Şimdi Ara

Halflife 2 load game de hata verior

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Guzel guzel oynuyodum bugun kaldığım yerden devam ediyim dedimki load game a bastığımda windowsa donup şu hatayla karsılastım
    Fatal eror:coold not acquire neccesary game files becouse the connection to steam server was lost
    Ne oluo bu şimdi butun keyfimi kacırdım.
    Yeni oyuna baslıyim dedim ama oynamadığım bi bolumden baslıyabiliyorum daha once hıc gormedıgım bı demoyla oyuna baslıyo chapter9 dan.

• oyunu yeniden yükle ama silme steam.dll dosyan silinmiş..üstüne oyunu bir daha kur sorunun çözülür
  • Oyunu yeniden yükleme sakın, o durumu bende yaşadım. Galiba sadece bir yerde yapıyor bunu. Sorunu çözmek için önce oyunu new game olarak aç, sonra oyunun içinden kaldığın yeri load yap !!! İlerideki bölümlerde bu sorun yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tugrull84

Oyunu yeniden yükleme sakın, o durumu bende yaşadım. Galiba sadece bir yerde yapıyor bunu. Sorunu çözmek için önce oyunu new game olarak aç, sonra oyunun içinden kaldığın yeri load yap !!! İlerideki bölümlerde bu sorun yok.

Dediğini yaptım oyunun ıcınde load veya save yapılmıo.
  • nası yapılmıo?save f 5 yada f6 idi.önce f7 ve daha ilerisine bas sonra olmassa f6 ya bas oke?belki yine olaz.çünkü quick load bu
  • Oyunda quick save F6, quick Load F9'dur....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTA 5 Save Game [YARDIM]
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.