Şimdi Ara

Hamster Besleyenler (Papatya vidyosu 10. sayfa kop.gif) (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
575
Cevap
1
Favori
18.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Eda_fb

Hamster Besleyenler (Papatya vidyosu 10. sayfa kop.gif)

Burda da evine aşırtıyo bıcırık

çok tatlııı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deitel -- 23 Şubat 2007; 23:21:52 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cyber_Mage

Bir Sorum daha var bunun WC ihtiyacı nası hallediyo yani çok pisletiyo mu bunu eğitmek mi gerekiyo kedi gibi kuma mı mıçtırcaz bi yardım ederseniz sevinirim

@deitel - Sağol
    Cyber_mage tabiki wc eğitimi var.Eline alınca yapar her zaman
  • Selam herkese bu gün okuldan çıkınca 4 tane pet shop gezdim hiçbiri de Gonzales satmıyor yav!Gonzales getirtmiyorlarmış neymiş çok hareketliymiş, elde tutulmuyomuş, kaçıyomuş vs vs...Düz hamster satıyorlar da bu hamsterın hangi cinsidir bilemiyorum.Adana da oturuyorum.Adana da gonzales yetiştiren birileri varsa şayet satın alabilirim.
  • Deitel bu bıcırığı o kadar sevdiydin eline yapmadı senin galiba?
  • istanbulda 150 olur dimi bütün masraflar birde istanbulda nerede speedy gonzales bularbilirim
  • yaw eda_fb senin bıcırık gonzales mi yani hamsterla gonzales farklı mı
  • quote:

Deitel bu bıcırığı o kadar sevdiydin eline yapmadı senin galiba?

yapmadı hiçç.. akıllı uslu durdu ama senin bi kıtabının ustunde beyaz bişler vardı işte onu gördüüm an gonzi alma niyetimi askıya aldımm
  • quote:

yaw eda_fb senin bıcırık gonzales mi yani hamsterla gonzales farklı mı

Hamsterla gonzales farklı şeyler
    Burak456 İstanbul'da heryerden bulursun Eminönü'ndeki hayvan pazarında var.
    Deitel olur böyle vakalar.Onun için bu şebeklikten mahrum kalm.Akşama videosunu koyacam yeni.
  • aslında geçen seneden beeri akvaryum ve hamster almayı düşünüyorum fakat bazen eve gelmiorum öyle olunca hayvancaazlar aç kalır, maazallah ölürse bu beni çok üzer.. bir de temizliği biraz zahmetli:(
  • çok isteyen varsa benimkileri herşey dahil satabilirim
    p.m.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: serhat_h_fb

kızılayda 7.5 ytl ye satılıtor.kafesi hayvandan daha pahalı bende almak istiyordumda.ısırınca parmak gidiyormuş diyorlar.vazgeçtim

Dişi hamsterlar ısırırmış.Isırmayan uysal olması için yavruyken alığp beslemek lazımmış.

Bu arada guineapig denek olanlar

Bu arada serhat_FB Kızılay'ın neresinde ? BAyramın 4. günü gidicem de :)

NASIL YA ISIRINCA PARMAK NASIL GİDİYOMUŞ?!?!?!?NE OLUYOMUŞ PARMAĞA?!?!?!?

BENİMDE 1,5 YIL ÖNCE VARDI ÖNCE 2 TANE ALDIM SONRA BİRİ ÖLÜNCE ANNEM ÇOK ÜZÜLDÜM DİYE TEKRAR ALMIŞTI AYNISINDAN
    ÇOK ŞİRİN OLUYOLAR...GERÇEKTEN.

• quote:

Bir Sorum daha var bunun WC ihtiyacı nası hallediyo yani çok pisletiyo mu bunu eğitmek mi gerekiyo kedi gibi kuma mı mıçtırcaz bi yardım ederseniz sevinirim

valla bana talaş verdiler kafesin altını talaşla dolduruyosun o zaten oraya yapıyo.sürekli temizliyosun
    uyurken o talaşların altına giriyolarya o halleri çok tatlı oluyo.hele bide o talaşların altına girip uyurlerken uyandırın ne biçim sinirleniyolar

• benmkisi talaşları agzına öle bi dolduruyo ki şişiyo resmen sonra onları evinin içine boşaltıo

kafesi 4 5 günde bir temizlemek lazım gerçekten kokuyo
  • quote:

quote:

yaw eda_fb senin bıcırık gonzales mi yani hamsterla gonzales farklı mı

Hamsterla gonzales farklı şeyler
    Burak456 İstanbul'da heryerden bulursun Eminönü'ndeki hayvan pazarında var.
    Deitel olur böyle vakalar.Onun için bu şebeklikten mahrum kalm.Akşama videosunu koyacam yeni.

saol orası aklıma geldi ama tırsıyorum ölecek diye ordan alınca gine domuzu almıştım mantarlıymış hayvan tam alıştım öldü ya ama yine de gidip bi bakarım saol

• quote:

Orjinalden alıntı: Snaqe

çok isteyen varsa benimkileri herşey dahil satabilirim
    p.m.

ben alayım ama cesedi falan gelir kargoyla tırsarım ama istteysen harbi olur bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BuRaK456 -- 24 Şubat 2007; 14:24:12 >
  • bugün bi gonzales gördüm pazartesi gidip alıyorum.Tamamen beyazz ve 1 haftalık.Bi kola kapağına rahatça sığabilir o kadar küçük
  • quote:

bugün bi gonzales gördüm pazartesi gidip alıyorum.Tamamen beyazz ve 1 haftalık.Bi kola kapağına rahatça sığabilir o kadar küçük

bende istiyorummm bu arada onu da kız al çiftleştirir yavruları bana satarsın :P
  • bnde alcamda şunlardan korkuorm:
    1-çoq kaka yapıomuş eline alıp seversen elin *ok çuvalına dönermiş
    2-odayı çoq kokutuomuş(zaten evdekileri zor ikna ettim bide koku çıkarsa yanarım dııır dııır dıır)
    3-bunu nasl yıkıcam been
  • arkadaşlar istanbulda eminönü dışında ucuz olarak başka bir yerde yok mudur beşiktaş çevresinde şişlide falan?

birde ucuz kafes
  • Eda_fb yeni hamsterını çok merak ediyorum alır almaz videosunu koyarmısın
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.