Şimdi Ara

Hamam Böceği satan bir yer arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, imparator akrep besliyorum ve akrebim için hamam böceği arıyorum. Eskiden sahibinden.com`da satan bir yer vardı fakat sanırım kapandı. Örümcek yavrusu, kelebek, çekirge falan atıyorum ama İstanbul`da yaşadığım için çok zor bulabiliyorum. İnternette hamster yavrusu falan verilebileceği yazıyor ama ben hamster yavrularına kıyamıyorum acıkınca da agresifleşiyor. Böcek satan bir yer biliyor musunuz ? Eminönünde sülük satıyorlar bir ara düşündüm ama belki akrepe zarar verir diye almadım, sizce bir zararı olur mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Jazzart

Merhaba, imparator akrep besliyorum ve akrebim için hamam böceği arıyorum. Eskiden sahibinden.com`da satan bir yer vardı fakat sanırım kapandı. Örümcek yavrusu, kelebek, çekirge falan atıyorum ama İstanbul`da yaşadığım için çok zor bulabiliyorum. İnternette hamster yavrusu falan verilebileceği yazıyor ama ben hamster yavrularına kıyamıyorum acıkınca da agresifleşiyor. Böcek satan bir yer biliyor musunuz ? Eminönünde sülük satıyorlar bir ara düşündüm ama belki akrepe zarar verir diye almadım, sizce bir zararı olur mu ?

no ss no güven
    akreplerin resmini isteriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: permanentdrk

quote:

Merhaba, imparator akrep besliyorum ve akrebim için hamam böceği arıyorum. Eskiden sahibinden.com`da satan bir yer vardı fakat sanırım kapandı. Örümcek yavrusu, kelebek, çekirge falan atıyorum ama İstanbul`da yaşadığım için çok zor bulabiliyorum. İnternette hamster yavrusu falan verilebileceği yazıyor ama ben hamster yavrularına kıyamıyorum acıkınca da agresifleşiyor. Böcek satan bir yer biliyor musunuz ? Eminönünde sülük satıyorlar bir ara düşündüm ama belki akrepe zarar verir diye almadım, sizce bir zararı olur mu ?

no ss no güven

http://desmond.imageshack.us/Himg443/scaled.php?server=443&filename=d10065210.jpg&res=landing

http://desmond.imageshack.us/Himg840/scaled.php?server=840&filename=dscf0900p.jpg&res=landing

• quote:

quote:

quote:

no ss no güven

http://desmond.imageshack.us/Himg443/scaled.php?server=443&filename=d10065210.jpg&res=landing

http://desmond.imageshack.us/Himg840/scaled.php?server=840&filename=dscf0900p.jpg&res=landing

ovv şett çok tatlıymış allah bağışlasın

• quote:

quote:

quote:

quote:

no ss no güven

ovv şett çok tatlıymış allah bağışlasın

Teşekkürler :) Akrepleri çok seviyorum diğer canlılara göre bazı şeylere muazzam derece dayanıklılar, radyasondan etkilenmiyorlar, boyunun 3 katı canlıları etkisiz hale getirebiliyorlar (fare, tarantula, yılan, insan da dahil ) ve daha bir sürü özelikleri var. Bendeki akrep familyasının en büyük 2. akrebi, o yönüyle ayrı bir çekiciliği var. Mor ötesi ışıkta karanlıkta parlıyor kırmızı ışığı göremiyorlar, bunlar ilginç yanları. Birde Venezuella`da yaşayan "Gormar" diye bir tür var insanı soktuğu an sokulan kişi en fazla 10 dakika yaşıyor zehri kana geçiyor ve ölüyor. Büyük hayranlık duyuyorum bu canlılara :)

• buradaki çogu insan hayvansever sen akrebin için hayvan ariyorsun karni doysun diye böyle bir şeyi kim yardim etcek bir canliyi yem ediyorsun akrebin doysun diye 1 günlük ömrü olan kelebegi veriyorssun akrebine birde anlatiyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoonDeath

buradaki çogu insan hayvansever sen akrebin için hayvan ariyorsun karni doysun diye böyle bir şeyi kim yardim etcek bir canliyi yem ediyorsun akrebin doysun diye 1 günlük ömrü olan kelebegi veriyorssun akrebine birde anlatiyorsun

Evinde hamam böceği görünce besleyip karnını mı doyuruyorsun diye sorayım o zaman sana. Yada yazın sivrisinek geldiğinde öldürmediğine inandırmaya ikna et beni.. Doğanın kanunu bu. Güçlü olan güçsüzü yer. O hayvanseverler köpeklerine et falanda vermesin o zaman. Yada akşam yemeğinde hayvansal hiçbir ürün yemeyin bakalım.
    Burda klavye üzerinde hayvanseverim olaylarına girmeyin lütfen. Hayvanın doğasında bu var doğal olan bir şeyi bozmamı beklemeyin benden. Ne yedireyim elma mı vereyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzart -- 22 Ağustos 2012; 0:25:45 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evimde hamam böcegi olmaz gecekondu gibi yerlerde yaşamiyorum olsada zemin katta oturdugumuz için bahçeye atiyorum ellerime eldiven takip sivrisinek meselesine gelirsek cami acip yastıkla kovuyorum çikmasada kendi haline birakiyorum .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShibLeg -- 22 Ağustos 2012; 0:36:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoonDeath

evimde hamam böcegi olmaz gecekondu gibi yerlerde yaşamiyorum olsada zemin katta oturdugumuz için bahçeye atiyorum ellerime eldiven takip sivrisinek meselesine gelirsek cami acip yastıkla kovuyorum çikmasada kendi haline birakiyorum .

Kusura bakma ben o kadar sevemiyorum hayvanları.
  • selamlar. dostum akrebin çok güzelmiş gerçekten bende beslemeyi çok isterdim.evdekilere hep takılırdım akrep alcam diye evi terkederiz valla billa diyolardı:)).hamam böceğini kendinde bulabilirsin binaların bodrum katlarında ve nemli ortamlarda vardır. gündüz görünmezler ama gece mutlaka tek tük görebilirsin.çok hızlı kaçıyolar yakalayabilirmisin bilmem:)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.