Şimdi Ara

Half-Life Source A.I Disabled sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Half-Life Source A.I Disabled sorunu  Half-Life Source A.I Disabled sorunu

ss ler herşeyi anlatıyor. nasıl çözebilirim bu sorunu?

• Dostum konsola ai_disabled 1 yaz normale dönecektir.

Eğer tab tuşunun üzerindeki é tuşuna oyundayken basınca konsol açılmıyorsa. Oyunun masaüstündeki simgesine sağ tıkla. Hedef in yanındaki kutucuğun sonuna bir boşluk bırakıp -console yaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: keamle

Dostum konsola ai_disabled 1 yaz normale dönecektir.

Eğer tab tuşunun üzerindeki é tuşuna oyundayken basınca konsol açılmıyorsa. Oyunun masaüstündeki simgesine sağ tıkla. Hedef in yanındaki kutucuğun sonuna bir boşluk bırakıp -console yaz.

hedef yok. bende URL ye yazdım, doğal olarak olmadı tabi.

edit: oyunun kısayolunu bulamadım. resimde gösterdiğimde internet kısayolu diye geçiyor zaten. steam de oyunu seçip "masaüstüne kısayol oluştur" dedim. normalde kısayol yoktu çünkü.

edit2: oyunun yüklü olduğu yerde 1 tane exe dosyası var "hl2" adında. ama açtığımda "çalışmayı durdurdu" hatası veriyor. yani oyunun kısayolu bu değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Banzai! -- 27 Mayıs 2013; 10:52:33 >

• Steam kütüphanede oyunu sağ tıklayıp özelliklerine gir orada 'Set Launch Options'u tıklayıp çıkan kutucuğa "- console" yaz.
  • konsolu açabildim. ama konsol ana menüde açılıyor. bende "ai_disable 1" yazıp(disabled kabul etmiyor), oyunu kapatıp, -console komutunu silip tekrar başlattım oyunu. ama sorunun hala devam ettiğini gördüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Banzai! -- 27 Mayıs 2013; 14:17:41 >
  • Değeri 0 yap yukarıda arkadaş yanlış vermiş.Ayrıca 64 bit işletim sistemi kullanıyorsan 'Set Launch Options'a -32bit' değerinide ekle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avrim -- 27 Mayıs 2013; 15:30:42 >
  • ai_disabled 0 da işe yaramadı

64bit işletim sistemi içinde "-console -32bit" yazdım. yanlış mı oldu acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Run in safe mod u geçemiyorum !
    17 yıl önce açıldı
    THE SİMS 4 CC SORUNU
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Doğru yazmışsın.Son çözüm olarak konsola "ai_debug_actbusy 1" yaz olmadı bir önceki kayıttan yada bölümün başından başlamayı dene.
  • unknown command bu da olmadı. önceki saveden oynatmayı denemiştim zaten ama işe yaramamıştı.

hl1 i bitirmek bir türlü nasip olmadı, her seferinde bir aksilik çıktı.. şimdi source u silip düz hl1 kursam altyazı yok, black mesa yı kursam onda da son bölümler yok. ne yapacağımı şaşırdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Banzai! -- 27 Mayıs 2013; 18:46:52 >
  • Bendede olmuştu config dosyasını indirdim oldu. Googlede araştır çözümünü bulursun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.İ

Bendede olmuştu config dosyasını indirdim oldu. Googlede araştır çözümünü bulursun.

google a yazıyorum ama 1 tane bile sonuç göstermiyor. hep hl2 ile ilgili konuları gösteriyor. aynı sorun onda da varmış. özel arama yaptım, half life 2 ile ilgili sonuç göstermeyecek şekilde arattım yine birşey bulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Banzai!

quote:

Orijinalden alıntı: M.İ

Bendede olmuştu config dosyasını indirdim oldu. Googlede araştır çözümünü bulursun.

google a yazıyorum ama 1 tane bile sonuç göstermiyor. hep hl2 ile ilgili konuları gösteriyor. aynı sorun onda da varmış. özel arama yaptım, half life 2 ile ilgili sonuç göstermeyecek şekilde arattım yine birşey bulamadım.

Half life 2 config dosyasını dene bi bence. Deniceksen yedek al.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • komple sildim kafam rahat hl1 iniyor şuan.
    source u batsın emi
  • Unforeseen consequences
  • Çok merak ediyorum " bunu ekledin mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TehErozbey

Çok merak ediyorum " bunu ekledin mi?

tabikide hayır
  • Ya keşke HL yüklü olsaydı sana çok güzel yardımcı olurdum. Ezbere gitmek istemiyorum ama sorunu nasıl çözeceğini biliyorum. Steam forumlarına falan baktın mı?
  • steam forumlarında bununla ilgili 1 tane konu var ama çözüm yok. google'da da hl2 ai disabled ile ilgili sonuçlar çıkıyor.

sorunun çözümüne gerek kalmadı sildim oyunu çünkü. hl1 de yükledim ve neredeyse yarısına geldim oyunun.
    save bulamadım ve tekrar baştan başladım oyuna. aynı sahneleri 500. görmekten ve oynamaktan kusacam artık. ama hala sonunu göremedim oyunun. her seferinde bir aksilik çıktı ve bitiremedim bir türlü. bu sefer bitecek ama

sağol yinede.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Banzai! -- 28 Mayıs 2013; 20:48:31 >
  • İnşallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TehErozbey

İnşallah.

yaklaşık 15 dk önce bitirdim. sonundaa
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.