1 numara ve 2 numara sağlam durmuyor.Soğuk havada insanın ayağını donup camlaşan cisimler gibi yapar.Genelde hava ayaz iken maç esnasında ayaklar üşür ve garip bir his yaratır(Aynı ortamda bulunanlar ne dediğimi tam olarak anlamışlardır).Bu tip ayakkabılarda da topa sert vurulduğunda, yanlış yere temas edildiğinde ya da benzeri durumda resmen donmanın yaptığı yanma hissi olur.Bu yüzden lisetenin sonuna koyalım.Total 90 bence Nike'ın yaptığı en sağlam futbol ayakkabısı.Beton zeminde kullanılmassa 3-4 sene ilk hali gibi durur(Kendim kullandım.Ama saha dışında giymedim.Beton zemin ayakkabıyı çabuk yıpratıyor).4 numaralı Umbro çok sağlam bir ayakkabı.Kardeşimde mavi-beyazı vardı.Kendisi ayakkabıyı çok çabuk dağıtan biri olmasına rağmen, ayakkabı dağılamadan küçüldü...Bende onun üzerinde Umbro salon ayakkabısı aldım.Alalı 4 sene oluyor ve hala kullanıyorum.İnsanlar genelde Nike ya da Adidas'ın ismine ve şekillerine kapılıyorlar ama Adidas'ın ilk(yukarıda) verdiğim modeli dışında akılda kalacak kadar sağlam halı saha ayakkabısı yok.Nike'ın resimdeki(http://img20.imageshack.us/img20/369/18092007072mk0.jpg ) modeli sağlam gibi duruyor.Giyen arkadaşlarım memnundu.En son verdiğiniz siyah Umbro kum saha için.Kum saha kramponlarının çivileri plastik olur.Çünkü demir uçlu ve sökülen vidalar kumda kırılabiliyor.Ya da ayakkabının tabanını deliyor.Taban olarak vidalıya göre daha yumuşaktır.Ama yine de halı saha için uygun değil.Her ne kadar vidalı kramponlar daha şık dursa da bileğini kıran bir arkadaşımı gördükten sonra çivili krampon almamanızı şiddetle tavsiye ederim.
Sonuç:
Umbro ya da Total 90 derim.İkisini de denemekte fayda var.Total 90 ayağı saran bir model.Umbro biraz daha rahat ve yumuşak.Kumaşı sanki içinde biraz hava varmış gibi.Bu arada Total 90'ın ilk çıkan modelleri de baya iyidir:
(Halı saha versiyonu)
sinir edıyo bu suni cım halı sahadakı suni kim biraz eskımısse kopan kucuk parcalar ayagınn ıcıne doluyo ve yuruyemıyosn Ankaradakı kurtulus ( hacettepe kampusunun ıcınde ) halı sahasını gıdenler ne dedıgımı anlıycaktır ^^
quote:
Orjinalden alıntı: C@Ni
sinir edıyo bu suni cım halı sahadakı suni kim biraz eskımısse kopan kucuk parcalar ayagınn ıcıne doluyo ve yuruyemıyosn Ankaradakı kurtulus ( hacettepe kampusunun ıcınde ) halı sahasını gıdenler ne dedıgımı anlıycaktır ^^
evet haklısın
quote:
Orjinalden alıntı: eddie
quote:
Orjinalden alıntı: KIZILÖTESİİ
İşte bu ayakkabı, ötesi yok.
4 sezondur halısaha ayakkabım budur, bundan başkası rahatsız geliyor artık.
Tavsiye ederim.
Muahahaahhaha yoruma bak çay demle.Peki 4 sezondur Total 90 laserII,Mercurial Vapor(son modeli),Adiadas f30 filan giydinmide konuşuyorsun?
kzıdrmayın benı kramponda tek marka wardır oda lotto dur,diğerleri ticari kar için cikarlıan biribine benzer gorsel urunlerdir.
işde olay budur:
lottoda güzel ayakkabı üretiyor
quote:
Orjinalden alıntı: kız ismet
kzıdrmayın benı kramponda tek marka wardır oda lotto dur,diğerleri ticari kar için cikarlıan biribine benzer gorsel urunlerdir.
işde olay budur:
Trash
@ChnGT/GTS
Hayatında hiç çim sahada futbol oynadın mı?Ya da akşam saat 10'da buz gibi havada çamurun içinde maç yaptın mı?Ya da yağmurlu havada....Hepsini geçtim salonda maç yaptın mı?Eğer bu saydıklarımı yapmadıysan nasıl oluyor da Lotto'nun kramponlarına kötü diyebiliyorsun?Lotto'nun rakiplerine göre bir sezon için çıkardığın modellerin %70'i son derece kaliteli maldır.Gösteriş ararsan başka markalara yönelmen gerek...
quote:
Orjinalden alıntı: Ata
@ChnGT/GTS
Hayatında hiç çim sahada futbol oynadın mı?Ya da akşam saat 10'da buz gibi havada çamurun içinde maç yaptın mı?Ya da yağmurlu havada....Hepsini geçtim salonda maç yaptın mı?Eğer bu saydıklarımı yapmadıysan nasıl oluyor da Lotto'nun kramponlarına kötü diyebiliyorsun?Lotto'nun rakiplerine göre bir sezon için çıkardığın modellerin %70'i son derece kaliteli maldır.Gösteriş ararsan başka markalara yönelmen gerek...
+1 helal dostum ,yagmurda camurda halısahada top oyanmayan lotto hakkında yorum yapmasın italia 90 modeli şiddetle oneririm hemde ucuz 70-80 lıra ha param cok reklam yapip cixlik gosterişi yapicam diosanız werin babanizin nazik paralarini alin nike adidas
quote:
Orjinalden alıntı: kız ismet
quote:
Orjinalden alıntı: Ata
@ChnGT/GTS
+1 helal dostum ,yagmurda camurda halısahada top oyanmayan lotto hakkında yorum yapmasın italia 90 modeli şiddetle oneririm hemde ucuz 70-80 lıra ha param cok reklam yapip cixlik gosterişi yapicam diosanız werin babanizin nazik paralarini alin nike adidas
Bende Adidas F10+ var. Harika özellikle frikiklerde. Ayak içi kısmı ve burun baya sert. Topa vururken kolaylık sağlıyo.
Harbiden Lotto' dan şaşmayacaksın. Adamlar futbol ayakkabısında gurular zaten. Adidas Nike falan fişman Lotto futbol ayakkabısı yaparken terlik satmaya uğraşıyorlardı.
Umbro markası sizce nasıl
quote:
Orjinalden alıntı: KIZILÖTESİİ
Umbro markası sizce nasıl
Kaliteli marka.Ben yukarıda da söylemiştim, kendi kullandığım salon ayakkabıları Umbro'nun.Yakın zamanda Adidas, Umbro'yu satın almıştı.
BU ayakkabıda karar kıldım .sizce nasıl
Kesinlinle vidalı çivili alma. Rahatsız olursun. Zemin sert olduğundan bunlar daha fazla kayabiliyor. Verdiğin parayada yazık. Kendim Nike Tiempo kullanıyorum hem tabanı rahat hem de suni çim de kaymıyor. Tabi dengeli koşmuyorsan kendini yere bağlasan rahat edemezsin
quote:
Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans
Kesinlinle vidalı çivili alma. Rahatsız olursun. Zemin sert olduğundan bunlar daha fazla kayabiliyor. Verdiğin parayada yazık. Kendim Nike Tiempo kullanıyorum hem tabanı rahat hem de suni çim de kaymıyor. Tabi dengeli koşmuyorsan kendini yere bağlasan rahat edemezsin