|
İki banka da hesabım var biri ziraat diğeri Halkbank sizce Halk yatırımdan mı ziraat yatırımdan hangisini açayım hangisini önerirsiniz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

2 Mobil
|
İki banka da hesabım var biri ziraat diğeri Halkbank sizce Halk yatırımdan mı ziraat yatırımdan hangisini açayım hangisini önerirsiniz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Hocam eğer devlet memuruysan ziraat yatırımdan yaparsan müşteri hizmetlerini aradığın zaman komisyon oranını binde 1.5 dan binde 1 e düşürüyorlar. 50 bin tl üstü paran varsa özel temsilci veriyorlar müşteri hizmetleriyle uğraşmadan direk arayıp ulaşıyorsun. Bir de veri ücretlerinin karşısında bi beklenen komisyon var, bankanın aylık senden kazandığı komisyon o tutara ulaşırsa, ödediğin veri ücretini iade ediyorlar. Bu kadar bilgim var ziraat konusunda. Halk yatırımı bilmiyorum |
|
|
Hocam normalde hisselerin fiyatlarını 15 dakika gecikmeli görüyoruz ya, ziraatte mobil ya da web sitesinde bu anlık görme ücretsiz. Fakat bir de atıyorum o an misal Hissenin 340 tl seviyesinde kaç adet alış emri kaç adet satış emri var falan derinlik vesaire gibi ek bilgileride görmek için bazı paralar ödenmesi lazım ya, onu diyorum. |
|
|