< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sörms -- 7 Eylül 2025; 11:21:25 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Halkbank Parafcard Kampanyaları (670. sayfa)

-
-
bu kartın extra ne gibi avantajları oluyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Böyle İyi... -
Gözlerime inanamadım,paraf kişiye özel 400 harca 150 paraf puan diye sms yolladı
inanmadım, baktım uygulamada da görünüyor.
kaç yıldır kişiye özel bir tek kampanya vermeyen parafa bak.
_____________________________ -
Paraf Puanları en kolay nerede kullanabilirim acaba? Kartımda yüklü miktarda puan var, puanların son harcama tarihi olduğu için, örneğin Hepsiburada üzerinden Aytemiz yakıt alımı, ya da bir marketin cüzdan hesabına yükleme yapma gibi bir imkanım var mıdır?
_____________________________ Devlete bile kapalı zarfta yapılan mal bildirimini millet imza yapmış. -
carrefour veya migros hediye kartlar alabilirsin.
Migrosta tek karta max 2750 puan yüklersin ama istediğin kadar alabilirsin
carrefourda da max 3000 liralık hediye kartlar var.
Paraf Debit Troy kartımdaki puanları Pazarama'da kullanamadım. 0 puan görünüyor.
Migros'ta da görünmedi. Uygulamadan baktığımda kazandığım puanlar görünüyor. Var mı tecrübe eden?
Pazaramada kullanılıyor. Ama bazen kartı kaydettikten bir süre sonra puanlar gözüküyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Carrefourdan başka biryerde kullanamıyorum bende sadece orda görünüyor
Deneyeceğim. Teşekkürler.
Cevap için sağ olun. Yapamazsak öyle yapacağız artık.
Forumdaşlar paraf günüm için geçerli sektörlerde harcama alt limiti var mıydı? kişiye özel gelen kampanya ile paraf günüm sanırım birleşir
500 lira harcasam bile paraf günüme sayar mı?
Paraf Günüm seçenekleri ayni türdeki bir Paraf kampanyasi ile birlestirilemeyecek olup uygulamanin farkli bir kampanya ile çakismasi durumunda daha büyük olan ödül karta yansitilacaktir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Paraf günümde troy kk ile 5000 TL hepsipaye yükleyince hem 100 parafpuan hem de (%5’ten) 250 paraf günüm indirimi veriyor (hepsipaye yüklemeden önce paraf mobilden ilgili kampanyaya hemen katıl denmeli)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar merhaba, kartımı kaybettiğim için yeni kart basıldı, bu sefer Troy Discovery basılmış. Troy Discovery nasıl sizce, bir fark var mı?
Alt limit yok. Parça parça harcasan bile herbirine iade gelir. Ben de kampanyalar hep birleşti.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu sayede yurtdışında da geçerli olacak kartınız:
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ be the change you want to see in the world -
Evet öyleymiş ama yine de Mastercard veya Visa gibi mi, emin olamadım.
Maaş müşterisi iseniz, yani aidat ödemiyorsanız, Visa ya da Mastercard özellikli ikinci kart isteyin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ be the change you want to see in the world -
Sagolun.
sanal kartta puanım var ve kullanamıyorum. hiçbir online sitede yok nasıl bir kartmış bu, ne yapabilirim?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X