Guzel guzel oynuyodum bugun kaldığım yerden devam ediyim dedimki load game a bastığımda windowsa donup şu hatayla karsılastım Fatal eror:coold not acquire neccesary game files becouse the connection to steamserver was lost Ne oluo bu şimdi butun keyfimi kacırdım. Yeni oyuna baslıyim dedim ama oynamadığım bi bolumden baslıyabiliyorum daha once hıc gormedıgım bı demoyla oyuna baslıyo chapter9 dan.
oyunu yeniden yükle ama silme steam.dll dosyan silinmiş..üstüne oyunu bir daha kur sorunun çözülür
Oyunu yeniden yükleme sakın, o durumu bende yaşadım. Galiba sadece bir yerde yapıyor bunu. Sorunu çözmek için önce oyunu new game olarak aç, sonra oyunun içinden kaldığın yeri load yap !!! İlerideki bölümlerde bu sorun yok.
quote:
Orjinalden alıntı: tugrull84
Oyunu yeniden yükleme sakın, o durumu bende yaşadım. Galiba sadece bir yerde yapıyor bunu. Sorunu çözmek için önce oyunu new game olarak aç, sonra oyunun içinden kaldığın yeri load yap !!! İlerideki bölümlerde bu sorun yok.
Dediğini yaptım oyunun ıcınde load veya save yapılmıo.
nası yapılmıo?save f 5 yada f6 idi.önce f7 ve daha ilerisine bas sonra olmassa f6 ya bas oke?belki yine olaz.çünkü quick load bu