Şimdi Ara

Halkbank Parafcard Kampanyaları (431. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü, 1 Mobil
5 sn
17.229
Cevap
689
Favori
1.746.734
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
33 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: Furbey40

Yıllık kart üyelik ücreti gelen arkadaşlar, e-devlet üzerinden tüketici hakem heyetine online olarak başvuru yapabilirsiniz. Hakem heyeti kararı sonucu kart aidatı iade edilecektir. Başvuru formuna kart üyelik ücretinin kesildiği ekstreyi pdf formatında dijital olarak ekleyin. Aşağıda paylaştığım gerekçeleri yazın, işlem tamam. Halk bankası karara itiraz etmiyor ve kısa sürede (benimki 1 ayda sonuçlandı) iadeyi yapıyor.
    https://www.turkiye.gov.tr/tuketici-sikayeti-uygulamasi

1. ……………….. Bankasına ait ………………………… ’nolu kredi kart hamiliyim.
    2. Kredi kartıma ait …./…./……. son ödeme tarihli hesap ekstresi ile kredi kart üyelik ücreti adı altında
    …..,00 TL borç tahakkuk ettirilmiştir.
    3. Banka ile aramda tanzim edilmiş KREDİ KARTLARI ÜYELİK SÖZLEŞMESİNDE kart ücreti alınacağı
    belirtilmişse de, Tüketicinin Korunması Hakkındaki Yasanın 6. maddesi gereğince, bu sözleşme;
    a. Önceden hazırlanmış, standart sözleşmedir.
    b. Dolayısıyla sözleşme koşulları benimle müzakere edilmemiştir.
    c. Sonuç olarak sözleşmenin o maddesi banka tarafından tek taraflı olarak sözleşmeye konmuş, haksız
    bir koşuldur.
    4. Bu konuda Yargıtay 13. H.Dairesi ekteki örnek kararlarıyla, kart ücretinin hukuksuzluğunu iki kez
    kanıtlamıştır.
    5. Yukarıdaki nedenlerle tahakkuk ettirilmiş bulunan …..,00 TL tutarındaki, kredi kart üyelik ücretinin
    tarafıma iadesine karar verilmesini arz ve talep ederim.
    bu yontemle hangı bankaları aldınız

banka kart kapatma yoluna da gidebilir

• quote:

Orijinalden alıntı: omer14

bu yontemle hangı bankaları aldınız

banka kart kapatma yoluna da gidebilir

Alıntıları Göster
    Ben halkbanktan aldım, ama tüm bankalardan alabilirsiniz. Kanun maddesi bankalara göre değişmez. İlk önce bankaya iade için mail attım, kabul etmeyince hakem heyetine başvurup aldım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Furbey40

Yıllık kart üyelik ücreti gelen arkadaşlar, e-devlet üzerinden tüketici hakem heyetine online olarak başvuru yapabilirsiniz. Hakem heyeti kararı sonucu kart aidatı iade edilecektir. Başvuru formuna kart üyelik ücretinin kesildiği ekstreyi pdf formatında dijital olarak ekleyin. Aşağıda paylaştığım gerekçeleri yazın, işlem tamam. Halk bankası karara itiraz etmiyor ve kısa sürede (benimki 1 ayda sonuçlandı) iadeyi yapıyor.
    https://www.turkiye.gov.tr/tuketici-sikayeti-uygulamasi

1. ……………….. Bankasına ait ………………………… ’nolu kredi kart hamiliyim.
    2. Kredi kartıma ait …./…./……. son ödeme tarihli hesap ekstresi ile kredi kart üyelik ücreti adı altında
    …..,00 TL borç tahakkuk ettirilmiştir.
    3. Banka ile aramda tanzim edilmiş KREDİ KARTLARI ÜYELİK SÖZLEŞMESİNDE kart ücreti alınacağı
    belirtilmişse de, Tüketicinin Korunması Hakkındaki Yasanın 6. maddesi gereğince, bu sözleşme;
    a. Önceden hazırlanmış, standart sözleşmedir.
    b. Dolayısıyla sözleşme koşulları benimle müzakere edilmemiştir.
    c. Sonuç olarak sözleşmenin o maddesi banka tarafından tek taraflı olarak sözleşmeye konmuş, haksız
    bir koşuldur.
    4. Bu konuda Yargıtay 13. H.Dairesi ekteki örnek kararlarıyla, kart ücretinin hukuksuzluğunu iki kez
    kanıtlamıştır.
    5. Yukarıdaki nedenlerle tahakkuk ettirilmiş bulunan …..,00 TL tutarındaki, kredi kart üyelik ücretinin
    tarafıma iadesine karar verilmesini arz ve talep ederim.
    edevletteki doğru yerin linkini verdiğinizden emin misiniz çünkü iki adet hakem heyeti var. Birisi "Türkiye Bankalar Birliği Bireysel Müşteri Hakem Heyeti" diğeri sizin verdiğiniz "Ticaret Bakanlığı Tüketici Hakem Heyetleri"

Hangisi olacak doğrusu. Emin olmak için soruyorum diğer arkadaşlar da yanlış yapmasın.

• quote:

Orijinalden alıntı: kilecerme

edevletteki doğru yerin linkini verdiğinizden emin misiniz çünkü iki adet hakem heyeti var. Birisi "Türkiye Bankalar Birliği Bireysel Müşteri Hakem Heyeti" diğeri sizin verdiğiniz "Ticaret Bakanlığı Tüketici Hakem Heyetleri"

Hangisi olacak doğrusu. Emin olmak için soruyorum diğer arkadaşlar da yanlış yapmasın.

Alıntıları Göster
    Verdiğim doğru arkadaşım. Bilgiler direk hakem heyetine gidiyor. Ticaret Bakanlığı Tüketici Hakem Heyeti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furbey40 -- 29 Ocak 2020; 0:54:38 >

• www.parafcard.com.tr
    Paraf ile D&R da 7 Taksit Fırsatı!
    https://www.parafcard.com.tr/21107-paraf_ile_d_r_da_7_taksit_firsati_

• Sömestir kampanyasından 50 TL paraf puan kazanmıştım. Puan 700 TL + 123 TL ile kazanıldı

HB'den yaptığım 5 gün önce yaptığım 123'lük alışverişin içinden çanta kusurlu çıktı ve satıcıda başka ürün yok sadece iade edilebiliyor.

Dün de yolda 4x125 benzin kampanyasından kazandığım 40 puanla birlikte puanları harcamıştım

Şimdi bu puanın akıbeti ne olur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarkat -- 31 Ocak 2020; 23:13:22 >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • starboy10 S kullanıcısına yanıt
    Nasıl yani anlamadım

Kartı kapattım sizin gibi sonra borç ödemek için no bulamadım, ne yaptıysam bulamadım nasıl ödeyeceğimi, sistemde qr kodlu ödemeler var gerçi kabul etmedi yaptığımı onu deneyebilirsiniz, ben de en son son kartı bulunca kart no sundan yapabildim

www.parafcard.com.tr
    Sevgililer Günü’ne Özel 40 TL ParafPara!
    https://www.parafcard.com.tr/21197-sevgililer_gunu_ne_ozel_40_tl_parafpara_

3-14 Şubat 2020 tarihleri arasında giyim, elektronik, kozmetik, kuyum ve çiçek sektörlerinde yurt içi Banka POS’larından yapılacak 125 TL ve üzeri ikinci harcamaya 15 TL, dördüncü harcamaya 25 TL, toplamda 40 TL ParafPara verilecektir.
    Kampanyaya katılmak için harcama yapmadan önce SEVGİ yazıp 3404’e SMS gönderilmesi, ya da Paraf Mobil’den HEMEN KATIL butonuna tıklanması gerekmektedir.
    Aynı gün aynı iş yerinden yapılan harcamaların ilki kampanyaya dahildir.
    Kampanya katılımı, belirtilen kısa mesajın Halkbank sistemine ulaşmasından ve kart sahibine Halkbank tarafından kayıt olduğu bilgisinin verilmesinden sonra sağlanır.
    Kampanya katılım SMS’i bankada kayıtlı cep telefonu numarasından gönderilmelidir.
    Katılım SMS’i ücretsiz olup; kampanyaya katılabilmek için SMS’in Turkcell, Vodafone veya Türk Telekom operatörleri üzerinden ve yurt içinden gönderilmesi gerekmektedir.
    KKTC’de kampanyadan yaralanabilmek için kampanya katılım SMS’inin KKTCELL ve KKTC TELSİM operatörleri üzerinden 3444’e gönderilmesi gerekmektedir.
    Bir kart ile kampanyaya katılım yapıldığında müşterinin tüm kartları kampanyaya dahil olur.
    Bir müşterinin asıl ve ek kartlarıyla birlikte kampanyadan kazanabileceği en fazla ParafPara tutarı 40 TL’dir.
    Alışverişin yapıldığı iş yerinin, sistemde kayıtlı sektör bilgisinin doğru olmasının sorumluluğu iş yerine aittir.
    Kazanılan ParafPara’lar, işyeri tarafından POS üzerinden yapılacak günsonu işlemi aracılığıyla kazanım sağlanan işlemin banka sistemine ulaşmasından bir sonraki gün sistem tarafından yüklenmektedir.
    Hedefe ulaşılan harcama hangi kart ile yapılırsa ParafPara ödülü o karta yansıtılmaktadır.
    Paraf, Parafly, Parafree, Sanal kartlar ve Ek kartlar kampanyaya dahildir. Sanal POS’tan yapılan işlemler kampanyaya dahildir.
    Business kartlar, ticari kartlar ve Halkcardlar kampanyaya dahil değildir. ParafPara kullanarak yapılan işlemler, iptal ve iade işlemleri kampanyaya dahil değildir.
    ParafPara transfer işlemi ParafPara kullanımı olarak sayılmayacaktır. Transfer edilen ParafPara’lar geri alınacaktır.
    Kampanyadan kazanılan ParafPara’ların son kullanım tarihi 21.02.2020’dir. Kullanılmayan ParafPara’lar 22.02.2020 tarihinde geri alınacaktır.
    ParafPara transfer işlemi ParafPara kullanımı olarak sayılmayacaktır. Transfer edilen ParafPara’lar geri alınacaktır.

• iki saattir paraf yıllık üyelik ücreti olan extreyi pdf ye çevirmeye çalışıyorum beceremedim,,

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Peşin Okul Harcamalarına 5 Taksit!

Kampanya kapsamında 31 Mart 2020 tarihine kadar 100 TL ve 50.000 TL arasındaki peşin okul harcamaları ücretsiz, faizsiz 5 taksite bölünecektir.

Kampanyaya katılmak için harcama yapmadan önce OKUL yazıp 3404‘e SMS gönderilmesi ya da Paraf Mobil’den HEMEN KATIL butonuna tıklanması gerekmektedir. Kampanya katılım SMS’i bankada kayıtlı cep telefonu numarasından gönderilmelidir.

Kampanyaya sadece peşin yapılan okul harcamaları dahildir.

Okul harcamaları dışındaki eğitim harcamaları (kırtasiye, ofis malzemeleri, vs.) kampanyaya dahil değildir.

Harcama yapılan iş yerinin sektör bilgisinin doğruluğu iş yerinin sorumluluğundadır.

Katılım SMS’i ücretsiz olup; kampanyaya katılabilmek için SMS’in Turkcell, Vodafone veya Türk Telekom operatörleri üzerinden ve yurt içinden gönderilmesi gerekmektedir.
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.