Şimdi Ara

Hamachi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hamachi diye internet üzerinden ağ oluşturma programı var. Arkadaşlarla karşılıklı counter oynamak için bu programı kurdum.Fakat oyunları oynamak için windows güvenlik duvarını kapatmam gerekiyor(özel durumlara o oyunları eklesem bile oyun serverları görünmüyor bu yüzden güvenlik duvarını kapatıyorum) ayrıca kaspersky deki anti-hacker ı da kapatıyorum.Bazı kişiler hamachi ile ağ oluşturmanın ve hamachi programının bilgisayara zarar verebileceğini söylediler.Bu programın böyle bir açığı var mı?Hamachi ile istemediğim kişiler bilgisayarıma bağlanabilir mi?Hamachi ayarlarından ve ağ ayarlarından dosya paylaşımını kapattım ama yinede bir sorun çıkabilir düşüncesiyle hamachiyi kullanmaya tereddüt ediyorum?Acil cevap lütfen bi sorun olur mu kullanırsam????????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardaburak1988 -- 8 Mart 2007; 21:59:51 >

• cevap verecekbu işten anlayan kimse yok mu yaaaaaaa?Hadi arkadaşlar yardım diyorum acil diyorumm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardaburak1988 -- 9 Mart 2007; 22:49:02 >
  • benim şu anda güvenlik duvarım ve kaspersky anti hacker açık ve most wanted oynuyorum hamachiden tek yapman gereken güvenlik duvarı ayarlarından izin vermek ve anti hacker uyarı verdiğinde gelen uyarıya en altta bulunun izin veri tıklamakve son olarak hamachiden karşındaki kişilerden zarar görmek istemiyorsan hiçbir klasörünü paylaşıma açma ve paylaşıma açık klasörlerini kapat kimse giremez
  • kardeş kullanmasi cok basit bir program ya neyini çözemediniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: tlq

kardeş kullanmasi cok basit bir program ya neyini çözemediniz

Sorunun tamamını okumadın galıba
  • Konuya acan arkadasa cevabım oncelıkle paylasım klasorlerını kesınlıkle kapat.hep tanıdıgım arkadaslarla oynadıgım ıcın bende bı sorun yaratmadı hamachi.kotu nıyetlı bırı neler yapabılır hangı portları kullanabılır onu bılemem cunku hıc hamachıden karsı tarafa zarar vermeye calısmadım.sanal ag bagdastırıcı mantıgıyla çalıstıgı için bence onlıne oyunları oynanabılırlık acısından en guvenlı yontem hamachi.toparlıcak olursak,eger karsı tarafa guvenıyorsan gonul rahatlıgıyla oynayabılırsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hamachi Sorunu
    9 yıl önce açıldı
    -----FTP SERVER KURALIM-----
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.