Bildirim
Half Life Yardım
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
xfire kullanarak online olarak oynayabilirsin. View infoya girebilmen için de bulunduğun ağda kurulmuş bir oyun olması gerekiyor. -
bilgiler icin tskler
peki bu xfire programı nası kullanılıyo
hmachi ye benziiiomu yoksa farklımı bi 2 resim le anlatırsan sevinirim -
quote:
Orjinalden alıntı: Mc-Mesut
bilgiler icin tskler
peki bu xfire programı nası kullanılıyo
hmachi ye benziiiomu yoksa farklımı bi 2 resim le anlatırsan sevinirim
Ben daha önceden kullanıyordum ama son format'tan sonra yüklemedim xfire'ı. Kullanımı oldukça kolay. İnternetten programı indireceksin, sonra program senden kullanıcı bilgileri isteyecek. Sen yeni üyelik yaratıp programa gireceksin. Program açıldıktan sonra senin bilgisayarındaki tüm oyunları tarayıp, içlerinden mutliplayer olarak oynanabilen oyunların listesini çıkarıyor. Online oynamak istediğin oyunun ismine tıklarsan o an internet üzerindeki ulaşılabilir tüm server'ları listesi gözüküyor. Ondan sonra da tek yapman gereken girmek istediğin server'ı seçip join game demen
-
xfire gerek yok server vereyim ben sana . hl.oyundayiz.biz , hl2.oyundayiz.biz ( daha acemilerin takıldığı serverlar ) hldm.agmerkezi.com (usta işi ) agmerkezindeyim ben nickim Dogi her zaman beklerim servera
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X