Şimdi Ara

Halk Otobüslerinde Vites Attırma Sorunsalı :)) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Hasta Ex Oldu

quote:

Orijinalden alıntı: Ünal

quote:

Otomatik vitesli halk otobüsü nerdeymiş çok merak ettim

Ankara'ya gel düz vites zor bulunur neredeyse.

Oradaki halk otobüsleri gelişmişİstanbul'da hala düz vites.Otomatikler belediye otobüsleri onlarda sayılı.

Denizli'ye de beklerim.

• dur- kalk olmasa nüfus nasıl artar

Orijinalden alıntı: hardcrss

quote:

quote:

quote:

Oradaki halk otobüsleri gelişmişİstanbul'da hala düz vites.Otomatikler belediye otobüsleri onlarda sayılı.

Denizli'ye de beklerim.

Vurun daha ölmedim.

• quote:

quote:

quote:

Şoförlerimiz konforuna düşkün.

Belediye zaten Ikarus'lar dahil hep otomatik. 302'ler düz sadece onlarda artık nadiren çıkıyor.

Özeller komple yeniledi neredeyse araçlarını yeni olanların çoğu da otomatik.

• Off abi otobüs konusu mu.. Körüklü Ikarus'larla lise 3-4 de çektiğim çileyi bi ben bide Allah bilir.. Bi de 20ü yolcuları.. Allah kahretsin böyle bi işkence olamaz.. Hele yaz ayıysa :@ Dikkat edin son model Mercedes otobüsler bom boş gidip geliyor.. Hatları seçip koyuyorlar.. Koy bakıyım bitane 2007 model mercedes i Kadıköy-Ümraniye hattına ne oluyor.. Bostancı, Göztepe, Kadıköy koyuyolar binen yok anasını satıyım. E alma hiç o zaman ne anlamı kalıyo.. ?? Ama biliyorum ben bu 87 model ikarusların da bi ömrü var, gün gelicek hepsi havaya uçucak , yolda tekerleri fırlıycak felaket kazalar olucak, anca ozaman kaldırırlar.. Ulan bıktım Kemal Sunal'ın İstanbul'a göç eden köylü filmlerindeki o İstanbul trafiğinde gördüğüm otobüslere hala binmekten.. :@

Orijinalden alıntı: WarriorAngel

Off abi otobüs konusu mu.. Körüklü Ikarus'larla lise 3-4 de çektiğim çileyi bi ben bide Allah bilir.. Bi de 20ü yolcuları.. Allah kahretsin böyle bi işkence olamaz.. Hele yaz ayıysa :@ Dikkat edin son model Mercedes otobüsler bom boş gidip geliyor.. Hatları seçip koyuyorlar.. Koy bakıyım bitane 2007 model mercedes i Kadıköy-Ümraniye hattına ne oluyor.. Bostancı, Göztepe, Kadıköy koyuyolar binen yok anasını satıyım. E alma hiç o zaman ne anlamı kalıyo.. ?? Ama biliyorum ben bu 87 model ikarusların da bi ömrü var, gün gelicek hepsi havaya uçucak , yolda tekerleri fırlıycak felaket kazalar olucak, anca ozaman kaldırırlar.. Ulan bıktım Kemal Sunal'ın İstanbul'a göç eden köylü filmlerindeki o İstanbul trafiğinde gördüğüm otobüslere hala binmekten.. :@

Hoşgeldin tatil bitmiş

• Baba oda bişey mi? Bizim oralarda şu eski tip minibüsler var. Yollarda rampa... Rampada biri inecem dedi mi gerilim başlıyor. Bu araba nasıl kalkacak burada diye düşünürken adam çat diye 1 de yardıyor motoru. Tamam kalktı gidiyor 2 ye niye atıyorsun vitesi? Zaten 10 la 15 le gidiyor araç. 1den 2 ye geçene kadar mevsim değişiyor araba durup geri geriye gitmeye yaklaşırken 2 ye geçiyor ve minibüs kendini camlar zangırdayarak topluyor.. O an işte işte o an... Arabaya saygı duyuyorum ister istemez. Bence bunu istiyorlar.

"Amacımız, Türk olmayan takımları yenmek." Ali Sami Yen

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: WarriorAngel

Off abi otobüs konusu mu.. Körüklü Ikarus'larla lise 3-4 de çektiğim çileyi bi ben bide Allah bilir.. Bi de 20ü yolcuları.. Allah kahretsin böyle bi işkence olamaz.. Hele yaz ayıysa :@ Dikkat edin son model Mercedes otobüsler bom boş gidip geliyor.. Hatları seçip koyuyorlar.. Koy bakıyım bitane 2007 model mercedes i Kadıköy-Ümraniye hattına ne oluyor.. Bostancı, Göztepe, Kadıköy koyuyolar binen yok anasını satıyım. E alma hiç o zaman ne anlamı kalıyo.. ?? Ama biliyorum ben bu 87 model ikarusların da bi ömrü var, gün gelicek hepsi havaya uçucak , yolda tekerleri fırlıycak felaket kazalar olucak, anca ozaman kaldırırlar.. Ulan bıktım Kemal Sunal'ın İstanbul'a göç eden köylü filmlerindeki o İstanbul trafiğinde gördüğüm otobüslere hala binmekten.. :@

Hoşgeldin tatil bitmiş

ahhaha eyw. hoşgördük

• quote:

Orijinalden alıntı: freestyle_

Baba oda bişey mi? Bizim oralarda şu eski tip minibüsler var. Yollarda rampa... Rampada biri inecem dedi mi gerilim başlıyor. Bu araba nasıl kalkacak burada diye düşünürken adam çat diye 1 de yardıyor motoru. Tamam kalktı gidiyor 2 ye niye atıyorsun vitesi? Zaten 10 la 15 le gidiyor araç. 1den 2 ye geçene kadar mevsim değişiyor araba durup geri geriye gitmeye yaklaşırken 2 ye geçiyor ve minibüs kendini camlar zangırdayarak topluyor.. O an işte işte o an... Arabaya saygı duyuyorum ister istemez. Bence bunu istiyorlar.

İşte bende bundan bahsediyorum :)

Malının esiri olanlara üzülüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.