Şimdi Ara

Halo reach squadina girmek isteyen?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar halo reach squadi kurmaya karar kildim.Uzun suredi halo oynamamistim dun aldigim gold uyelikle devam ediyorum rankim commander.Kadro kurmak istiyorum.
    Sahislarda aradigim nitelikler:
    -Casual degil hardcore olan olmak isteyen
    -Iyi sniper
    -Assault rifflela random kill almak yerine dmrla headshot almayi seven
    -Sword-hammer-rocket launcher gibi overpower silhlarla cok adam oldurup proyum demeyen
    -Muhabbeti tatli

Lutfen 2-3 mac yapip girmek istemeyin.Eger iyi bir takim olursak mlg playlistinde oynayabiliriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TidusFF -- 18 Ağustos 2011; 3:05:10 >

Final Fantasy Forever
    Final Fantasy Fun Club

OLD NAME dantedmc
  • Bungie statlerine bir göz atmak isterim. Bu kadar nitelik aradığına göre iyi oynuyorsun.

GT'ni alabilirmiyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WoW HELLSCREAM -- 18 Ağustos 2011; 15:17:50 >
  • O kadar fazla nitelik yok aslında, belli bir K/D, şu silahla şu kadar kill olsun vs. dememiş arkadaş..İlk ve son şey zaten o kadar nitelik sayılmaz..Açıkçası ben DMR'ı severim ama Sniper'ı hiç sevmem genelde hep SWAT oynarım 3.madde de bunu gösteriyor 4.maddeye gelirsek Hammer'ı sevmem zaten ama Sword ile Rocket'i de maçlarda gerekirse kullanırım..Öyle fazla kill yoktur..Adam Squad kurmak istemiş rütbesine göre MLG'ye gidecek takım kurmak istememiş yani..

Orijinalden alıntı: Legend_Warrior

O kadar fazla nitelik yok aslında, belli bir K/D, şu silahla şu kadar kill olsun vs. dememiş arkadaş..İlk ve son şey zaten o kadar nitelik sayılmaz..Açıkçası ben DMR'ı severim ama Sniper'ı hiç sevmem genelde hep SWAT oynarım 3.madde de bunu gösteriyor 4.maddeye gelirsek Hammer'ı sevmem zaten ama Sword ile Rocket'i de maçlarda gerekirse kullanırım..Öyle fazla kill yoktur..Adam Squad kurmak istemiş rütbesine göre MLG'ye gidecek takım kurmak istememiş yani..

Beni tek anlayabilen sen ciktin

Final Fantasy Forever
    Final Fantasy Fun Club

OLD NAME dantedmc
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2.si halo ilk online fps oynadigim oyun haliyle baslarda noobdum ancak son macta 23 k/d yaptim.Isteyen gelebilir beni iyi bulmayanla ise 1v1 yapabilirim custom gamede sonucta turkiyede adam akilli squad goremedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Final Fantasy Forever
    Final Fantasy Fun Club

OLD NAME dantedmc
  • quote:

Orijinalden alıntı: TidusFF

2.si halo ilk online fps oynadigim oyun haliyle baslarda noobdum ancak son macta 23 k/d yaptim.Isteyen gelebilir beni iyi bulmayanla ise 1v1 yapabilirim custom gamede sonucta turkiyede adam akilli squad goremedim.

Bende öyleydim ilk Halo'ya başladım K/D zayıf..1e1'e gerek yok açıkçası ekip kurmaksa amaç..Son olarak WoW iyi bir ekiptir oynadığım oluyor ara sıra kendileriyle şu anda Türkiye'deki en iyilerden biri..
  • quote:

Orijinalden alıntı: paypay88

Paypay88TR99 ekleyebilirsin birde arkadaşım porteço var onlada oynarız

Ekliyorum simdi baska oynamak isteyen varsa gtsini paylassin

Final Fantasy Forever
    Final Fantasy Fun Club

OLD NAME dantedmc
  • quote:

Orijinalden alıntı: paypay88

Paypay88TR99 ekleyebilirsin birde arkadaşım porteço var onlada oynarız

Arkadas listen ful

Final Fantasy Forever
    Final Fantasy Fun Club

OLD NAME dantedmc
  • pm'den yolladım mesaj atın listem full girince temizlerim

2.si halo ilk online fps oynadigim oyun haliyle baslarda noobdum ancak son macta 23 k/d yaptim.Isteyen gelebilir beni iyi bulmayanla ise 1v1 yapabilirim custom gamede sonucta turkiyede adam akilli squad goremedim.

dostum rastlamamışsındır ama var güzel oynayanlar, halo olsun MW olsun bu tarz oyunları... önemli olan her zaman aynı kişilerle oynamak, K/D vb. istatistikler zamanla gelişir...

bu kadar şey yazmana bu yüzden gerek yok, yeni başlayan yada FPS türünü iyi oynayıp Halo ya yeni başlayanlar çekinebilir...

artı oyun sonuçta çoğumuz sıkmıyoruz kendimizi oynarken, bence sen Halo oyanyabilecek arkadaş arıyorum daimi olarak diye yaz, takımın zaten zamanla oturur....

Orijinalden alıntı: WoW STORMRAGE

quote:

dostum rastlamamışsındır ama var güzel oynayanlar, halo olsun MW olsun bu tarz oyunları... önemli olan her zaman aynı kişilerle oynamak, K/D vb. istatistikler zamanla gelişir...

bu kadar şey yazmana bu yüzden gerek yok, yeni başlayan yada FPS türünü iyi oynayıp Halo ya yeni başlayanlar çekinebilir...

artı oyun sonuçta çoğumuz sıkmıyoruz kendimizi oynarken, bence sen Halo oyanyabilecek arkadaş arıyorum daimi olarak diye yaz, takımın zaten zamanla oturur....

Yine yanlis izah etmisim kendimi:DAdam akilli squad yoktur derken iyi oynayan turkler var ama sayisi az demek istemistim.Bu arada gtni verirsen belki birkac el oynariz senin oynayisini merak ettim:P

Final Fantasy Forever
    Final Fantasy Fun Club

OLD NAME dantedmc

• dostum ben iyi oynayabilen birisi değilim, sadece senin arkadaş bulmana yardımcı olabilir diye yazdım
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.