Bildirim
Halojen far için ampül? (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bende de auris 2013 model var. Kısalar çok kötü. İnternette baktığıma göre Hır2 imiş.
Hır 2 ye uyumlu bildiğiniz güzel halojen ampul var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen bahsettiğim bu ürün. -
Hocam philips xtreme vision 70 tl bu osram 100 tl. Sizce hangisi alınır? Araba sanayiden çıkacak bayramdan sonra. Ona göre 2 çift alıcaz. -
Hocam benim bir arkadaşım aracında philips galiba diamond vision tarzı bir şey olmalıydı onu kullanıyor. Benimkine göre biraz daha parlaklığı az. Aydınlattığı alan aynı gibi ama osram aydınlattığı alanı daha parlak aydınlatıyor gibi gelmişti. Extreme vision hakkında da çok övgü duydum eğer 30 lira gibi bir fark varsa ona da yönelebilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efective -- 7 Eylül 2016; 23:53:15 > -
-
General Electric Megalight Ultra ampüllerden uzak durun arkadaşlar. 1 yıl olmadan patladı. Ayrıca n11 de automkarinca adlı kullanıcıdan almıştım. Ürüne sahip çıkmıyorlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X