Şimdi Ara

Haluk levent den yardım isteyecem..!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar gerçekten çok zor durumdayım hergün başvurmadığım cv bırakmadığım yer kalmadı. işvrenleri anlamıyorum sanki sabıkamız varmış adam öldürmüşüz gibi kimse işe almıyor ?
    son çare aklıma geldi haluk leventin yardım derneği varmış ordan yardım isteyecem siz ne diyorsunuz bu işe ??

• Aynı durumdayız hocam son 5 aydır ben de işsizlikten kafayı yeme noktasındayım.
    Üniversite mezunu musunuz? Eğer öyleyse hangi bölüm acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: miyavlayankirpi

Aynı durumdayız hocam son 5 aydır ben de işsizlikten kafayı yeme noktasındayım.
    Üniversite mezunu musunuz? Eğer öyleyse hangi bölüm acaba?
    aynen bende cnnet geçirmenin eşiğine geldim...
    üniversite terkim ben myo elektronik bölümü elektronik işiyle uğraşıyorum...
    ahbap derneğinin sitesine girdim ama ne br iletişim ne bir adres irtibat numarası hiçbirşey yoktur biraz göstrmelik gibi birşey....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Derman-

aynen bende cnnet geçirmenin eşiğine geldim...
    üniversite terkim ben myo elektronik bölümü elektronik işiyle uğraşıyorum...
    ahbap derneğinin sitesine girdim ama ne br iletişim ne bir adres irtibat numarası hiçbirşey yoktur biraz göstrmelik gibi birşey....

Alıntıları Göster
    İlla ulaşmam lazım derseniz Haluk Leventin kişisel hesaplarına bi deneyin şansınızı hocam. Twitter, instagram onlara bir bakın yorum atın mesaj atın. Bildiğim kadarıyla genelde dönüyor en azından öyle lanse ediliyor sosyal medyada.
    Tez zamanda umarım işimizin başında oluruz dileğim bu şekilde

• quote:

Orijinalden alıntı: miyavlayankirpi

İlla ulaşmam lazım derseniz Haluk Leventin kişisel hesaplarına bi deneyin şansınızı hocam. Twitter, instagram onlara bir bakın yorum atın mesaj atın. Bildiğim kadarıyla genelde dönüyor en azından öyle lanse ediliyor sosyal medyada.
    Tez zamanda umarım işimizin başında oluruz dileğim bu şekilde

Alıntıları Göster
    Valla bilmiyorum dayanacak gücüm kalmadı benim ... :( :( :(
    sinirden stresten saçımda siyah kalmadı kimin bedduasını aldık bilmiyorum ki ?? :( :(

• Ah ulan içim gidiyor var ya. Şu işsiz kardeşlerimin heba olmalarına. Keşke imkanım olsaydı da sizin gibi zor durumdaki kişilere iş verebilseydim.
  • Usta yanlış anlama boş durmak yerine , bim den ucuz su alıp parklarda koşu yerlerinde satabilirsiniz .aylık gelirinin asgarinin üstünde olacaktır .veya türev ürünler sebze meyve gibi yöresel gıdaları camii onunde de satabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: elLbufFer

Usta yanlış anlama boş durmak yerine , bim den ucuz su alıp parklarda koşu yerlerinde satabilirsiniz .aylık gelirinin asgarinin üstünde olacaktır .veya türev ürünler sebze meyve gibi yöresel gıdaları camii onunde de satabilirsiniz
    boş durmuyorum zaten birşeyler le uğraşıyprum ama hiçbir işim yolunda gitmiyor ... :( :( Allah kajretsin....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.