Şimdi Ara

HANGİ 10 NUMARA EN İYİSİ ? ALEX - LINCOLN - DELGADO ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
0
Favori
2.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar fikriniz nedir Türkiye'de en iyi 10 numara hangisi şu anda ?

• Buraya açtığına göre gelicek cevapları tahmin ediyor olman lazım .
  • Hocam herkese açık açarken dikkat etmedim pek. Ben yorum yapmadım o yüzden :)
  • valla yetenek olarak lincoln, devamlılık olarak alex, ama coştumuda delgado
  • forever KRALEX
  • Şu anda Alex.
  • 1 : Alex

2 : Delgado

3 : Lincoln
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • delgado iyi ama Tartışmasız alex , bana lincoln demeyin küfür ederim valla
  • Bilmiyorum ama Delgado ile Lincoln'un asist ve gol sayılarını toplayıp 3 ler çarpsanız Alex'inkilere yetişemez sanıyorum.. Bundan dolayı , bu sorunun tartışmaya açık bi tarafı bile yok..
  • Alex
    Delgado
    Lincoln
  • Bana göre de Alex De Souza.
  • Alex
  • Alex ne yapti m?

Lincoln ne yapti ?

Delgado ne yapti ?

adan S.liginde bile asist krali oldu

ALEX
  • Şaşkınlıkla izliyorum Alex'in sonunda kabul edilmesini.. Hala lincoln'le kıyaslayan arkadaşlar vardı düne kadar
  • Tartışmasız Alex tabiki ligin kralı adam dahası yok ama coşarsa ki bu sezon için bi 5-6 haftalık periyotta attığı golleride gördük Delgado Alex'i sollayabilir Lincoln'ü ise bu 2 oyuncuyla kıyaslamak diğerlerine ayıp olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: ..FaTaLiTy..

Tartışmasız Alex tabiki ligin kralı adam dahası yok ama coşarsa ki bu sezon için bi 5-6 haftalık periyotta attığı golleride gördük Delgado Alex'i sollayabilir Lincoln'ü ise bu 2 oyuncuyla kıyaslamak diğerlerine ayıp olur

... lincoln'ün lincoln gibi oynadığı maç izlemedin hiç herhalde
  • Bıktık artık bu kıyaslamalardan her zaman tartışıyoruz sonuca varıyoruz ALEX DE SOUZA diyoruz sonra yine açılıyor nereye kadar tartışacağız??

son noktayı koymak istiyorum Alex De Souza
  • quote:

Orjinalden alıntı: 0o__xXx__o0

quote:

Tartışmasız Alex tabiki ligin kralı adam dahası yok ama coşarsa ki bu sezon için bi 5-6 haftalık periyotta attığı golleride gördük Delgado Alex'i sollayabilir Lincoln'ü ise bu 2 oyuncuyla kıyaslamak diğerlerine ayıp olur

Çoook izledik çook.

• açmayın şööle gereksiz konuları ....
  • quote:

Orjinalden alıntı: 0o__xXx__o0

quote:

Galatasaray'da iken hayır Kezman gibi oldu Lincoln aşı tutmadı Hee varsa 1-2 maç izlememişim demek ki koskoca 34 haftalık lig + Uefa kupası maçları + Fortis TK maçlarında 1-2 kez kendi gibi oynamışsa dediğimi tekrar ediyorum diğer iki 10 numarayla kıyaslanamaz

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.