün lincoln gibi oynadığı maç izlemedin hiç herhalde
Çoook izledik çook.
-
açmayın şööle gereksiz konuları .... -
quote:
Orjinalden alıntı: 0o__xXx__o0
quote:
... lincoln'ün lincoln gibi oynadığı maç izlemedin hiç herhalde
Galatasaray'da iken hayır Kezman gibi oldu Lincoln aşı tutmadı Hee varsa 1-2 maç izlememişim demek ki koskoca 34 haftalık lig + Uefa kupası maçları + Fortis TK maçlarında 1-2 kez kendi gibi oynamışsa dediğimi tekrar ediyorum diğer iki 10 numarayla kıyaslanamaz
Benzer içerikler
- flashscore oranı düşen maçlar
- fenerium alt avis tribünü neresi
- passolig para çekme
- forma arkasına isim yazma nerede yazılır
- aziz yıldırım mafya mı
- football manager 2024 ücretsiz
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X