Şimdi Ara

Hama 12084 Kumanda - LG TV Servis Menüsü İçin İdeal

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
8.246
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Arkadaşlar bu ürün ile LG marka TV'lerde servis menusüne girerek Divx oynatma özelliğini açabiliyorsunuz..
    Konuyla iligli daha önce açılmış bir çok konu mevcuttur.

Darty'de satılan ürün bitince yerine aynı işi yapan sanırım biraz daha yeni bir model getirdiler..

http://www.darty.com.tr/e_commerce/Uzaktan-kumanda/HAMA/12084-UNIVERSAL-8-IN-1-p-52262-c-11.htm

Ürün peşin fiyatına 8 taksitle 17,90 TL (Bunu da taksitle alırlarmı bilmem ama)
    Kargo bedava !

Dileyen dilediği kadar alır..

Bu da kullanma klavuzu Türkçesi de var:http://www.hama.de/webresources/article-documents/00012/man/00012087man_en_et_hu_ru_tr_300.pdf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hereticc -- 28 Nisan 2011; 9:54:46 >

Sony 46NX710 3D LED + Samsung C6900 3D Bluray Player
    Turkcell T20 Namı diğer Huawei
    Lütfen PM atmayınız zira yetişilecek gibi değil..

• kullanan var mı tavsiye ediyor musunuz
    || iPhone SE 2020|| Logitech K375s || Logitech M590 || Turkcell TV Superonline 200Mbps|| Hiremco Turbo Plus || Mercusys MR50G || || Megane 2015 GT-Line 1.6 cvt || ||Sony SBH50 || QCY T7 || Toshiba EXII 32 GB 3.0 USB || WD My Cloud 2 TB || Apple Watch Series 5 || Kaliteli Hosting Arıyorsanız Tıklayın.. ||https://delete.net.tr ||
  • hereticc hocam o özellikleri artık LG servisi kendisi açıyormuş. O özelliği açmak için bu kumandaya ihtiyaç yok artık. Bu arada biraz google gezintisi yaptım bunun 12047 modelini geçen yıl 12,90 dan sattığınızı gördüm. Fiyat artışı neden acaba?

Başka güzel ürünler var mı alabilecek, onlarıda verirsen iyi olur. Darty son dönemlerde iyice indirimleri boşlamaya başladı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi storm -- 28 Nisan 2011; 10:13:46 >
  • PS3 e kumanda edebiliyo mu bu acaba :)

LG servisleri açıyor ama bazıları para alıyor, yada paralel ithlat olunca açmıyolar :) 40 lira para istiyolar, kumandayı mecburen alman lazım. yada telefonla kumanda ederek açıyosun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPaCeLoRD -- 28 Nisan 2011; 10:15:01 >

GALATASA|RA|Y
  • ilk mesajımda da belirttiğim gibi sanırım bu biraz daha farklı bir modeli..
    Ama fiyatları ben belirlemediğim için neden daha pahalı bilemiyorum.

Sennheiser kulaklık ilanımı kaçırmış olabilirsin;

Cx 300 II - 79,90 TL
    Cx 150 - 49 TL
    http://www.darty.com.tr/e_commerce/univers.cfm?cat_id=57&type_produit_id=201&m=-1&pmin=6.90&pmax=649.90

Hafta sonu da wii 'ler yine 399 TL olacak.
    Ayrıca navigasyonda bir bomba patlayacak gibi ama daha kesinleşmediği içi,n birşey diyemiyorum.. Ama gerçekten bomba olacak..

Anneler günü içinde sağlam bir kamikaze olacakmış bilgisi geldi ama ürünleri daha iletmediler..

• PS3 IRDA kullanmadığı için ona uygun akıllı kumanda yok.
    | D R O N E B E Y |
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • diegoforlan eğer garantisi bitmediyse servisi arayın açsınlar. Artık ücretsiz açıyorlarmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: storm

diegoforlan eğer garantisi bitmediyse servisi arayın açsınlar. Artık ücretsiz açıyorlarmış.

TV'yi bizim servise götürmemiz gerekiyor değil mi?

Servis gelip açıyor bildiğim kadarıyla. Arıyorsunuz uygun bir saatte uğruyor açıyorlar.

Oo güzel. Bir arayayım bakayım. Bizimkinde önce eski sürüm yazılım yükleyip USB film oynatma özelliğinin açılması, sonra yeni yazılımın üstüne yüklenmesi de gerekiyor.

Servis gelip açıyor bildiğim kadarıyla. Arıyorsunuz uygun bir saatte uğruyor açıyorlar.

Storm çok komiksin.. Ya LG servisisin yada benzer bişi var sanırım..

SPaCeLoRD: LG servisleri açıyor ama bazıları para alıyor, yada paralel ithlat olunca açmıyolar :) 40 lira para istiyolar, kumandayı mecburen alman lazım. yada telefonla kumanda ederek açıyosun.

demesine rağmen ısrarla devam ediyorsun.. Art niyet ararım ona göre

• hama nın eski modelini hiç birt yerde bulamıyorum zaten. bimex te uzun süredir satmıyor. buda lg tv için işe yarıyorsa çok iyi. haber verdiğinin için teşekkür ederim heretic..
    KALBİMİZDESİN PİLOT ALPER

GALATASA|RA|Y
  • fav öğrenebilen kumanda varken buna gerek yok ... carrefourda 15 liraya satılıyor istediğiniz tuşa istediğiniz kumanda fonksiyonunu ekliyebiliyorsunuz ...

Orijinalden alıntı: -JonTurk-

fav öğrenebilen kumanda varken buna gerek yok ... carrefourda 15 liraya satılıyor istediğiniz tuşa istediğiniz kumanda fonksiyonunu ekliyebiliyorsunuz ...

vaaay süpermiş

inter almıştım 12 liraya carrefourdan, hem uydu hem tv için kullanıyoruz, gayet kullanışlı ama her tuş çalışmıyor... menüye girip kanal ekleme çıkarma falan yapıyor ama...

Phanteks P360A Enermax RevDfx1350w // i5 13500 // GB z790 D // Patriot Viper 6000 // Gigabyte 9070xt Aorus Elite // Crucial P3 Plus 1TB // Samsung Odyssey G5 32// Logitech G213 + Razer Deathadder V2 X HyperSpeed // Creative G6 + Takstar GM200 // S24 Ultra 12/256 Tit Black //
    _______ Odtü Matematik-BÖTE-İktisat-Tıp Fakültesi + Ekonomi YL _______ Life is just life. No more expectation! /b]
  • ankara darty de kalmamış :( karşısındaki ew ye gittim 19 tl ye aldım..

Orijinalden alıntı: -JonTurk-

fav öğrenebilen kumanda varken buna gerek yok ... carrefourda 15 liraya satılıyor istediğiniz tuşa istediğiniz kumanda fonksiyonunu ekliyebiliyorsunuz ...

Peki öğrenebilen kumandaya neyi öğretipte kullanacağız?
  • hort
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.