Şimdi Ara

Halojen far için ampül? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
2
Favori
1.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam dediğiniz bu mu? Eğer buysa vectra b ye 2 çift asak kısa ve uzunlara taksak memnun olur muyuz?
    Bu mesaja eklenen görseller:

Halojen far için ampül?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de auris 2013 model var. Kısalar çok kötü. İnternette baktığıma göre Hır2 imiş.
    Hır 2 ye uyumlu bildiğiniz güzel halojen ampul var mı?

• Matthew Murdock kullanıcısına yanıt
    Aynen bahsettiğim bu ürün.
  • Efective kullanıcısına yanıt
    Hocam philips xtreme vision 70 tl bu osram 100 tl. Sizce hangisi alınır? Araba sanayiden çıkacak bayramdan sonra. Ona göre 2 çift alıcaz.
  • Hocam benim bir arkadaşım aracında philips galiba diamond vision tarzı bir şey olmalıydı onu kullanıyor. Benimkine göre biraz daha parlaklığı az. Aydınlattığı alan aynı gibi ama osram aydınlattığı alanı daha parlak aydınlatıyor gibi gelmişti. Extreme vision hakkında da çok övgü duydum eğer 30 lira gibi bir fark varsa ona da yönelebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efective -- 7 Eylül 2016; 23:53:15 >
  • Merhaba, f/p olarak General Electric Megalight Ultra h4 ampulünü önerebilirim. Aracımdan çıkan orjinaller Osram bilux idi.

Aydınlatma olarak bir miktar daha beyaz ve özellikle hem dikey hem vde yatay menzil açısından faydasını görüyorum. Nerdeyse bir yıl olmuş alalı ve ampulde kararma vs olmadı. Ayrıca ıslak zemin performansı da gayet başarılı eskilere göre.

Ampul seçerken flamanın üzerindeki cam kısımda mavi boya olmamasına özen gösterin, diğer yerlerde olabilir ki beyaz efektini az da olsa vermek için bunu yapıyorlar sorun değil.

H4 ampulün tasarımı h7 ile farklıdır ve uzunlar yanarken reflektöre yakın flamana voltaj gönderilir, diğeri yani kısalar söner. Bu yüzden çift reflektörlülere göre özellikle uzunda zayıf kalmaları normaldir.

Yinede her reflektör bir olmadığı için aynı ampulde aynı aydınlatma performansı beklemek de doğru değildir tabiki. Getz'lerde biraz zayıf olmasının asıl sebebinin bu tasarımdan kaynaklandığını düşünüyorum.

Bu mesaja eklenen görseller:

Halojen far için ampül?

• General Electric Megalight Ultra ampüllerden uzak durun arkadaşlar. 1 yıl olmadan patladı. Ayrıca n11 de automkarinca adlı kullanıcıdan almıştım. Ürüne sahip çıkmıyorlar

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.