Şimdi Ara

Halk Bankası Genel Müdür Yardımcısı New York'ta Reza Zarrab'a yardım suçu ile tutuklandı (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
184
Cevap
0
Favori
7.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İddianamede zarrabla telefon konusmasindan ve bunun sifreli oldugundan bahsediliyor ,fbi ajani tecrubelerine dayanarak bunun yasadisi para transferi odugunu soyluyor,
    Baska herhangi bir belge goren varmi benim ingiizcem buna yetti sadece

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • eagle16 kullanıcısına yanıt
    Burada biraz yazmışlar. Öyle basit değil
    http://www.amerikaninsesi.com/a/atilla-50-yil-agir-hapis-ve-milyonlarca-dolar-para-cezasina-carptirilabilir/3787277.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarkat -- 30 Mart 2017; 1:9:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarkat

Burada biraz yazmışlar. Öyle basit değil
    http://www.amerikaninsesi.com/a/atilla-50-yil-agir-hapis-ve-milyonlarca-dolar-para-cezasina-carptirilabilir/3787277.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

Voa fetocudur ilhan tanir ufluyor bu haberleri,new york times iddia etti gibi laflar tevaturle iddianame yazilabilir ama durusmada belge lazim
    zarrab savunmasina takmiş vaziyetteler su anda fetocular, guilani girmesin diye epey ugrasiyorlar ,bharara icinde kulis baslamis ,

• bu arada baskin amerika medyasinda ilk kez gülenle ilgii boyle bir haber cikti uzun zamandir
    https://www.youtube.com/watch?v=w3s4KGw06Qc&feature=youtube_gdata_player

• 9 sayfanın tamamını okudum belki ben yazarken 10. sayfaya geçeriz. Net bir bilgi öğrenemedim gereksiz çok yorum yazılmış. Bu yorumla birlikte benim de katkım olsun. Allah da bu Amerikanın belasını versin artık parayla dünyaya hükmediyorlar Allah onları da paralarını batırsın inşallah. Eminim Allah Amerikanın dünyaya bir katkısı olduğu için karışmıyor ama bir yere kadar bir çarparsa it sürüsü gibi dağılırlar bugün olmaz bir gün dağılacaklar biz dağılmayız o kadar hır gür var yine birliğiz ama bakmayın siz onların güçlü olduğuna Allah gaddara güç verir ki gafil avlansın.

Ben Amerika adına korkuyorum bizim gibi badireler atlatamazlar bir karışıklık çıksın herkeste silah var birbirlerini yok ederler. Ondan sonrada o paraları bedavaya dağıtırız alan bulunmaz. Bugün olmuyor diye olmaz demeyin evrende güneşler bile yok oluyor Amerika dediğin nedir onlar çok zamanı var sanıyorlar nasıl ki insanın kendisini ölümsüz sayması gibi ama er ya da geç hüsranla karşılaşacaklar çünkü dünyayı karanlığa boğdular.

• quote:

Yanlışın var Rusya ve ABD ye EYYY filan demedi diyemez. Yemez.

İsraile filan dedi de noldu şimdi HEYYY diyor

Bir savas durumunda arkasinda olacaginizi bilse diyecek de, ama biliyor ki, arkasinda olmayacaksiniz. Olursaniz da arkadan vurmak icin ugrasacaksiniz.

O zaman mecburen bir yerde durmak zorunda kaliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yahobea

9 sayfanın tamamını okudum belki ben yazarken 10. sayfaya geçeriz. Net bir bilgi öğrenemedim gereksiz çok yorum yazılmış. Bu yorumla birlikte benim de katkım olsun. Allah da bu Amerikanın belasını versin artık parayla dünyaya hükmediyorlar Allah onları da paralarını batırsın inşallah. Eminim Allah Amerikanın dünyaya bir katkısı olduğu için karışmıyor ama bir yere kadar bir çarparsa it sürüsü gibi dağılırlar bugün olmaz bir gün dağılacaklar biz dağılmayız o kadar hır gür var yine birliğiz ama bakmayın siz onların güçlü olduğuna Allah gaddara güç verir ki gafil avlansın.

Ben Amerika adına korkuyorum bizim gibi badireler atlatamazlar bir karışıklık çıksın herkeste silah var birbirlerini yok ederler. Ondan sonrada o paraları bedavaya dağıtırız alan bulunmaz. Bugün olmuyor diye olmaz demeyin evrende güneşler bile yok oluyor Amerika dediğin nedir onlar çok zamanı var sanıyorlar nasıl ki insanın kendisini ölümsüz sayması gibi ama er ya da geç hüsranla karşılaşacaklar çünkü dünyayı karanlığa boğdular.

Amin de, Allah bu dunyaya karismiyor. Inanildigi gibiyse öbur tarafta opecek yalniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Hepsinde tükürdüklerini yaladılar.

Siz sonuca bakın. Ben EYYY demedim HEYYY dedim'e döndü olay.

Senin atadığın devlet bankasının 2 numaralı adamı 50 yıl hapisle suçlanıp tutuklanıyor, koca ülkeden gık yok.

Havuz medyasında gören duyan var mı? Sadece bir iki yazar twitt atıyor.

Üstelik bugün tutukluluğuna yapılan itiraz reddedildi

Bende aynı şeyi söylüyorum işte.
    Madem kıvıracaksın yapma bunu.
    Sen 3-5 oy toplayacaksın diye zararı ekonomik olarak hepimiz çekiyoruz.
  • Mağdur edebiyatını göremiyor musunuz cidden? Eskiden içerde bombalar patlardı şimdi dışardan. Avrupa Amariga evet vermemizi istemiyor engel olmak için her şeyi yapıyorlar algısı.
    Can Kamiloğlu yazıyor linkte. Üstelik Hürriyet muhabirine kadar hepsi şeyi yazıyor.

Önceki sayfalarda biri ingilizce iddianameyi bile koymuş indir bak.

Sizi daha nasıl ikna ederiz bilemiyorum.

Çıkarın artık şu at gözlüklerinizi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • forumu kullanıcısına yanıt
    Hah teşhisi koymuş çok bilmişin biri.

Hadi bana güvenmiyorda sizin gibi şov amaçlı kefen giyenlere de güvenmiyor sanırım.

Hadi kardeşim bırak demogojiyi, eyyu derken bana mı güveniyordu da şimdi güvenmiyor.

Firat kalkanı bitti noldu da bitti. Ben değil senin cesaret abidesi hükümetin iptal etti. Noldu membiç. Ben mi sokmadım.

Senin lafına bakılırsa o zaman oradaki askerlere güvenmedi de mi geri çekildi ve bitti fırat kalkanı.

71 şehit verdik ne için. Geri çekilmek için mi ? Sizin b.ktan stratejileriniz kahraman evlatların canına mal oluyor.

Askerliği mi 17 yıl önce çatışma bölgesinde yaptım. Yine giderim. Sizim gibi havalimanında kefen şovu yapmam.

Anlayın artık şu adamın ne olduğunu, yeterki koltuk gitmesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarkat -- 30 Mart 2017; 10:39:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EneRGy.

Utanmiyor musun kılışdaroğlu

• Halkbankası,devletimizin ülkemizin bir bankası.Bir nevi ABD,ülkemizin bir personelini bizimle iş birliği yapmadan tutuklamıştır.Tıpkı zamanında çuval geçirdikleri gibi.Tıpkı 1992'de gemilerinden attıkları 2 füzeyle vurdukları gibi.Basiretsiz yöneticilerimizden adam gibi bir tepki göremiyoruz.Üzücü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tugrul_512bit

Komplo suçlamasıyla tutuklanmış

Tutuklandığı yer JFK havaalanı. JFK: komplonun tillahına düşmüş başkan. Önce JFK niye öldürüldü onu araştırsınlar.

bu kadar düz kontak pardon mantık görmedim. kusura bakma saygısız bir eleştiri ama tutamadım kendimi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: forumu

quote:

Orijinalden alıntı: yahobea

9 sayfanın tamamını okudum belki ben yazarken 10. sayfaya geçeriz. Net bir bilgi öğrenemedim gereksiz çok yorum yazılmış. Bu yorumla birlikte benim de katkım olsun. Allah da bu Amerikanın belasını versin artık parayla dünyaya hükmediyorlar Allah onları da paralarını batırsın inşallah. Eminim Allah Amerikanın dünyaya bir katkısı olduğu için karışmıyor ama bir yere kadar bir çarparsa it sürüsü gibi dağılırlar bugün olmaz bir gün dağılacaklar biz dağılmayız o kadar hır gür var yine birliğiz ama bakmayın siz onların güçlü olduğuna Allah gaddara güç verir ki gafil avlansın.

Amin de, Allah bu dunyaya karismiyor. Inanildigi gibiyse öbur tarafta opecek yalniz.

Dostum dini mevzulara girmek istemiyorum konu dağılmasın ama Allah'ın karışmadığı hiç bir iş yoktur. Senin saçının beyazlaması dökülmesi organlarının çalışması evrensel olan enerji zaten Allah'ın emrinde. Karışmıyor derken daha doğrusu sınavın gereği dolayısıyla müsaade ettiği şeyler oluyor ama bu da yine demek değil ki kötüye izin veriyor istemediğimiz şeylere izin veriyor onun bildiğini biz bilemeyiz. Allah veya Tanrı yani yaratıcı sanıldığı gibi dünya işlerine karışmıyor olsaydı emin ol şuan biz yoktuk kafamızda bombaları patlatırlardı. Neden bomba yağdırmıyorlar çok insancıl oldukları için mi Allah izin verseydi insanların gerçek yüzleri ortaya çıkardı sadece batı değil bizimde gerçek yüzümüz ortaya çıkardı ve kazananın kim olacağını kestirmek mümkün değil. Dünya işlerine bakıp aldanmamak lazım Allah bir şey yaratacakta karışmayacak zaten yaratan kendisi değil mi karışmak ne demek karışmamak ne demek ondan izinsiz hiçbir şey olmaz. Ben Amerika adına gerçekten üzülürüm belki önce iyi oldu derim ama sonra üzülürüm sonuçta halk başka yöneticiler veya ortalığı karıştıranlar başka ancak güçleri de yanıltmasın seni Allah bir bela gönderir işin içinden çıkamazlar şimdi neden göndermiyor anlamazlar ki, bu başımıza neden geldi ne günah işledik mi diyecekler, Allah da bekler bekler en güzelini gönderir işi kökten çözer. Çık dışarı insanları öldürmeye başla kaç kişiyi öldürebilirsin bir noktada sana dur derler bir yere kadar kötülük yaparsın sonra büyük ihtimalle aynı şekilde vurularak öldürülürsün.

• sarkat kullanıcısına yanıt
    17 yil once giriverseydin suriyeye temizleseydin ,bekaa vadisi kac km turkiyeye
    o zamanlar turkiyenin basindakiler niye girmedi acaba
    ,apoyla mehmet ali birand her gun roportaj yapiyordu ,o zamanlar bu ulkeyi yonetenler kimdi acaba

• mesele , Erdoğan değil..

mesele TÜRKİYE ,

100 yıl önce ne oynandıysa..

aynısı yapılmakta..

Abdulhamid' e yapılanlar Erdoğana yapılmakta.

dolayısı ile .. TÜRKİYE' ye yapılmaktadır.
    2 yıl önce Kandile bi hızlı tren hattı kurmadığınız kaldı. Oslo habur çözüm süreci yapanlar ve destekçisi hiç konuşmasın bu konuda

• Popolari tutusunca simdi devletinizin yaninda olun diyorlar. Paralari tam sifirlayamamislar.

Sen ambargoyu sarki kurnazligi ile delersen elalem yemez. Onlar senin gibi saf degil. Kanmiyorlar.

Kim bilim kimlerin cebine ne paralar girdi. Gerci hepimiz gorduk. Ama Nasil serbest birakildiklarinida gorduk. Onlar yuzunden ulkenin basi yaniyor.

• yusufziya Y kullanıcısına yanıt
    Pekala aynısı;

Kıbrıs'a çıkarsan ABD yi karşına alırsın, ambargo uygularım denen rahmetli Ecevit'e neden yapılmadı?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.