Şimdi Ara

Hamzaoğlu Bey Diyeceksiniz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
1
Favori
2.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: abc123xyz


    quote:

    Orijinalden alıntı: asosyal yaratik

    quote:

    Orijinalden alıntı: abc123xyz


    quote:

    Orijinalden alıntı: asosyal yaratik

    quote:

    Orijinalden alıntı: abc123xyz


    quote:

    Orijinalden alıntı: asosyal yaratik

    quote:

    Orijinalden alıntı: TMoE

    Yahu kazanıyor da nasıl kazanıyor. Fenerbahçe maçında Fenerbahçe neler kaçırdı neler. Bu maçta da kaleci penaltı kurtarmış; 1-0 kazanabilmiş zaten. Bizdeyken de böyleydi. Şampiyon olduğumuz sezonda da ne pozisyonlar verirdik ama gol yemezdik biraz şans, biraz defansın uyumu çokça da Muslera sayesinde. Patlayacak ileride, belli. Böyle bir oyun anlayışı olabilir mi anlamıyorum.

    3 tane net pozisyonu vardı fener'in neler neler kaçırdı derken? kadıköy de feneri yenmek hele de şamil-fatylerle 19-20 yaşındaki çocuklarla yenmek kolay iş mi? ama hemen şans bal falan he he.

    Goren de formunda eze eze oynayan bir Fener var sanicak. Takim daha yeni biraz toparlamaya basladi. Yoksa Bursa'ya karsi futbol mu oynadik sanki? Suana kadar balina mac aldi ama patlayacak bir yerde.
    Hamzaoglu gibi futbola yakismayan adamlari dusmanim Gs'de bile istemem.

    Oynayamadınız çünkü oynatmadı Bursa. Patlar mı patlamaz mı görürüz ilerleyen zamanlarda. Rakibinize 3 kupa kazandırmış bir adamı da isteyecek değilsiniz tabi

    Kesin oynatmamistir. Su futbolun yuz karasi Ismail Eagle, Hamzason, Pereira gibi adamlari savunanlar var ya pes.
    Bursa bizi yendi cunku biz cok kotuyduk. Hala da kotuyuz. Bu sezon gelmus gecmis en kotu acilisi yapan bi Fb var. Buna ragmen yenemiyosa bizi Bursa kepenk kapatsin zaten.
    Ayrica Hamza bizden kupa almadi. Otobus kursunlanmasi olayi bizi bitirdi. Gs'yi Muslera ve Sneijder sirtlayip sampiyon yapti. Hamzason'un etkisi yok o sampiyonlukta.

    Senin futbolun yüz karası dediğin adam son 15 senenin en çok gol atan Galatasaray'ını oluşturmuş adamdı. Bilgin yoksa fikrin de olmasın. Hamza hoca ile 3 kupa alan Sneıjder ve Muslera hoca gittikten sonra rezil rüsva oldu lig de geçen sezon de alsaydılar ya ligi?

    Gecen sezon takimi calistirsaydi iyi transfer yapsaydi Gs ust siralari zorlardi yine. Hatta sampiyon da olabilirdi. Ama takimi sabote edip cekip gitti. Fizik olarak dokulen bir Gs vardi ki Gs o seviyeye cok nadiren duser. Gecen sene Gs Hamzason biz Pereira kanseriyle bogusmasak Bjk sampiyon falan olamazdi. Bu sene takimda sifir Hamza etkisiyle Gs'nin ne kadar iyi bir seviyede oldugu ortada.

    Hamza hoca kalsa zaten geçen sezon da şampiyonduk? bu sene takımda sıfır Hamza hoca etkisi var ama Hamza hocanın takımı olan Bursa fizik olarak bizden çok daha iyi.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: QuexSeeL

    Şimdi sen ve türevlerinin hamzanın kovulmasından dolayı hazmedemediğiniz (kuyruk acısı demeyeyim hadi) ve yana döne GS tökezlesin hamza sürekli başarılı olsun da ben milletin gözüne gözüne sokayım diye kıvranmanız bizleri gördükçe üzmektedir, ama çokta iplemiyoruz.

    Şimdi senin sevinç tablona bir göz atarsak Bursa 5 maçın 4 ünü kazanmış beraberliği yok 1 mağlubiyet almış 7 tane atıp 4 tane yemiş. GS ye baktığımız zaman 5 maçın 3 ünü kazanmış 2 beraberlik almış mağlubiyeti yok 9 tane atmış 4 tane yemiş.

    Buradan baktığımızda geçen senenin şampiyonuyla maç yapmış ve senin özel nedenlerle! desteklediğin takımdan 2 fazla gol atmış, mağlubiyeti olmayan 2 beraberliği olan bir GS var. Ben baktığım kadarıyla GS Bursadan daha iyi durumda attığı fazla zor maçlarından birini yapmış mağlubiyet alacağına beraberlikle maçı bitirmiş.

    Şimdi sen tutup 1 yenilgi 2 beraberlikten iyidir dersen sana diyecek bir şey yok tabii.

    Ben bizle Bursayı karşılaştırmadım ki bu nerden çıktı? Hamza hoca 19-20 yaşındaki çocuklarla kadıköy'de feneri yendi Riekerink Sneıjder Muslerayla 2-0'dan maç verdi bunu da yaz. Riekerink 15m euro harcadı Hamza hoca 325 bin eurocuk harcadı sadece. Kadro kalitesini yazmama bile gerek yok Bursa'nın kadrosu ligin en kötü kadrolarından biriisi kağıt üzerinde ilk 10'a bile giremeyecek bir kadro var.




  • 16-17 yıldır Kadıköyde galibiyeti olamayan takımın taraftarlarından bazılarının, bizim galibiyetimize "fenerde çok kaçırdı yeaaa" diye çamur atmaya çalışmaları anlamlı olmuş.
    Son yıllarda Kadıköyde Fb'yi en çok yenen bizim dışımızda hangi takım var? Güldürdünüz beni
  • Transfer konumuzda yazdığım " Ligin açık ara en kötüsü bursa ama ligte 2. sıradalar. Çöp kasımpaşa bile tek kale oynayıp yenildi.Bu hamza balı fener balından bile iyi "


    Bursayı anca skor taraftarı sever. Ligin açık ara en kötüsü kasımpaşa diyordum bursa daha betermiş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Timsah-16

    16-17 yıldır Kadıköyde galibiyeti olamayan takımın taraftarlarından bazılarının, bizim galibiyetimize "fenerde çok kaçırdı yeaaa" diye çamur atmaya çalışmaları anlamlı olmuş.
    Son yıllarda Kadıköyde Fb'yi en çok yenen bizim dışımızda hangi takım var? Güldürdünüz beni



    Sizin Vodafone Arena için uğraşmanız daha iyi olmaz mı? Gerçi geçen sene yenmiştiniz de hakem katletti. Bu sene alırsınız intikamınızı artık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bursa ilk 5'e giremez baya baya kötü bi takım.kötü hocaları var.futboldan anlayan insan zaten sezon sonu bursa'nın şu haliyle ilk 5 e giremeyeceğini net görür.
  • Çok hakkı yeniyor bu adamın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bursaspor.

    quote:

    Orijinalden alıntı: S.A.G.S.


    quote:

    Orijinalden alıntı: DinoCrocetti

    Serseri mayın gibi ilerliyor patlayacak bir gün. Arena'ya gelip 6 tane yiyecek yine bizden.

    Kötü bi sezon geçiren takıma 6 atmak zor değildir, mesele uefa Kupasını kazanıp, Ardarda şampiyon olup, şampiyonlar liginde başarılı olan takıma tarihinin en büyük hezimetini yaşatmaktır

    Hadi selametle

    sana katılıyorum dostum tarihimizin en kötü dönemi daum yüzünden farklı yenildik fakat dedigin gibi gs nin uefa kupası nı aldıgı kadroya 5 atmıştık o zamanki kadro kalitemizle

    İşte UEFA'yı alan o kadro:

     Hamzaoğlu Bey Diyeceksiniz




  • 15m euro harcayan Ersun'un Trabzon'u 6 puan. 325 bin eurocuk harcayan Hamza hoca'nın takımı Bursa, bugün de yenerse 15 puan. İtaat edeceksiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taııbuv -- 3 Ekim 2016; 19:55:13 >
  • ozanunal kullanıcısına yanıt
    kadro kalitesi olarak Bursaspor'dan üstün degilmi ?
  • Bursaspor. kullanıcısına yanıt
    E üstün tabi de UEFA kadrosu falan değil onu demek istedim.
  • PMB attı yine kafayla

    Harun 2 haftada 2 penaltı kurtardı bu adam penaltı canavarı yaw bildigin

    ek olarak Erdem in kırmızı saçmaydı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bursaspor.

    PMB attı yine kafayla

    Harun 2 haftada 2 penaltı kurtardı bu adam penaltı canavarı yaw bildigin

    ek olarak Erdem in kırmızı saçmaydı

    Skandal ya penaltıyla alakası yok herif bir de kırmızı verdi.
  • 3 haftadır üst üste 10 kişi tamamlıyoruz maçı penaltıya gelince bana penaltı gibi geldi ama tartışılır penaltı mı değilmi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bursaspor.

    3 haftadır üst üste 10 kişi tamamlıyoruz maçı penaltıya gelince bana penaltı gibi geldi ama tartışılır penaltı mı değilmi

    Yok yok penaltıyla uzaktan yakından alakası yok tekrar izle pozisyonu göğsüne çarpıyor. Kaldı ki penaltı olsa bile sarı kart verilmeliydi. Üst üste 2 ağır hata.
  • hamzaoglu fetocu mu acaba? her hafta takimi kirmizi kart goruyor
  • Antep haketti maçı , sonuca etki eden hakem hataları da vardı ama belliydi bu oyunla önceki haftalardaki galibeyetlerde biraz şanstı ama sakatların düzelmesiyle daha iyi olacaktır takım diye düşünüyorum.
  • Penaltı ve direk kırmızı kart verilen pozisyon. Hadi pozisyonu süzemedin, eline çarptı sandın anladık, direkten ele gelen topa nasıl direk kırmızı kart verirsin aklım almıyor nasıl hakemsin sen arkadaş.
     Hamzaoğlu Bey Diyeceksiniz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crocodils -- 1 Ekim 2016; 21:19:09 >
  • Bursa'ya çok yazık ettiler her hafta stada gidiyorum maçı izliyorum takım çok umut vaad etmiyor ama bugün ciddi olarak hakkı yendi.
  • 6 hafta da 3 kırmızı (2si haksız) 2 penaltı (2si de haksız) buna rağmen 4 galibiyet.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.