Bildirim
Handikaplı maçlar beklediğim gibi patladı !
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
-
galip takımı buldun da kaldı handikap yapması.o handikap da 3 gol.güler misin ağlar mısın...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ DON'T BELIEVE THE TRUTH
-
butun favoriler kazanacak yetmedi ustune handikap yapıcak yok oyle bir dunya senede 1-2 gun belki denk gelir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the jackal -- 18 Ocak 2014; 20:16:11 >_____________________________ -
arsanel ve m.citye 0 yazdım lorient 1 celta iy 0 yazdım 2 lira attım 122 aldım en çok tutturduğum miktar isterseni z ssde atarım _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: the jackal
butun favoriler kazanacak yetmedi ustune handikap yapıcak yok oyle bir dunya senede 1-2 gun belki denk gelir
Bu hafta 10 tane açmışlar hocam param olsaydı 10 unana 0 yazıp sistem 3-4 yapacaktım para bulamadım._____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X