Şimdi Ara

HAMZANIN GİTMESİNE SEVİNENLERİ GÖRELİM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hamza olsa 4-3 yenilmiştik pek fark olmazdı.
  • Hamza varken sanki gelene geçene çakıyorduk, değişen birşey olmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: panacotta35

Bende biri konu açsa da şu hamzayı savunacakları engellesem diyodum sana kısmetmiş qnq

500bin aktif üyesi olan bu forumda sen beni bloklasan ne yazaaar bloklamasan ne yazar. isterse 500bin kişi bloklasın bu forumda 1 dakikada yeni üyelik açar yoluma devam ederim. Bunu algılamak için bazı donanımları olması lazım insanın. Blokladığınız üyenin bazı özellikleri olması lazım. Mesela çok fazla referansı vardır yada üyeliği çok tanınan bir üyeliktir. İşte o zaman adama seni blokluyorum derseniz o kişinin kafasında bir soru işareti olur. Ama benim bu üyeliğimiz bloklasan ne bloklamasan ne. Üşenmedim anlaman için uzun uzun yazdım nasıl olsa bu mesajı okumak için ipe ipe açacaksın o bloğu.

• quote:

Orijinalden alıntı: ǤЅ

quote:

Orijinalden alıntı: Harry Kewell

quote:

Orijinalden alıntı: ǤЅ

Adım gibi eminim Hamzaoğlu olsaydı, Burak ı oyundan alır yerine Sinan Gümüş ü sokar, Podolski ye de merkez forvete çekerdi. Burak ın kaçırdıklarını Podolski affetmezdi.

Taffarel 2 oyuncu değişiklik hakkımız olmasına rağmen kullanmadı bunu. 2 tane oyuncu değişiklik hakkın var arkadaş tamam sen teknik direktör değilsin ama kör müsün be adam Burak kaçırdıkça kaçırıyor alsana kenara neyi bekliyorsun?

90+3 de Sabri girdi. Semih in aptalca hatası yine 3 puandan etti bizi.

Hamzaoğlu nun yerine ben kadroyu çıkarsam daha düzgün çıkarırdım diyen arkadaşlara selam olsun.

Sivas maçında yaptı mı?

Osmanlı maçında?

Mersin maçında?

Atletico maçında?

Astana maçında?

Benfica maçında?

Fenerbahçe maçında?

O saydığın maçların hepsinde yaptı. Ya Burak ı çıkardı ya da forvet aldı oyuna. Bugün Umut kart cezalısı olmasaydı Taffarel onu oyuna alacaktı. Ama Sinan Gümüş ü almak istemedi nedense.

Hani adaletsiz Hamzaoğlu gidince Joseli Sinan Gümüşlü GS izleyecektik? Jose oyunda çıktı, Sinan Gümüş oyuna girmedi?

Jose haftalar sonra ilk 11 başladı. Sabri yerine denayer oynadı daha ne olsun.

O adamdaki mantık sinan oynasın diye brumayi gonderdiginde uçup gitmişti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hamza'nın gitmesi bir şey değiştirmez.

1- Çetenin dağıtılması lazım
    2- Yönetimin gitmesi lazım.
  • Bu oyun zaten Hamza'nın eseriydi. Hamza olsaydı da farklı bir oyun olmayacaktı sahada.

• La gecen hafta Hakan sukur falan mi vardi takimin basinda sanki.

• hamza bu takıma birşey veremez

takımdan ayıklanması gereken adamlar var

yönetimin parasızlıktan eli kolu bağlı fazla laf gavurtlamaya gerek yok...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.