Şimdi Ara

Halı yıkama makinesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
60.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

http://www.nilfisk-advance.com.tr/Household.aspx

quote:

Orjinalden alıntı: candogan62

Verdiğiniz marka iyi ancak ev tipi bir ürünü yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: majorette

Ev tipi modeller:

http://www.nilfisk-advance.com.tr/Household.aspx

quote:

Orjinalden alıntı: candogan62

Verdiğiniz marka iyi ancak ev tipi bir ürünü yok

Pardon tepeden seçilebiliyormuş şimdi gördüm,demin arayıp bulamamıştım da

• Anneannemde Philips Triathlon var gayet memnun, hatta ara sıra alıp biz kullanıyoruz halı yıkama makinesi alacak olanlara tavsiyemdir.
  • bende alacağım yakın zamanda rowenta çok iyi ve 225 ytl incelemenizi tavsiye ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: mbukalemun

bende alacağım yakın zamanda rowenta çok iyi ve 225 ytl incelemenizi tavsiye ederim

Rowenta'yı önermiyorum.Plastik aksamı çok kalitesiz,aşırı gürültülü,filtreleme düzeni başarısız ve emiş gücü düşük bir cihazdır.Bence paranıza yazık etmeyin.
    Philips,Thomas gibi markalara bakmakta fayda var.Biraz daha fazla verirsiniz ama kesinlikle memnun kalırsınız.Bu ikisi Rowenta'dan çok daha üstündür.Zaten Rowenta orijinal değil,buradaki Elektrosan'ın üretimi.
    Saygılarımla.
  • quote:

Orjinalden alıntı: afacan!

Anneannemde Philips Triathlon var gayet memnun, hatta ara sıra alıp biz kullanıyoruz halı yıkama makinesi alacak olanlara tavsiyemdir.

bende de aynı model var .hiç sorunsuz yıllardır kullanıyoruz.memnunuz....
  • Etrafınızda mevcut her halı temizleme firmasına halılarınızı teslim etmemeniz gerektiği buradan anlaşılıyor. Bir diğer husus halı yıkamanın evde ya da bahçede yapılması konusunda. Belediyeler çıkardıkları kanunlar sayesinde istanbul bursa izmir ve ankara gibi büyük illerin çoğusunda bahçede halı yıkamayı yasaklamıştır. Halıyı evde yıkamak, yerinde yıkamak etkisiz ve zahmetlidir. Halılar evde yıkandıktan ve vakumlandıktan sonra balkonlara ve evin herhangi bir havadar yerine asılır. Burada yarı ıslak olan halı üzerine bol miktarda toz mayt (mite) ve bakteri girer ve halılar kuruduğunda askıdan alınıp serilerek kullanılır. Halıların temizlenmemesi ve o kadar zahmet boşa gitti.

Halının temizlenmesi ve profesyonel halı temizliği hakkında bir kaç noktaya temas etmek istiyorum. Öncelikle profesyonel halı temizliği nasıl olmalıdır.

Öncelikle bu işi yapan firmaların yeterli bilgi ve tecrübesi olmalıdır.
    Halı yıkama işinde oto yıkama ekipmanları kullanılmamalı, hijyenik bir ortamda halı yıkama için geliştirilmiş toz alma, fabrika tipi halı yıkama ve fabrika tipi halı sıkma makineleri kullanılmalıdır.
    Farklı müşterilere ait halılar aynı anda ve aynı yerde yıkanmamalı, başka birisine ait halıdaki kir ve mikroplar bir diğerinin halısına bulaşmamalıdır.
    Oto yıkama servislerinde otomobil yıkanan yağlı ortamlarda halı yıkanmaktadır.
    Bunun yanında bazı firmalarda da aynı anda farklı kişilere ait halılar yere serilip üzerinde gezinilerek ve halıların kirlerinin bir birine karıştırılarak yıkandığı görülmektedir.
    Bu durum hoş olmamakla birlikte sağlık ve hijyen açısından kabul edilir bir durum değildir. Dolaysı ile halılar tek tek yıkanmalıdır.
    Halı temizliğinde mutlaka içeriğinde kimyasal maddeler bulunmayan bitkisel özlü halı şampuanları kullanılmalı, klor ve deterjan gibi aktif maddeler kullanılmamalıdır.
    Her halı iplik yapısı, dokuma tekniği, kullanılan boya cinsi göz önünde bulundurularak gerekli yıkama tekniği kullanılarak temizlenmelidir.
    Profesyonel anlamda temizlenen halılar mutlaka dezenfekte edilmelidir.
    Yıkanan halılar kapalı ortamda kurutulmalı ancak en az 1 saat güneş ışığında tutulmalıdır.
    Araştırmalara göre bazı mayt ve bakteriler ancak güneş ışığında ölmektedir.
    Temizliği yapılan halılar nakliye anında tozlanmaya karşı mutlaka ambalajlanarak teslim edilmelidir.
    Kaynak: Gar-Mak Halı Yıkama, Sıkma, Durulama ve Kurutma Makinaları
    Profesyonel Halı Yıkama Fabrikalarında bulunan halı sıkma makinesi sayesinde halıdaki nem %90 ile %95 oranında alınır. Askıda bekleyen halı ıslak değildir. Bu halıya toz vs. girmesini önler ve halı temiz bir şekilde ambalajlanarak teslim edilir.

Etiketler: halı yıkama makinası, halı yıkama makinesi, profesyonel halı yıkama, profesyonel halı temizleme, profesyonel halı temizliği, profesyonel halı yıkama fabrikası, evde halı yıkama, evde halı temizliği, halı yıkama robotları, halı yıkama robotlarının dezavantajları, neden halılarımı fabrikada yıkatmalıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gar-Mak -- 12 Ekim 2008; 1:11:55 >

• arkadaşlar halı yıkama makinası almak istiyorum acaba marka olarak ne önerirsiniz.birde halı yıkama makinasımı almalıyım yoksa ıslak kuru süpürgemei alasam diye düşünmüyo değilim
  • acaba halı yıkama makinasında phılıps markasını daha ucuza nerden bulabilirim. (ıslak kuru)elektirikli süpürgemi alsam halı yıkama makinasıyla hepsini halledebileceğimi düşünüyorum özellikle phılıps bana pratikmiş gibi geldi
  • Halı yıkama makinesi olarak Philips'i düşünebilirsiniz. Ancak pahalı gelirse ıslak-kuru elektrik süpürgesi de olabilir. Deterjanlı suyu halıya az miktarda dökebilir, ya da sprey şişe yardımıyla halıya püskürtebilirsiniz. Daha sonra süpürgeyle vakumlarsınız
  • Halı yıkama makinası alacaklar ürünün ağırlığına dikkat etsin.Biz Arçelik 1600W kullanıyoruz.Çekişi çok iyi fakat ağır.Su tankını doldurunca daha da ağırlaşıyor.Annem rahat kullanamıyor.Bu yüzden evde halı ve koltukları babamla ben yıkıyoruz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Çeşminaz

makine alıp başına iş açma bence halıları arada yıkamaya gönder hem daha pratik hem daha hesaplı olur bence.

aynen öyle hem çok ucuza artık yıkıyorlarmış hemde daha temiz oluyormuş.
  • fakirden şaşma bence
  • SEVGİLİ ARKADAŞLAR LÜTFEN ÜRÜNÜ ALMADAN ÖNCE ŞİKAYET SİTELERİNİ OKUYUN. ben philips ölsem almam, ondan fakir alıyim dedim , ama bir baktım şikayet vara, allahım bu ne vurdumduymaz bir firma, philips den de beter... ne alacağıma karar veremiyorum şimdi??

ayrıca şunu belirtmek isterim ki: kul yapısı bunlar, bozulabilir buna birşey demiyorum, fakat müşteri ile ilgilenmemek varya hiç katlanamıyorum bunlara
  • simtel alında görün ilgisizliği telefonlara bile bakmıyolar lanet bi firma aman dedim süpürgeyi yaktım
  • ben bu sitede halı yıkama makinası yazılarını okuduktan sonra nasıl bir halı yıkama makinası almak gerektiğini anladım

http://www.haliyikamafabrikalari.com

http://www.xn--haliyikamamakinas-svc.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scop07 -- 20 Şubat 2011; 2:33:11 >
  • 7 ay önce Sunny AT-146 1900W Halı Yıkama Makinası aldım çok memnunum. Çekişi muhteşem. Yıkaması güzel. Tek problemi sap üzerindeki fışkırtma mandalı sapı tam tutmuyor ve çabuk kırılabiliyor. Ayrıca yıkama ucu değiştirirken fıskıye uçlarını çıkarmak zor oluyor.
  • Bugün 2 yıldır kullanmak zorunda kaldığımız Fakir 6000 hali yıkama makinesini anneme hediye ettik. Halı yıkamaktan ziyade kuru süpürge özelliğini kullanmıştık ve hantal olduğu kadar aşırı gürültülüydü.
    Halı yıkama özelliğini ilk zamanlar meraktan kullanmıştık. Tam bir eziyet. O kadar çok işlem yapıp halı yıkamaya ancak hazır oluyor ve yıkadığı halılar ıslak kalıyordu.
    Ayrıca kendime de çok kızıyorum. Başka yerde o fiyata bulamayacakmış gibi Eminönünden alıp sırtımda, otobüsle vesait değiştirerek taşımıştım.
  • Biz daha çok koltuk-kanepe yıkamak için kullanıyoruz. Cihazı kullanmak epey güç gerektiriyor, annem yorulunca işi babama veya bana devrediyor :)) Bir de halı yıkadıktan sonra bazı bölgeler ıslak kalabiliyor, kalan suyu koltuk yıkama başlığıyla çekince daha kuru oluyor. Tabi gücünüz kaldıysa...
  • arkadaşlar kesinlikle FEM halı yıkamaya halılarınızı vermeyin gezdirip geri getiriyorlar. İkinci defa oraya halılarımı verdim temizlendikten sonra getirdiklerini söylediler,görseniz gözlerinize inanamazsınız.Halıların içinden bir poşet pislik attım.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.