Şimdi Ara

HalkBank Bank24 3d secure

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
9.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • HalkBank Bank24 3 gündür alışveriş yapmaya çalışıyorum 3d secure kısmında bu yazıyor:

Internette Güvenli Alışveriş yapabilmek için kayıtlı ve güncel cep telefonu bilginizin olması gerekmektedir. Bankamız sistemine kayıtlı ve/veya güncel cep telefonu bilginize ulaşılamamıstır!
    Bankacılık sistemimize kayıtlı cep telefonu bilginiz güncel değilse, Şubelerimizden veya Halkbank ATM'lerinden güncelleyebilir; kayıtlı cep telefonu bilginiz mevcut değilse, en yakın Halkbank Şubesi'nden kaydettirebilirsiniz.

Bankaya gittim telefonuzun kayıtlı dedi onayladı vs. 4440400 arayın dedi aradım ordaki adamda onayladı kayıtlı vs diye yeniden alış veriş yapmaya çalıştım yine aynı sorun bir daha aradım yine kayıtlı dedi yine denedim olmadı neyse sabah uyandım adam çünkü 1 gün sonra güncellenen bilgi vs. birşeyler söyledi hala aynı sorun var tabi bu olaylar arasında internet şubesinide giremiyordum bugün girmeyi başardım(telefona şifre geldi) neyse baktım kayıtlı şifre üstüne emailıda koydum(bir işe yarar dedim) yeniden denedim yine kayıtlı değil diyor telefon kafayı yedirdiler.

Konu hakkında bir bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi ?

• Aynı sorunu bende yaşıyorum az önce 13 dakika boyunca müşteri hizmetleriyle konuştum fakat çözüm bulamadılar nasıl iştir anlayamadım ...
  • Konuyu hortlattım kusura bakmayın bir çözüm bulabildiniz mi ?
  • N11 den bende Alcam acaba bankamatik kartında sorun çıkar mi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çözüm?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben halk bank kadar dandik beş para etmez tasarımlı bir banka daha görmedim,internet şubesi o kadar uyduruk ayrıca banka kartından internetten alışveriş yapmak istesen süründürüyorlar,en iyi bankalar garanti,ziraat ve vakıf bank
  • bugün paraf kartım geldi online alışveriş yapınca 3d şifresi gelmiyor müşteri temsilcisini aradım kayıt oluşturmaktan başka çözüm bulamadılar daha önce bu durumu yaşamış olanlar var mı çözümü nedir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BKM express
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.