Şimdi Ara

Half SBS Riplenmiş Bluray 3D Filmleri ve avi, divx ve mp4 izletecEk en ucuz cihaz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Half SBS Riplenmiş Bluray 3D Filmleri ve avi, divx ve mp4 izletecEk en ucuz cihaz
    Arkadaşlar Son Sorum Lütfen yardımlarınızı bekliyorum. Aradığım cihaz şu;

Half SBS Riplenmiş Bluray 3D Filmleri ortalama 15 gb Ve avi, divx ve mp4 ortalama 700 mb izletecek en ucuz cihaz fiyat performans olarak tavsiyeniz nedir ?.
    sanırım 50 gb lık Bluray isoları indiremem, iso oynatmasada olur, en ucuz fiyat performans ürününün arıyorum....egreat R6S den ucuz arıyorum....

......Belki orjinal 3D bluray oynatabilen bir cihaz alabilirim, bu sayede kiraladığım orjinal bluray leri izlerim , ayrıca bu cihazda usb den yani 32 gb lık flash bellek veya 1 tb hard disk bağlayarak usb üzerinden 3D hlaf sbs leri oynatırsa süper olur.

tavsiyelerini bekliyorum ben bu cihazı buldum Sony BDP-S490 3D Bluray Oynatıcı 2D›3D dönüştürme , Wi-Fi Ready !! HDMI Kablo Hediyeli !! fakat bu cihaz da 5.1 Desteği Hayır/Yok yazıyor sıkıntı olur mu ? wifi desteği var yazıyor yani internete girermi youtubeden film tv de oynatırmı bu cihaz....teşekkürler

http://www.bimeks.com.tr/urun/124058...-oynatici.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilyasizmir -- 11 Ağustos 2012; 18:20:43 >

• Olur olmasına da... Alacağınız cihaz en azından egreat falan olacak, size maliyeti en aşşağı 250TL.
    Tabii usb den 3d diyerek kastınız half-sbs filmler değil ise. O filmleri çoğu medya oynatıcı oynatabiliyor artık..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lütfen yardımlarınızı bekliyorum...
  • Half SBS Riplenmiş Bluray 3D Filmleri Ve avi, divx ve mp4 izletecEk en ucuz cihaz
    Arkadaşlar Son Sorum Lütfen yardımlarınızı bEkliyorum. Aradığım cihaz şu;

Half SBS Riplenmiş Bluray 3D Filmleri ortalama 15 gb Ve avi, divx ve mp4 ortalama 700 mb izletecek en ucuz cihaz fiyat performans olarak tavsiyeniz nedir ?.
    sanırım 50 gb lık Bluray isoları indiremem, iso oynatmasada olur, en ucuz fiyat performans ürününün arıyorum....egreat R6S den ucuz arıyorum....

......Belki orjinal 3D bluray oynatabilen bir cihaz alabilirim, bu sayede kiraladığım orjinal bluray leri izlerim , ayrıca bu cihazda usb den yani 32 gb lık flash bellek veya 1 tb hard disk bağlayarak usb üzerinden 3D hlaf sbs leri oynatırsa süper olur.

tavsiyelerini bekliyorum ben bu cihazı buldum Sony BDP-S490 3D Bluray Oynatıcı 2D›3D dönüştürme , Wi-Fi Ready !! hdMI Kablo Hediyeli !! fakat bu cihaz da 5.1 Desteği Hayır/Yok yazıyor sıkıntı olur mu ? wifi desteği var yazıyor yani internete girermi youtubeden film tv de oynatırmı bu cihaz....teşekkürler

http://www.bimeks.com.tr/urun/124058...-oynatici.aspx Paylaş:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilyasizmir -- 11 Ağustos 2012; 18:21:26 >

• yardımlarınızı bekliyoruz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilyasizmir

yardımlarınızı bekliyoruz...

yeni nesil bir 3d led tv yada pc ile hdmı 1.4 kablo ile 3d tv ye aktarım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.