Şimdi Ara

Halı saha ayakkabısı tavsiyesi alabilir miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
10.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şöyle 100 kağıdı geçmeyecek şekilde bir halı saha ayakkabısı tavsiye edebilir misiniz
    düz koşu ayakkabısı ile maç yaparım, çok hafif olduğundan en rahat o oluyor.
    defansım zaten. bugün ilk defa defansif oynayacak ortasaha ihtiyacından o mevkide oynadım, ayakkabı çok kayıyor. biz de bırakalım dedik bu alışkanlığı

o fiyata yoksa farklı tavsiyeler de alabiliriz uçmamak kaydıyla

• halı saha için mi bu fıstık

Bende bundan var halı saha olanı.Tek farkı tabanı beyaz ve bu kadar parlak değil.Yurtdışındayım yaklaşık 90-100 liraya aldım ordada öyledir büyük ihtimal.Öneririm.

' 'Bu ne oluyor ? (Piress tiğvi.) Uh.' 'Çok iyi de oldu çoğ güzel iyi oldu taam mı? Şimdi meselam, türban olayını çoh garıştırdılar.
    Ha, aralarında bir fark galdı o farknan çoğ güzel oldu. Meselam herkesin hayatına kimse garışamaz. Ha nasıl garışamaz?
    Ben bu şeggıl geyinirim, bu bayan şu şeggıl geyinir, şu şegil geyinir. Yani kimsenin kimseye garışmaya hakhkı yok özgürlüğü bidir.
    Ha, başörtü gurban olduğum ya resulallahtan gelebilir amma lakin ki öyle değildir. Benim yorumlamam bu kadar hadi hayırlı işler.
  • Nike mercurial kullanıyorum. Ama ayağına oturup oturmadığına dikkat et.
    "Türkiye Cumhuriyetinin, özellikle bugünkü gençliğine ve yetişmekte olan çocuklarına hitap ediyorum: Batı senden, Türk'ten çok geriydi. Manada, fikirde, tarihte bu böyleydi. Eğer bugün batı teknikte bir üstünlük gösteriyorsa, ey Türk Çocuğu, o kabahat da senin değil, senden öncekilerin affedilmez ihmalinin bir sonucudur. Şunu da söyleyeyim ki, çok zekisin! .. Bu belli. Fakat zekânı unut! .. Daima çalışkan ol..."
    Mustafa Kemal ATATÜRK
  • şimdi tavsiyelere göre nike ya da adidas dükkanına gidip sorarım halı saha olanını.
    hafif olup 2 günde kabak çiçeği gibi açılmayacak herhangi birşey işimi görür.

[sm=You_Rock_Emoticon.gif]
    Çabalar sonuç verdi, efsane döndü.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ileri çıkacağım zaman sorun olduğundan artık bırakıyorum. yoksa defansta çok işe yarıyor, ani hareketler yapabiliyorsun

ekimde 9 haftalık ligimiz başlıyor, iddia var ortada, artık işi ciddiye alıyoruz

Adidas F50i

ama fiyat biraz pahalı

Orijinalden alıntı: Hüsnü.Burak

sana tavsiyem

Adidas F50i

ama fiyat biraz pahalı

ya bu bildiğin çim saha kramponu değil mi

suni çimde oynuyoruz, halı saha yeterlidir. altı da plastik olsun da demir çiviler sakıncalı oluyor

• 100 lira civarında olan Nike Mercurial dan alma onlar biraz ağır oluyo(Kendim kullanıyorum). Onların hafifleride 350-400 lira Ha birde mevkin nedir ? Hızlı mısın yavaş mı ? ( Bu arada ağır olan kramponlar ona göre yorum yaptım halı saha değil , herkes krampon önerince bende ona göre konuştum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysff_srdr -- 19 Eylül 2009; 22:51:27 >

' 'Bu ne oluyor ? (Piress tiğvi.) Uh.' 'Çok iyi de oldu çoğ güzel iyi oldu taam mı? Şimdi meselam, türban olayını çoh garıştırdılar.
    Ha, aralarında bir fark galdı o farknan çoğ güzel oldu. Meselam herkesin hayatına kimse garışamaz. Ha nasıl garışamaz?
    Ben bu şeggıl geyinirim, bu bayan şu şeggıl geyinir, şu şegil geyinir. Yani kimsenin kimseye garışmaya hakhkı yok özgürlüğü bidir.
    Ha, başörtü gurban olduğum ya resulallahtan gelebilir amma lakin ki öyle değildir. Benim yorumlamam bu kadar hadi hayırlı işler.
  • tamam yarın bayram açık olmaz herhalde, uygun bir ara gider bakarım, büyük ihtimal de alırız.

Orijinalden alıntı: Menor.Loco

Dostum benim önerdiğimi dene derim farklı renklerini falanda bulursun.Ayağa güzel oturuyo uzun şutlar için ideal.

Senin önerdiğin o kramponun beyaz turuncu çizgili olanı hayellerimin kramponuydu 270 civarı bişeydi alamamıştım o kramponu B

Buldum resmini  Halı saha ayakkabısı tavsiyesi alabilir miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysff_srdr -- 19 Eylül 2009; 22:59:02 >

• nike tiempo hem günlük kullanırsın hem halı sahada ben bartısız 7-8 tane eskittim 80 ytl düşmüş olabilir fyatı şiddetle öneririm hatta almassan gördüğüm yerde kafanı gözünü kırarım

hocam matraxtaki hasan hüseyin senmiydin ?
    taklitlerimden sakının

Slazenger halı saha ayakkabılarına bakmanı tavsiye ederim.

• valla bakacağız artık, tavsiyeleri aldık.
    ayağıma en iyi oturanı alırız

bunu al arklar kullanıyo cokta memnun
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.