quote:Orijinalden alıntı: _deadmaster Real madrid gibi dünyanın en büyük takımında 2 Türk'ün oynaması süper olur +1 Hamit bu teklifi kesinlikle kaçırmamalı.çünkü Bayern elinde pek tutmayacak..
Ben ne Real'i tutarım ne Barcayi ama forumdaki Barcali arkadaslar ne düşünüyor merak ediyorum gercekten? Duşunun Elclasicoda Real'de 2 oyuncumuzda ilk onbir'de çıktı maca, kimi tutarsınız ?
quote:Orijinalden alıntı: _deadmaster Real madrid gibi dünyanın en büyük takımında 2 Türk'ün oynaması süper olur 2.5
quote:Orijinalden alıntı: Rüzgar81 Ben ne Real'i tutarım ne Barcayi ama forumdaki Barcali arkadaslar ne düşünüyor merak ediyorum gercekten? Duşunun Elclasicoda Real'de 2 oyuncumuzda ilk onbir'de çıktı maca, kimi tutarsınız ? İyi oynayan kazansın Barça'nın gelenekçi bir yapısı var Barça bu yüzden.
quote:Orijinalden alıntı: __LP__ quote:Orijinalden alıntı: Rüzgar81 Ben ne Real'i tutarım ne Barcayi ama forumdaki Barcali arkadaslar ne düşünüyor merak ediyorum gercekten? Duşunun Elclasicoda Real'de 2 oyuncumuzda ilk onbir'de çıktı maca, kimi tutarsınız ? İyi oynayan kazansın Barça'nın gelenekçi bir yapısı var Barça bu yüzden. Gönlün baska yere kayar bence maci izlerken
quote:Orijinalden alıntı: BéTo_GS quote:Orijinalden alıntı: greyhound SON DAKİKA : MUSTAFA SARP REAL MADRİD ile 5 yıllık SÖZLEŞME İMZALADI 20 ila 150 milyon euro arasında transfer olacağı konuşuluyor 5 milyon euro peşin M.SARP senin gerisi 129405 ay taksitle