Şimdi Ara

Hamachi Üzerinden Portal 2 COOP Oynamak İsteyen ? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
2
Favori
17.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Edit:Kopyalamadan yazınca oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ego555 -- 23 Nisan 2011; 13:30:44 >
  • Bende ekledim ama şuan oyun elimde yok yarına ya da en geç pazartesiye kurmuş olurum.
  • Demin bir arkadaşla oynadım. Müthiş zevkli beyler herkese tavsiye ederim. Single'dan daha zevkli
  • SinglePlayer epey bir sardı.Multiplayer modu bir o kadar daha sarar diye ümit ediyorum.
  • Oynayacak var mı şimdi?
  • coop nasıl oynanıyor hamachiden tarif edebilecek varmı?
  • Ben oynayabilirim gerekli bütün updateyi de yaptım.Fakat oynayacfak adam arıyorum ayrıca nasıl bağlanacağımı da anlatırsanız çok güzel olacak.
  • UPDATE 2 kurdum consolu da actım fakat nasıl kurulacagını nasıl oyuna girileceği hakkında bir fikrim yok hamachi agına katıldım fakat ....
  • Beyler Portal 2 Coop-launcher diye bir program çıktı.Bunu indirin.Kurcak kişi burdan bölümü kursun.Gircek kişide programdaki boşluğa gircek kişinin hamachi ipsini yazsın .
  • Ya arkadaşlar bir bölümde sürekli ölüyoruz. Yani yapay zeka bize işimizin bittiğini söylüyor ve öldürüyor. Sonra oyun başa dönüyor. Bilen var mı orayı? Nasıl çözüme kavuşturacağız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: angaraeski

Ya arkadaşlar bir bölümde sürekli ölüyoruz. Yani yapay zeka bize işimizin bittiğini söylüyor ve öldürüyor. Sonra oyun başa dönüyor. Bilen var mı orayı? Nasıl çözüme kavuşturacağız?

aynen
  • quote:

Ya arkadaşlar bir bölümde sürekli ölüyoruz. Yani yapay zeka bize işimizin bittiğini söylüyor ve öldürüyor. Sonra oyun başa dönüyor. Bilen var mı orayı? Nasıl çözüme kavuşturacağız?

O bölüm hatalı.Bir sonraki bölümün ismini konsola yazıp başlayın yada launcher dan bir sonraki bölümü seçip başlayın aynı şekilde.
  • Bilmeyenler Hamachi veya Tunngle üzerinden Co-Op oynamak için aşağıdaki adımları takip edebilirler.

Öncelikle aşağıdaki linklerden Hamachi yada Tunngle indirin ve kurun
    • Hamachi:https://secure.logmein.com/products/hamachi2/
    • Tunngle :

En basit yöntem olan Portal 2 Coop-Launcher dosyasını indirin ve oyunun kurulu olduğu klasöre kopyalayın.
    • Portal 2 Coop-Launcher :
    www.cs.rin.ru
    CS.RIN.RU - Steam Underground Community • View topic - Portal 2 - Coop-Launcher
    http://www.cs.rin.ru/forum/viewtopic.php?f=10&t=59323

Oyuna başlamak için Hamachi yada Tunngle başlatın ve oynamak istediğiniz kişiyle aynı odaya girin, sonra Portal 2 Coop-Launcher dosyasından oyunu başlatabilirsiniz.

Hamachi Üzerinden Portal 2 COOP Oynamak İsteyen ?

Host olmak için sadece haritayı seçin ve Start Hosting tuşuna basın, başkasına bağlanmak için yukarıdaki kutuya IP numarasını yazıp Connect tuşuna basmanız yeterli.

Not: Oyunu sorunsuz oynamak için çıkan güncellemeleri mutlaka yapın.

• quote:

Orijinalden alıntı: ego555

quote:

O bölüm hatalı.Bir sonraki bölümün ismini konsola yazıp başlayın yada launcher dan bir sonraki bölümü seçip başlayın aynı şekilde.

Peki consola yazacak komut ne başka harita oynayabilmek için? Mesela o bölümden hemen sonrasını oynamak istiyorum. Ne yazacağım?
  • Harita isimleri aşağıdaki gibi, girmek için map mp_coop_fling_3 şeklinde yazacaksınız.

quote:

CHAPTER 1
    mp_coop_start
    mp_coop_lobby_2
    mp_coop_doors
    mp_coop_race_2
    mp_coop_laser_2
    mp_coop_rat_maze
    mp_coop_laser_crusher
    mp_coop_teambts

CHAPTER 2
    mp_coop_fling_3
    mp_coop_infinifling_train
    mp_coop_come_along
    mp_coop_fling_1
    mp_coop_catapult_1
    mp_coop_multifling_1
    mp_coop_fling_crushers
    mp_coop_fan

CHAPTER 3
    mp_coop_wall_intro
    mp_coop_wall_2
    mp_coop_catapult_wall_intro
    mp_coop_wall_block
    mp_coop_catapult_2
    mp_coop_turret_walls
    mp_coop_turret_ball
    mp_coop_wall_5

CHAPTER 4
    mp_coop_tbeam_redirect
    mp_coop_tbeam_drill
    mp_coop_tbeam_catch_grind_1
    mp_coop_tbeam_laser_1
    mp_coop_tbeam_polarity
    mp_coop_tbeam_polarity2
    mp_coop_tbeam_polarity3
    mp_coop_tbeam_maze
    mp_coop_tbeam_end

CHAPTER 5
    mp_coop_paint_come_along
    mp_coop_paint_redirect
    mp_coop_paint_bridge
    mp_coop_paint_walljumps
    mp_coop_paint_speed_fling
    mp_coop_paint_red_racer
    mp_coop_paint_speed_catch
    mp_coop_paint_longjump_intro
    mp_coop_credits

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GunsNBeer -- 24 Nisan 2011; 16:30:33 >

• angaraeski atakmı bi el
  • quote:

Orijinalden alıntı: dark_knight284

angaraeski atakmı bi el

Ahh ben dostum geç gördüm galiba. Atardık ne güzel. bana hamachi'den ses etsene hazır olduğunda
    Bu arada viiiz çok teşekkürler. Sağolasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi angaraeski -- 24 Nisan 2011; 16:26:34 >
  • Arkadaşlar konuyla alakası yok ama bu Operation Flashpoint Red River'de de co-op var. Bunuda deneyen oldumu acaba. Yani hamachi ile oynanabiliyormu.
  • Arkadaşlar mrba. Logme in hamacyihi kurdum. portal 2 var. update de yaptım. verdiğiniz hamachi ağları dolu diyor: S biri yardım etsin oynamak istiom bu co-op u.
  • Konuya mesaj attığım gün işim çıkmıştı tekrar bakamamıştım. Ağ adını yanlış yazmışım. Şuan konudaki bütün ağlar dolu diyor. Yeni ağlar kurdum katılabilirsiniz.

Ağ adı: DH-PORTAL2-1
    Şifre : 12345

Ağ adı: DH-PORTAL2-2
    Şifre : 12345
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.