Şimdi Ara

Hamza'yı dinledim hata ettim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • G.Saray Başkanı Dursun Özbek, Fotomaç'a konuştu... A'dan Z'ye her şeyi dobra dobra anlattı: “Hamza, Melo’nun gitmesini istiyordu. Sözleşmesini uzattım. 15 dakikada yanıma geldi ‘Bu hiç iyi olmadı’ dedi. Sezon başında Cüneyt(Tanman) ‘Konoplyanka’yı alalım’ dedi. Hamza hoca bana geldi ısrarla karşı çıktı” ”

Galatasaray'da eleştirilerin hedefinde olan başkan Dursun Özbek, FOTOMAÇ'a konuştu... Özbek başkanlığa seçildiği andan itibaren yaşadığı problemlerden, görevden aldığı Hamza Hamzaoğlu'na kadar birçok farklı konuya değindi... Sarı-kırmızılı kulübün başkanı Dursun Özbek öyle detayları paylaştı ki şaşkınlıkla takip edeceksiniz. İşte noktasına, virgülüne dokunmadan Dursun Özbek'in o sözleri...

'MELO KALIYOR DEDİĞİMDE OTURDUĞU YERDE TERLEDİ'
    Sezon başında Cüneyt Tanman ile Hamza hoca sürtüştü. Transfer döneminde bir türlü anlaşamadılar. Cüneyt, "Konoplyanka'yı alalım" diye önerdi, Hamza hoca ısrarla karşı çıktı. Mario Gomez gündeme geldi, "Alacağımız golcü Burak'ı üzmemeli, kırmamalı" dedi. Niasse ve İzlandalı Sighthorsson'u istedi. HAMZA hoca Melo'nun gönderilmesini istedi. Ben de "Niye gönderelim. Ondan iyisini mi bulacağız" dedim. O da "Bilal var, Hamit var bana yeter" dedi. Israrla göndermek istemedim. Hamza hoca "Takımda kimse sevmiyor. Gönderelim" diye tutturdu. Ben de "Mancini istiyor ama bedava istiyor. Melo'yu niye bedava göndereyim" dedim. Transferin sonlarına yaklaşırken Melo kalacağını anladı. Bana geldi. "O zaman sözleşmemi uzatalım" dedi. Ben de uzattım. Hamza hocanın hemen haberi oldu ve Florya'dan Seyrantepe'ye adeta uçarak 15 dakikada geldi. Bana "Bu iyi olmadı başkan" dedi. Ben de "Niye iyi olmadı. Oynatmak istemezsen kenarda tutarsın, tribüne gönderirsin. Zaten sözleşmeli oyuncumuzdu. Sözleşmesini uzattım. Dert etme" dedim. Hamza 5 dakika hiç konuşmadı. Oturduğu yerde terledi. O an aklından bir şeyler geçti. Belki istifa etmeyi düşünmüştür"

'Kendime kızıyorum'
    Transferin son gününde İnter 5 milyon euro önerdi. Hamza "Başkan hemen gönderelim. 5 milyon euro iyi para" deyince artık dayanamadım. Gönderdim. ŞİMDİ geriye dönüp baktığımda kendime kızıyorum. Keşke "Konoplyanka'yı da aldım. Melo'yu da göndermiyorum. Bu oyuncularla takımı oynat" deseymişim. 4. yıldızı taktı, 3 kupa kazandı diye bir baskı oluştu. Bu baskı altında doğru düşünsen bile doğru hareket edemiyorsun

• Cüneyt(Tanman) ‘Konoplyanka’yı alalım’ dedi.

Cüneyt kaptan dememiş mi Yasin in Konoplyanka dan bi eksiği yok diye? Yok yani Max. Pereira ile Sabri yi versus eden adam Yasin in neyini beğenmiyormuş da Konoplyanka yı alalım demiş

İlahi başkan hiç güleceğim yoktu.

Sen tut Grosskoys son dakika alıp da Gomez ve RVP transferine misimleme yapacağım de, sonra eline yüzüne bulaştır. Çık canlı yayına Denayer 30M paund diye harakiri yap ondan sonra boku Hamzaoğluna at.

Ulan adamı kovdunuz hala bitmedi bok atmanız. Çıkıp transfer sezonunda İbrahimoviçi alacak bütçemiz yok diyeceğine "İnşallah" diye cevap veren adamsın, şimdi mi diliniz çözüldü.
  • Bu süreçte başladığına göre artık yönetime ayrılan sürenin yavaş yavaş sonuna geliyoruz demektir, az daha sabredin.
  • Hamzayı sevmem ama Başkan üfürüyor bence. Hamza nın konuşmayacağını bildiği için tüm suçu ona veriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muhakkik

Hamzayı sevmem ama Başkan üfürüyor bence. Hamza nın konuşmayacağını bildiği için tüm suçu ona veriyor.

Hamza mı konuşmaz imza attığı gün konuşmaya başladı hemen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kilo Moana

quote:

Hamzayı sevmem ama Başkan üfürüyor bence. Hamza nın konuşmayacağını bildiği için tüm suçu ona veriyor.

Ne dedi hocam ben şu tarz bi açıklama göremedim

BBen transfer istedim yapmadılar. şu oyuncuyu istedim başkan almadı şunu yapalım dedim kabul etmedi vs. Zaten adam yapı ve karakter olarak konuşmayacağı belli bi insan. Dursun üfürsün her haltı Hamza ya yıksın.

Hamza nın dediği bi şeyi duydum kadro derinliği daha fazla olan bi takıma geldim o da doğru sorumlusu o olsa da doğru bursa nın kadrosu bizden daha alternatif li

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kilo Moana

quote:

Ne dedi hocam ben şu tarz bi açıklama göremedim

BBen transfer istedim yapmadılar. şu oyuncuyu istedim başkan almadı şunu yapalım dedim kabul etmedi vs. Zaten adam yapı ve karakter olarak konuşmayacağı belli bi insan. Dursun üfürsün her haltı Hamza ya yıksın.

Hamza nın dediği bi şeyi duydum kadro derinliği daha fazla olan bi takıma geldim o da doğru sorumlusu o olsa da doğru bursa nın kadrosu bizden daha alternatif li

Yaptığı açıklama kadar aşağılık bir açıklama göremiyorum ben.

Sen kadro mühendisliğini kendin yap keyfine göre Melo'dan Bruma'dan Telles'ten vazgeç saçma sapan isimlerle sözleşme uzatılmasını iste sonra daha derin bir kadro var de.

Ayrıca bunlar tıraş kadrosunda bir tane işe yarayacak oyuncu var o da Necid.Ben Dzsudzsak daha iyi oynar diyordum sıfır şuan.Beşiktaş Quaresma tercihiyle daha doğru yapmış ki Q7 bile formsuz şuan.Bursa'nın kadrosu ancak Anadolu'da derin sayılır.Anadolu takımları da Bursa'dan daha iyi top oynayarak o açığı kapatıyorlar şuan.

Lig tarihi boyunca böyle oldu ne zaman kadromuz Galatasaray'ın hedeflerinden küçük kaldıysa(aynı şeyi sadece biz değil Fenerbahçe ve Beşiktaş'ta yaşadılar) Anadolu takımlarına iç geçirme oldu sonunda ne oldu biliyor musunuz ?

O küçük Anadolu takımlarının ''en iyi'' oyuncularını aldık ve çöpe atılan 1 çuval para oldu.

Galatasaray,Fenerbahçe ve Beşiktaşlı taraftarlarının Anadolu topçularına iç geçirmeye hakları yok.Çünkü bu boş bir sevda.

Sonra Çamdallar Topuzlar Tabatalar olarak dönüyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hamza hocam H.o
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Öküz öldü ortaklık bozuldu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.