Şimdi Ara

Halı yıkama makinesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
60.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Halı yıkama makinesi pazarlayan satıcı, bir apartmanda, bir dairenin kapısını çalmış kapıyı açan bayana,
    - Hanımefendi, bu elimde görmüş olduğunuz kovanın içinde at pisliği var, demiş ve bu bir kova pisliği halının üzerine savurarak döküvermiş. Sonra da
    - Hanımefendi, bu görmüş olduğunuz, halı yıkama makinesi ile 10 dakika içinde bunu temizleyemezsem, bu b...u yiyeceğim!
    Kadın satıcıya şöyle bir bakmış ve şöyle demiş :
    - Beyefendi, üstüne domates sosu veya mayonez ister misiniz?
    - Anlamadım hanımfendi..
    - Elektrikler kesik de!

:))
  • Halı ve Koltuk Yıkamada Devrim
    Halı ve Koltuk Yıkama Antalya

Amerikadan getirtmiş olduğumuz sistemin detaylı bilgileriniwww.ugurhaliyikama.com.tr vewww.rotovacturkiye.com adresinde bulabilirsiniz.

• halı yıkamayla uğraşmaya değmez gibime geliyor artık eskıden miş onlar ben evdeki butun halıları yollukları veriyorum,30-35 tl gibi bir rakam geliyor senede 2-3 defa verirsin zaten anca,ayrıca evde o kadar yıkayamazsın gibime gelıyor.
  • ben zaten üzerinde ayakkabılarla gezilmedikçe, çamur-yağ içinde kalmadıkça halıları yıkamanın gereksiz olduğunu düşünüyorum. özellikle tamamı yün olan halılara yazık oluyor. emiş gücü yüksek olan bir süpürgeyle sık sık süpürmek, ara sıra güneşte havalandırmak en iyisi..tabi bu benim düşüncem. ev hanımları falan balkonda, apartmanın önlerinde suyla deterjanla yıkamalarını gördükçe içim gidiyor...harap oluyor o halılar...temizleme suyuna çamaşır suyu koyan bile var...
  • bizde fakirin var ilk aldıgında yıkıyosun bir iki kere sonra kaldırıp açmıyosun bile bir daha bbizde öyle oldu yani ama iyi temiziliyorlar
  • fakirse kaldır at çöpe, bir makineye dünya para veriyorsun ardından yıkayıp 6 ay sonra yine yıkamak istediğinde makinenin pompa moturunun bozulduğunu su göndermediğini görüyorsun servise gittiğinizde ise efendim bozulmaması için içine her ay su koyup pompayı çalıştırmanız gerekiyor diye saçma bir açıklama yapıyorlar bu nasıl bir teknoloji, bu mudur alman kalitesi, almanların kaliteli ürün yaptıklarını sanırdım kaliteli üretemedikleri marka fakir olsa gerek, fakirin bu halı yıkama makinelerindeki pompa sorununu yıllardır çözemediler yeni eski demeden tüm modellerde mevcut 10 sene önceki modelinde bugün satılan son modelinde pompası bozuluyor, bu makineler en başından üretim hatalı yapılmış sadece görsel tasarımı iyi albenisi güzel bu makineleri utanmadan satıyorlar , neden başka markaların makinelerinde aynı sorun olmuyor oturup bunun üzerine düşünüp çalışsınlar bu sorunu komple çözsünler yada halı yıkama makinesi üretiminden komple çekilsinler

• Pompa deterjanlı kaldığı zaman bu problem çıkabiliyor. Amcamların Vetrella süpürgesi de deterjanlı kaldığı için su vermiyor. Yıkamanın ardından durulama yapınca sorun olmaz diye düşünüyorum. Arçelik halı yıkama makinemizi 10 yıldır kullanıyoruz hiç pompa arızası vermedi, her yıkama sonrası durulama da yaparız pompa da deterjanlı kalmamış oluyor bu sayede. Yalnız Fakir'in kronik bir sorunuysa bilemeyeceğim.
  • Ankara halı yıkama sektöründe güvenli yöntem 10 yıldır güvenle hizmetwww.liderhaliyikama.com 0312 480 10 84 - 0312 364 12 13 Web sitemizden referanslarmıza bakınız. Türkiye genelinde marka olmuş bir çok kuruluşun halı yıkama koltuk yıkama,yerinde halı yıkama ve toplu halı,battaniye,yorgan,perde yıkama işlemlerini yaptık .BAŞARI AYRINTIDA GİZLİDİR ...

Halı yıkama makinesi Halı yıkama makinesi Halı yıkama makinesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyüp elektronik grubu -- 5 Ağustos 2013; 0:58:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Brent

fakirse kaldır at çöpe, bir makineye dünya para veriyorsun ardından yıkayıp 6 ay sonra yine yıkamak istediğinde makinenin pompa moturunun bozulduğunu su göndermediğini görüyorsun servise gittiğinizde ise efendim bozulmaması için içine her ay su koyup pompayı çalıştırmanız gerekiyor diye saçma bir açıklama yapıyorlar bu nasıl bir teknoloji, bu mudur alman kalitesi, almanların kaliteli ürün yaptıklarını sanırdım kaliteli üretemedikleri marka fakir olsa gerek, fakirin bu halı yıkama makinelerindeki pompa sorununu yıllardır çözemediler yeni eski demeden tüm modellerde mevcut 10 sene önceki modelinde bugün satılan son modelinde pompası bozuluyor, bu makineler en başından üretim hatalı yapılmış sadece görsel tasarımı iyi albenisi güzel bu makineleri utanmadan satıyorlar , neden başka markaların makinelerinde aynı sorun olmuyor oturup bunun üzerine düşünüp çalışsınlar bu sorunu komple çözsünler yada halı yıkama makinesi üretiminden komple çekilsinler

Kullanım kurallarına uymuyor, sonra da alete laf ediyoruz sevgili arkadaşım. Makineyi en son deterjanlı bıraktığında pompada tıkanma yapıyor ki genelde tüm makinelerde durum budur. Pompa değişikliği gerekirse de ve beraberinde genel bakım (servis, ilgili) 30 tl.

ben yaklaşık 10 yıldır, evet 10 yıldır Fakir kullanıyorum.

Kullanımı pratik. Pratik derken, halı yıkama gibi büyük(!) bir faaliyet için pratik. Motor ıslanmaması için içindeki toz torbasını çıkarıp filtresini takıyorsunuz. Teleskopik borusuna da yıkama aparatlarını takıp, tankı deterjanlı suyla dolduruyorsunuz.

Malzeme sağlam. Bu süre zarfında sadece temiz su tankının kapağı zedelendi ki önemli bir parça değil.

En son 1 hafta önce tabandaki sabit halıfleksleri yıkadım. (Kirada olduğum için yapacak bir şey yok)

Makine gücünden hiçbir şey kaybetmedi; hem ıslak, hem kuru çalışmada müthiş bir emiş gücü var. Deterjanla yıkamanın zararlarını bildiğim için (normal çamaşırları da ayrıca bir kaç kez durulayarak yıkadığım gibi) halıları deterjanla yıkadıktan sonra temiz suyla da ayrıca yıkadım. Çıkan çamurlaşmış kirli suyu görmeniz lazım. (ya da görmeyin daha iyi). Bu arada bu halılar epey zamandır yıkanmamıştı.

Makine kullanımı, evet biraz güç ve zahmet istiyor. Ne yapalım ki halı meselesi "ağır" bir mesele; gömlek ütülemiyoruz, su arıtmıyoruz. Halı yıkamacılara verdiğimizde kolayca toplanıyor ve taşınıyor mu sanki?

Fakirin kendi halı yıkama deterjanı var 1000 ml, 5 tl. Bir şişesiyle 20 m2 halıyı pırıl pırıl yapmak mümkün. (Benim gibi temizlik evhamı olan ve aynı bölgeyi bir kaç kez yıkayan biri için)

Hakkını yemeyelim ve kaliteye aferim diyelim :)

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.