Şimdi Ara

Halı Saha'da hemen tıkanıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
3
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler böyle sürekli koşarak kendimi harap ederek press yaparak başlamamama rağmen ilk 20 dakikadan sonra hemen tıkanıyorum.. İlk yarı bitsin de dinlensem diye geziyorum FIFA'daki Stamina'sı 30 olan adamlardan farkım yok resmen beyler. Sizce ne yapmalıyım neler yemeliyim..

Not : maçtan önce 10-15 dakika ısınıyorum

• Takip , büyük ihtimal ciğerlerimiz açık olmadığından kaynaklanıyor
  • Takip banada lazım
  • Kondisyon eksikliğinden kaynaklanıyor. Her haftada bir halı saha yaptığınızda bu problem çözülür
  • fifada ne yapıyosan onu yap.
  • Sigara

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 ay fitness yap halı sahada ronaldo gibi olursun.İleri geri koşar tıkanmassın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Halı saha da krampon olayı
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pomo

2 ay fitness yap halı sahada ronaldo gibi olursun.İleri geri koşar tıkanmassın.

dostum fitness gidecektim fakat en yakındaki aylık 80 TL ve o kadar para verebilecek durumum yok haftada 1 halı saha yapıyoruz zaten şu aralar bugün gene biraz daha iyiydim fakat gene ilk 15 dakikada ağrı girdi bir yerlerime kaleye geçtim direkt.
  • Kramp giriyor bacağıma hadi buna da çare bulun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: S©o®PioN06

fifada ne yapıyosan onu yap.

Vücüdumuzda e ye mi basalım
  • Her hafta halı saha yaparsan kalmaz sorunun ama öyle bi imkanın yoksa hergün spor yap

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wraths Trap

quote:

Orijinalden alıntı: Pomo

2 ay fitness yap halı sahada ronaldo gibi olursun.İleri geri koşar tıkanmassın.

dostum fitness gidecektim fakat en yakındaki aylık 80 TL ve o kadar para verebilecek durumum yok haftada 1 halı saha yapıyoruz zaten şu aralar bugün gene biraz daha iyiydim fakat gene ilk 15 dakikada ağrı girdi bir yerlerime kaleye geçtim direkt.

Vaktin varsa eğer parktaki aletlerlede seni düzene sokarız.2 ay parktaki aletlerle 1 saat tıkanmadan rahatça oynarsın.Pmden yaz dostum bir kaç öneri veriyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shiftlenbik

Kramp giriyor bacağıma hadi buna da çare bulun.

İyi isin fazla zorlama kaslari isinirken ve esneklik icin antrenmanlar yapmani oneririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her sabah molasiz 30 dakika kos.
  • sigarayı az iç
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.