Arkadaşlar şu hamachiyi tam olarak anlatacak biri varmı şimdi pes5 i online oynamak isityorum ama orjinal değil oynayacağım kişi arkadaşım bu hamachi ile yapılabilir mi yada diğer oyunlarda nasıl oynanacak şu hamachiyi biri tam anlatırsa çok sevinirim
Pes 5'i hamachi'den oynayamazsın.
evet 4 ve 3 oynayabilirsin sadece.hamachinin mantığı ise bilgisayarlar arasında lan ağı kurması. pes 5'te de bu özellik olmadığı için oynanamıyor.
kardeşler çok sağolun tşk ederim hamachi ile oynayabileceğim oyunların isimlerini yazarsanız sevinrim birde ben lan üzerinden bağlanıyorum yani bağlantım direk değil port falan açmam gerekir mi
Çok teşekkür ederim gerçekten çok yardımcı oldunuz bir soru daha soracağım çok oluyorum ama olsun bendeki oyunlar orjinal değil bu sorun oluştururmu birde bağlantı nasıl yapılıyor odalaramı bağlanılıyor yoksa iki pc mi birbirine bağlanıyor ?
Sorun oluşturmaz. Bağlantı nasıl yapılıyor bilmiyorum Hamachi kullanmadım.
Çok teşekkür ederim gerçekten çok yardımcı oldunuz bir soru daha soracağım çok oluyorum ama olsun bendeki oyunlar orjinal değil bu sorun oluştururmu birde bağlantı nasıl yapılıyor odalaramı bağlanılıyor yoksa iki pc mi birbirine bağlanıyor ?
ya aynı multiplayer oynar gibi. internet cafelerde oynanan counter-strikeyi düşüm.onda nasıl bir makina oyunu kuruyor diğerleri o servera giriyorsa bunda da öyle.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme