Şimdi Ara

Hande Yener - hİPNOZ (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • "hİPNOZ" videosu 10 Haziran'dan itibaren TV'de gösterimde olacak!
  • Albüm ilk dinleyince sıkıcı gelebilir ama tekrar tekrar dinleyince herşey değişiyor

Albüm müthiş...

Yaban gülü şarkısı çok hoşuma gidiyor

"Eziyetmi hayat vardır güzellikleri OFF sıvazlama sırtımı ben hırçınım asiyim asiyim
    Oyuncu muyum ben Yoksa bir yolcu muyum OFF güldürme beni Sanki ben çocuk muyum?"

"Burdayım" kesinlikle klip gelmesi gerekir

burdayım kışkırtıyorum seni
    biliyorum delirtiyorum seni
    gizlice zehirliyorum seni
    kanındayım dolaşıyorum seni

"PİNOKYO"

değişik sözleri var.

romantik yalanların ağzına çk yakışıor
    senarist ruhun habire çalışıor
    bi yanın insan sarrafı 0 kompleks

pinokyo pinokyo ne güsel yüzün var
    tahtadan gücün war
    pinokyo pinokyo ne kadar çok sözün war
    o kadar uzun burnun war

"YARASA"

tam uzaylı şarkısı...Baştan sona değişik bi tempo yükseliyo sonra başka tarz ne bileyim işte...
    Başıda romeo şarkısına ya benziyor..

arama beni ben orda yokum ben derinlere aitim
    bu yeri bilirim yanımda bi yarasa uçar çarpar kalbime

karanlıkta daha ne kadar bekler insanoğlu yeter yeter
    tanrı bunun içn yaratmış gel düş kurmaya
    yalnızlıkla ne kadar yaşar insanoğlu biter
    kalbin bunun içn atarsa gel düş kurmaya

"İYİ GÜNLER" baştaki gitar sesi süper.Tabiki şarkıda..

"GECE GÜNDÜZ" kadir doğulu için yazılmış

"İP"
    Bu bölüm hoşuma gidior

Yangınları söndüren beni
    Islansam da söndürmez sular
    Şimşek çaksa ne çıkar
    Ağlar bulutlar bir seni
    Yangınları söndüren beni
    Islansam da söndürmez sular
    Kaplan olsam ne çıkar
    Gücüm getirir mi seni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.Spears -- 9 Haziran 2008; 12:36:47 >

• [Deleted by Admins]
  • Hipnoz klibi müzik kanallarında dönmeye başladı

izlemek isteyenler!

http://www.izle-sene.com/izle/hande%20yener%20hipnoz-hande-yener---hipnoz/453290412

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samet_1234 -- 19 Haziran 2008; 14:35:34 >
  • Ya böyle neden yasaklıyorlar ya Hande Yener'ide anlayamadım.GAY leri çok seviyormuş ya bide klibinde 2 tane gay oynatmış

Hande Yener'e RTÜK şoku!!! Hipnoz klibi neden yasaklandı?

Hande Yener'in son albümünün ilk klibi RTÜK engeline takıldı. İşte yasaklanan o klip...

RTÜK yetkilileri, iki gay'in rol aldığı, ayrıca bazı seks oyuncaklarının kullanıldığı "Hipnoz" klibini, "gençlerin ruh sağlığını bozar" gerekçesiyle yasakladı.

Yayınlanması sakıncalı

Hande Yener'in çekimlerini birkaç gün önce tamamladığı "Hipnoz" adlı klibi, daha ilk günden RTÜK engeline takıldı. İki gay'in rol aldığı, bazı seks oyuncaklarının kullanıldığı klibi izleyen RTÜK görevlileri, "Klipteki sada-mozo görüntüler gençlerin ve çocukların ruh sağlığına zararlı. Yayınlanması sakıncalı" diyerek, çalışmanın televizyonlarda gösterilmesini yasakladı.

Risk konusunda onu uyardım

Sürpriz gelişme üzerine Hande Yener'in yapımcısı Erol Köse şu açıklamayı yaptı: "Bu çalışmada yönetmenlik yapan Kemal Doğulu'yu klibin çok riskli olduğu konusunda uyarmış, bazı revizyonlar yapmaları gerektiğini belirtmiştim. Klip çekimindeki görüntüler RTÜK görevlileri tarafından izlendikten sonra, komisyon sonucunu sanatçıma ilettim. Ben de üzgün ve şaşkınım."

• ancak ben bu RTÜK'e gülerim ne var bu klipte simdi ya , önce TVlerdeki o sacma sapan kadin programalri ve dizileri kaldirsinlar. Hande Yener'i sevmem ama cok sacma.
  • Klipten bazı görüntüler ama daha dün Power Türk te çıktı bu klip.

Hande Yener - hİPNOZ

Hande Yener - hİPNOZ

Hande Yener - hİPNOZ

Hande Yener - hİPNOZ

Hande Yener - hİPNOZ

Hande Yener - hİPNOZ

Hande Yener - hİPNOZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.Spears -- 19 Haziran 2008; 15:29:40 >

• sevmiyorum bu kadınıimaj full çalıntı zaten şarkı da çalıntıdır kesin
  • bu kadına ne oldu evrim falanmı geçirdi...
    bu insanları anlamak mümkün değil çirkinleşmek için elinden geleni yapıyolar...
    bazı erkeklerde saçlarını kazıtırlar..yok emrah gibi 3 numaraya vururlar....

ya bazı eski şarkıları çok hoşuma gidiyor ama kendini sevmediğim için dinleyesim bile gelmiyor...
    bu arada ne albüm alması...öyle albüm alacaksak internete neden para veriyoz..canım
  • idol olcam dıye ne hale soktu kendını...eski hande yı sevıyordum..eser kalmadı ondan...
  • Hande Yenerin bi açıklaması vardı;dinleyici kesimimi değiştirmek istiyorum diye..Sanırım yavaş yavaş başarıyor
  • Şöyle bakıyorumda bütün kliplerde(bu klip için de söylüyorum)kadın var arada tek tük tek başına şarkı söyleyenler oluyor ama nedense illa bir kadını göstereceklerTürklerin abazalıgından yararlanıyorlar bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jaraxxus -- 21 Haziran 2008; 16:47:19 >
  • marilyn manson Çakması
  • quote:

Orjinalden alıntı: CuklasaN

Farklı olmaya calısıyo, ama yapamıyo... Nefret ediyorum bu kadından..

katılmıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: hEnrY_rDL

Hande Yenerin bi açıklaması vardı;dinleyici kesimimi değiştirmek istiyorum diye..Sanırım yavaş yavaş başarıyor

o zaman yeni dinleyici kesimiyle nice albümler diliyoruz...
    hoş bir yorum degil bence....
  • bozdu kendini bu
  • kendı çapında degıstırmıs bısıler..dün bi kız gördüm sacı bu renkti
  • Nefret ediyorum bu kadından. Yaptığı müzikler berbat.
  • Eh her tür müzikten anlayana..
  • 2 .klip hangi parçaya çekildi?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.