Şimdi Ara

Hamachi ? - Yardım?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler forumda hamachi üzerinden "Lan" kurmanın detaylarını aradım ancak bulamadım.
    Biz mahalleden arkadaşlarla kendi aramızda kullanacağımız "10" kişilik server kurmak istiyoruz.
    Aslında 7 ile 8 kişi arasında değişen bir sayımız var geriye kalan yerlerede botlar gelicek şekilde 5'e 5 maç yapmak istiyoruz.
    Bana hamachi ile cs 1.6 üzerinden "Lan" ile yada başka türlü bir kurmayı anlatabilirmisiniz?
    Teşekkürler...

Not:
     Hamachi ? - Yardım?

• 10 kişiyi oynatmak için en az 1MBit uploadı olan bir internet bağlantısına ihtiyacınız var.

Ayrıca en düşük ping 50-60ms civarında olacaktır.

Onun yerine 10 arkadaş bi araya gelip ayda 20-25TL gibi bir fiyata oyun sunucusu kiralayıp 15-20 pingle çok rahat maç atarsınız.

Orijinalden alıntı: DiabloXT

10 kişiyi oynatmak için en az 1MBit uploadı olan bir internet bağlantısına ihtiyacınız var.

Ayrıca en düşük ping 50-60ms civarında olacaktır.

Onun yerine 10 arkadaş bi araya gelip ayda 20-25TL gibi bir fiyata oyun sunucusu kiralayıp 15-20 pingle çok rahat maç atarsınız.

Biz sadece 2 haftalık kullanıcağız onun için bize hamachi yeterli olacaktır tamam bizde botları iptal ederiz
    Peki hamachi ile nasıl ağ kuracaz dün denedik olmadı?

Hamachi'den ağ kurma olayı da direkt ana ekranındaki üçgen butonundan oluyor.

http://www.hamachiturk.com/hamachi-ag-a-katilma-ve-ag-olusturma-t4341.html

Orijinalden alıntı: DiabloXT

Bot olması önemli değil, size bağlanan diğer arkadaşlarınızın sayısından bahsediyorum ben.
    Eğer 1Mbit ADSL varsa, 2-3 kişiden fazla oynatmayı kesinlikle unutun.

Hamachi'den ağ kurma olayı da direkt ana ekranındaki üçgen butonundan oluyor.

http://www.hamachiturk.com/hamachi-ag-a-katilma-ve-ag-olusturma-t4341.html

öncelikle ilginiz için teşekkürler
    Linkte gösterilen yerleri yaptık ancak 1.6 için hamachi ayarları daha karışıkmış google'da bulduğum çoğu yöntemi denedim 1.6 için hamachi 1.0.0.1 lazımmış bu versiyonu yükledim ama yinede olmadı peki şimdi ne yapabilirim?

• quote:

Hamachi ile Counter-Strike ve Half-Life' i oynamak için Hamachi 1.0.1.1 sürümü olması gerekir en son sürümünde Counter-Strike ve Half-Life çalışmıyor.

Not:Hamachi ile counter strike veya half life oynarken ortaya çıkan CLASS C hatasını düzeltmek için oyunu kuran kişinin aliases adlı bir metinbelgesi hazırlaması gerekmektedir.
    aliases.txt hazırlanması
    Örnek olması açısında iki tane ip veriyorum (hamachi de yazan ipler)
    benim hamachi ip m 5.2.50.121
    oyunu oynıyacağımız kişinin hamachi ip si 5.48.85.162 olsun ;
    ilk olarak aliases adında bir metin belgesi olurşturuyoruz
    içine arkadaşımızın ipsini(5.48.85.162) bir boşluk bırakıp oynuyacağımız kişinin ıpsini yazıyoruz ve ikinci hanesini bizimki ile değiştiriyoruz (5.2.50.121)
    oynuyacak kişileri böyle alt alta sıralıyoruz.

Böyle 5.48.85.162 5.2.85.162 yanyana olacak

Sonra hazırladığıız metin belgesini program filesin içindeki hamachi klasörünün içine kopyalıyoruz ve hamachiyi kapayıp açıyoruz.(her zaman unutulur)
    aliases dosyasını oyunu kuran kişinin hazırlaması gerekmektedir.

Daha sonrada alias dosyasını hazırlayan kişi oyunu oluşturur. Diğereride connect senin hamachi ip'n şeklinde girebilirler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    steam yardım !!!
    22 yıl önce açıldı
    Steam yardım
    2 yıl önce açıldı
    Server giremiyorum acil yardım
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.