Şimdi Ara

Hammerman abartılmış sanki

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sabah baktığımda kullanacağı askerler zayıf geldi ama ilk saldırıda çok abartılmış olduğu çok açık. 2.deneyişimde de yenildim ama çok zayiat verdirdim, çok fazla düşündüm kafamda canlandırmalar yaptım sorunun benim savunmalarımda olmadığı ve düzenimde de olmadığı çok açık. Beni yenmesinin sebebi sayı üstlünlüğü, hatta savaşçılar. 36 ağır silahlıyla geldi ilk önce anında hepsini toz ettim, sonra piayde, savaşçı ve bombacılar onlarıda halletim sıhhiyeci geldi az ömrü vardı, artık ordusu bitiyordu ki abartılmış savaşçılarıyla geldi hem savunma hemde saldırı rolü oynayıp anında patlattılar karargahı. Tamam anlarım herkese aynı askerle gidersin, sadece zafer puanına göre seviye verirsin ama bu askerler benim üssümde neredeyse 5 kat daha üstün, sizce bu adaletsizlik değil mi ? Savunmaları yükseltiyorum iyi düzen yapıyorum ama hala yenilmiyor adamlar adalete diyil zafer puanımıza bakıp veriyor. Şimdi bazı arkadaşlar o zaman düzenin kötüdür diyebilir ama o gelen askerleri görseydiniz ne kadar adaletsiz olduğunu görüceksiniz. Supercell bunun sistemini değiştirmeli herkese aynı askerle git ama aynı sayıyla diyil bugün ki askerler sadece karargahı son seviyeye yakın olanlar içindi. Beni artık anlamışsınızdır yani o askerlerin benim üssümü yeneceği çok açık. Bide oyunda mega saçmalık var hammerman in konusu ada sakinlerini öldürdüğünü, esir aldığını ve evlerini yaktığını biliyoruz peki neden ordusunda savaşçı var ? Çok saçma diyil mi ne yaptı yani bir tanesini alıp yüzlerce klonmu yaptı ? Bunu mesaj attım cevap veremediler ototmatik cevap attılar ben diyorum bu gerçekçiliği bozuyor bunlar, hammerma 6 günden bir geliyor ne biliyim prototip falan veriyor, hammerman in sana karşılık vermeyeceğini mi zannetin falan filan adamlar bana hammerman güncellemesinin haberini atmışlar resmen. Yani size görede çok saçma diyil mi bunlar hem savaşçı kullanması hemde her üsse aynı askerlerle gitmesi.
    İşte hammerman e karşımüs düzenim ve askerleri
     Hammerman abartılmış sanki Hammerman abartılmış sanki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-68E0B87B7 -- 28 Temmuz 2015; 12:41:20 >

• Sana saldıran geminin leveli senin köyünün gücüne göre gelmekte, daha doğrusu seviyesine göre 50 lvl olursan sana cok daha kuvveti ordu ile gelecekler, madalya sayısı ile alakası yok yani bunu bil. bana suan 70 lvl gelmekte ve 51 lvlim ve oyunda savunmaya önem veren biriyim bugüne kadar çoğunu daha ilk hakta püskürttüm 2 kerede son hakka kaldı hiç patlamadım yani sebebi ise, savunmaya verilen önem sizin lvle göre savunmanız düşük kalmış baya. Ayrıca o resimdeki düzenle giriyorsanız yenilmeniz garanti bende onla girsem benim köy bile patlar nedeni ise, o bilgisayar bir sistemati üzerine saldırı yapıyor öne kuleler koyulmaz karargah haritanın en arkasına atılır vs. Yotubedan izleyin nasıl savunmalar alınmış ona göre düzen kurun o düzenin savunmasına olanak yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krstarica -- 28 Temmuz 2015; 13:55:12 >
  • Şimdiye kadar 2 saldırıyı savundu. Askerlerin leveli ise zafer puanına göre geliyor. Sayıları ise herkese aynı bizim klanda 55 level arkadaşım var onada aynıları geldi aslında herkese. Gücümün düşük olduğunu söylüyorsanız ben düzenli oynayan biriyim herşeyi zamanı geldiğinde yaparım hızlı hızlı karargah yükseltmeyi sevmiyorum. Youtube da çok hammerman saldırıs izledim hepsi 20 level karargahlı adamlar yani izlememin anlamı yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-68E0B87B7 -- 28 Temmuz 2015; 14:03:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Düzeni böyle yapmamın sebebi askerlerin çıkarma yaptıkları anda öldürmek ki toplarlanamasınlar bazı saldırılarda çok işe yarıyor mesela ordusunda zooka ile saldırırsa daha ilk dakikalarda kaybetmeye başlar. Beni yenebilmesinin sebebi savaşçı yani sistem beni saçmalıkla yeniyor başka birliklerle gelirse savaşçı dışında anında kaybeder

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-68E0B87B7 -- 28 Temmuz 2015; 14:24:39 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben karargahı en öne çekip madalyamın düşmesini bekliyicem 300 den aşağı düşsün tekrar saldırılara başlıyıcam valla en huzur dolu yer 300 den aşağısı

• Düzenin kötü

Benim Düzen gibi yaparsan tekte savunursun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DoQi -- 28 Temmuz 2015; 19:55:06 >
  • Size hak vermiyorda değilim tabi saldırıdan saldırıya değişir. Peki resim nerde ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yavaştan şu savaşçıya gelelim derim. Sizcede mantıksız değil mi ne arıyor ki savaşçı hammerman in ordusunda

• quote:

Orijinalden alıntı: Yüksel01

Size hak vermiyorda değilim tabi saldırıdan saldırıya değişir. Peki resim nerde ?

editledim.
  • İleriki zamanlarda yaparım karargahım daha 15

• yüzlerce asker geliyor ama levelleri düşük oluyor. ben hep kazanıyorum. birkaç kere kazanamadığım oldu, onda da ikincide toz bastım, kazandım.
  • beyinsis B kullanıcısına yanıt
    Toz etkili oluyor tabi ama heykelde yüksek olmalı oda şans işi artık

• Tek at

• Kardeş hammerman bu ne bekliyon.
  • La olm hep mi bir baskasi suclu kendi hatani oyunun yapisinda bulmaya calisiyorsun.egitim sart birazdaha oyna belki aklin basina gelir.

Ha eger deseydin beyler hammermani nasil savunuyorsunuz eyvallah yazardik cizerdik.ama sende sorun var kardes forum abinin mali deil.k.bakmican.

• Savunman kötü leveline göre. Bunun yanında diziliminde cacık olmuş söyliyim. Binaları yükseltip doğru dizilimle alamayacağın hammerman yok kardeşim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mixtiesto

La olm hep mi bir baskasi suclu kendi hatani oyunun yapisinda bulmaya calisiyorsun.egitim sart birazdaha oyna belki aklin basina gelir.

Ha eger deseydin beyler hammermani nasil savunuyorsunuz eyvallah yazardik cizerdik.ama sende sorun var kardes forum abinin mali deil.k.bakmican.

Buraya terbiyeni sergilemeyemi geldin kardeşim ? Çok şükür bir tane daha roket ekledim her saldırısını yeniyorum artık kaldı ki düzene çıkarma yaptığı anda darbe indirmek etkili olduğu için öyle dizdim. Ve ben burda sadece saldırısından diyil başka saçmalığından da bahsediyorum. Sana gelirsek terbiyeni sergilemeyi seviyorsan önce git güncelle yeni sürümü gelmiştir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-68E0B87B7 -- 27 Ekim 2015; 22:02:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sKeleTon_61

Savunman kötü leveline göre. Bunun yanında diziliminde cacık olmuş söyliyim. Binaları yükseltip doğru dizilimle alamayacağın hammerman yok kardeşim.

Bence artık konuyu kapatalım yükseltmeler yaparak 2-3 tanede savunma ekleyerek altın çağıma girdim her saldırısını yeniyorum artık dizilimde çok etkili oluyor

• Dostlar bu Hammerman nasil geliyor? 42 Level oldum, 1 kere geldi, ilkinde yendim ama sonra hep o yendi. Gitti kac gundur gelmedi bir daha. Dr Teror her 2 gunde bir geliyor ama.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.