Şimdi Ara

Hamamböceği Fobisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler hiç bir hayvandan korkmam,çekinmem ama bu yaratıklar ortaya çıktı mı içim rahat etmiyor görsem bile korku mu desem,iğrenmek mi desem tarifsiz bir duyguya bürünüyorum.Öldüremiyorum,ölüsünü atamıyorum.Kaldığım odada lambanın duyusu bozuk olduğu için karanlık oluyor geçtiklerinde farkedemiyorum. Yok mudur bu fobiden kurtulma yolları? Yok mu hiç atlatan bu korkuyu ?

• Evi ilaçlat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KingofEvil

Evi ilaçlat

Arkadaşın evinde kalıyorum ve 1 hafta daha buradayım kendim yeni bir eve çıkana kadar.
  • Hamamböceğinin üzerinde dolaşmasına izin ver.
  • sende keni böcek imparatorluğunu kur ve savaştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: S©o®PioN06

sende keni böcek imparatorluğunu kur ve savaştır.

Nick-Eski Nick-Mesaj uyumu
  • ıyy üstüne basıyosun kıtır kıtır ses cıkıyo ıyyyyk miğdem kalktı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kedi Kusması
    3 yıl önce açıldı
    Böcek ısırığı
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kardeş niye korkuyosun bak ne kadar tatlılar

Hamamböceği Fobisi
  •  Hamamböceği Fobisi
  • pençerelere elek telınden sıneklık taktım,
    yatarken kapı altlarını kapatıyorum ve sabah kalktım kola bardagının ıcınde yavrusu var

Ve cıldırdım bu gun elek koselerını bantladım korunmasız pencereyı söktum normal pencere gıbı kapadım sıcağa dayanırım ama hamam böcegıne asla
  • tam bir protein kaynağı
  • bendede var hamam böcegi fobisi.. birde farelerden hic hoslanmam
  • Bakmamda sorun yok fobisi o kadar ilerlemiş olanlar var gerçi de bilmiyorum karanlıkta çok az ışık olan yerlerde gördüğüm için mi oluyor bilmiyorum.Hızlarından çekiniyorum.Oda da gördüğüm an o gece uyuyamıyorum.Bi de psikolojik baskı yapan çatır çatır yürümeleri yok mu? Her yerden her an ortaya çıkabilme olasılıkları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Castiel

pençerelere elek telınden sıneklık taktım,
    yatarken kapı altlarını kapatıyorum ve sabah kalktım kola bardagının ıcınde yavrusu var

Ve cıldırdım bu gun elek koselerını bantladım korunmasız pencereyı söktum normal pencere gıbı kapadım sıcağa dayanırım ama hamam böcegıne asla

Odada en ufak bir yiyecek bırakmazsan gelmezler.Sana diyorum ama üşengeçlikten bedne aynısını yapıyorum
  • Bende öyleyim dostum,onlara karşı bir cephane kurmuşum göreceksin adeta soykırım yapıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.