Şimdi Ara

Half-Life serisine nasıl başlarım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkdaşlar malesef half life serisini hikaye olarak hiç oynamadım bugun başlamak istiyorum simdi hali hazırda black mesa var hl 1 ın yenılenmıs grafıklerıyle ondan baslıcam ama oyun yarım sanırım o yuzden nasıl yapayım burdan yarısını oynayım sonra orjinal oyundanda diğre yarısınamı devam edeyim yoksa hl 1 ıcın bıldıgınız grafık yaması varmı az daha guzellestıren onla hepsını oynamayı dusunuyorum, portal serısını oynamalımıyım oynanmalıysa hangı sırada,bide hl 1 den sonra cıkan 3 tane valvenın yapmadıgı ek hıkayeler var galıba onları oynamalımılıyım türkçe yamaları varmı

• Black Mesa Source de sadece son Xen gezegeninde geçen bölümler yok.O bölümler de geliştirme aşamasında ne zaman gelir belli değil. HL 1 i grafikler problem değil diyorsan oyna veya Ayrıca Half Life Source var.Black Mesa kadar iyi değil grafikler ama idare eder heralde.Half Life serisini bitirdikten sonra Portal 1 ve 2 kesinlikle oynanmalı bence.HL ek paketleri ise sana kalmış.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Great.Wave

Black Mesa Source de sadece son Xen gezegeninde geçen bölümler yok.O bölümler de geliştirme aşamasında ne zaman gelir belli değil. HL 1 i grafikler problem değil diyorsan oyna veya Ayrıca Half Life Source var.Black Mesa kadar iyi değil grafikler ama idare eder heralde.Half Life serisini bitirdikten sonra Portal 1 ve 2 kesinlikle oynanmalı bence.HL ek paketleri ise sana kalmış.

yorum ıcın saol ozaman ben black mesa nın bıtmesını bekleyeyım barı oyle baslayayım serıye biraz grafık takıntım var. portal hl nın evrenınde gecıyo dıye bılıyorum aralarında bı hıkaye olarak etkılesım varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vergosa -- 18 Temmuz 2014; 18:44:35 >
  • Portal oynamana gerek yok.

HL1 ve diğer ek paketleriyle başla.Ben daha geçen gün opposing force bitirdim ve oyun eski olmasına rağmen hiçte öyle grafikle ilgili bir sıkıntım olmadı ama yine de senin tercihin.
  • vergosa kullanıcısına yanıt
    Evet aynı evrende geçiyorlar.Portal da Half Life dan bahsedilmese de Half Life hikayesinde Portal daki Aperture Science ın önemi var.Half Life 3 (ne zaman çıkarsa) hikayesi de bunun hakkında olacağına kesin gözüyle bakılıyor. Ayrıntıya inmedim Spoiler vermek istemiyorum :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cevaplar ıcın cok saolun portalıda oynayayım o zaman hl 3 te degınecekse ama onunda nezaman cıkacagı bellı degıl. ben yınede hl1 ı deneyeyım grafıkler cok rahatsız etmesse oynarım ederse black mesa yı beklerım artık hl 1'ın ek paketlerı ıcın turkçe yama varmı bıldıgınız
  • arkdaşlar hl1 için bildiğiniz grafik modu varmı ben bı kac mod buldum ama nasıl kurulacağını anlamadımhttp://www.moddb.com/mods/half-life-gold http://www.moddb.com/mods/hls-enhanced-shaders-2010-custom-enb bunun açıklaması yazıyo ama ıngılızcem ıyı olmadıgı ıcın tam anlayamadım bildiğiniz hl 1 grafik modları varmı ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Half Life 2 Çıldıracam
    19 yıl önce açıldı
    HALF LİFE 2 KAÇ BÖLÜM ?
    20 yıl önce açıldı
    Half-Life'a Benzer Oyunlar
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • vergosa kullanıcısına yanıt
    Hocam ilk link mod değil HL Gold Pack.Ikinci link ise Half Life Source için ve orjinal değilse oyununuz çalışmayabilir.Bence siz direk Half Life Source ile başlayın grafikleri çok problem etmeyin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bılmıyom valla cok kararsız kaldım black mesayımı beklesem bılemedım sence çok uzun surermı cıkması o eksık bolumlerın ne kadar uzun oldugunu bılmıyorum da
  • quote:

Orijinalden alıntı: vergosa

bılmıyom valla cok kararsız kaldım black mesayımı beklesem bılemedım sence çok uzun surermı cıkması o eksık bolumlerın ne kadar uzun oldugunu bılmıyorum da

Half life da toplam 18 Chapter var bunun 14 ü Black Mesa Source de bulunuyor geri kalan 4 Chapter (Xen) için bekliyoruz. Tamamen size kalmış, birşey kaybetmezsiniz bence.Yine de tamamını oynamak istiyorum diyorsanız Half Life Source e bakın (Black Mesa değil) grafikleri HL nin birazcık daha iyisi.Ama bir Black Mesa değil.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • o zaman ben black mesayı bekleyeyım hl 3 unde cıkacagı yok zaten :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.