Şimdi Ara

Halkla ilişkiler bölümlerini önerir misiniz, aralarındaki fark nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Halkla ilişkiler, Halkla ilişkiler ve Reklamcılık, Halkla ilişkiler ve Tanıtım diye bölümler var. Bunların farkı nedir? Sadece isimleri mi farkılıdır?
    Farklıysalar, hangisini önerirsiniz?

İkinci sorum;
    Bu bölümleri önerir misiniz? İş imkanları nasıldır?

Sosyoloji ve bu bölümler arasında kaldım. Hangisi daha doğru bir tercih olur?

Cevap verecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

• halkla ilişkiler ve tanıtım/reklamcılık diye geçer.
    Hit öğrencisiyim bu bölüm öyle her yere okunmaz. Nereler tutuyor ona göre yorum yapmak daha doğru olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mvsm

halkla ilişkiler ve tanıtım/reklamcılık diye geçer.
    Hit öğrencisiyim bu bölüm öyle her yere okunmaz. Nereler tutuyor ona göre yorum yapmak daha doğru olur.

Akdeniz tutuyor mesela. O nasıldır? Okunur mu?
  • Kardeş ben antalyada okudum kötü bi yer.Çok sıcak. Sıcaktan başın ağrıyor. Kampüs amele insan dolu.Akdeniz diye duyan gelmiş. Siyasi olaylar çok oluyor. Ev kiraları falan acayip pahalı. Sana tavsiye olarak samsun yaz. Samsunda 12 sene yaşadım. Tam öğrenci şehri. Antalyada okunmaz bana kalırsa. Antalya diye atlamanı tavsiye etmem pişman olabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halit6472 -- 14 Temmuz 2015; 1:50:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mvsm

halkla ilişkiler ve tanıtım/reklamcılık diye geçer.

hocam selçuk geliyor bana.İlk gelebilecek tercihim selçuk-reklam olacak 2 bin fark var aramda bölümle.HIT yazsam kesin gelecek.

Sence HİT okunacak bölüm mü yoksa 1 yıl beklemeli miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErenA. -- 14 Temmuz 2015; 16:37:58 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.