Bildirim
Halimize sükretmemiz gerektigini gösteren bir video...
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
höh yane bi kisidemi biseler hissedip yazmaz... -
daha geçen gün böyle birşey yapsammı diye düşündüm çünkü, şyle bişi gördüm zengin dersanesinin önündeki tikiler ,çöpteki yiyecekleri ve kıyafetleri toplayan adama bakıp gülüolardı dedim allah belanızı versin -
Çok şükür !! çünkü " Beterin beteri vardır " videodakiler gibi.......... -
quote:
Orjinalden alıntı: AlcohollicA
daha geçen gün böyle birşey yapsammı diye düşündüm çünkü, şyle bişi gördüm zengin dersanesinin önündeki tikiler ,çöpteki yiyecekleri ve kıyafetleri toplayan adama bakıp gülüolardı dedim allah belanızı versin
onların hepsi çocuk hayatın ne olduğunu bilmiyorlarda ondan kardeşim. -
herkezin izleyip birkere durup düşünmesi gereken bir vidyo teşekkürler insanları kendine getirmen için! -
-
quote:
Orjinalden alıntı: AlcohollicA
daha geçen gün böyle birşey yapsammı diye düşündüm çünkü, şyle bişi gördüm zengin dersanesinin önündeki tikiler ,çöpteki yiyecekleri ve kıyafetleri toplayan adama bakıp gülüolardı dedim allah belanızı versin
birer tane geçirseydin keşke suratlarına -
quote:
Orjinalden alıntı: meta5
herkezin izleyip birkere durup düşünmesi gereken bir vidyo teşekkürler insanları kendine getirmen için!
evet sana katılıyorum...
rica ederim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X