Şimdi Ara

Half Life Opposing Force Remake

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BSC editörleri bu moddan haberdarmı bilmiyorum fakat black mesa kadar büyük bir mod olucak kesinlikle mükemmel olucak bundan sonra haberlerini yapmanızı istiyorum
    işte modun linki

http://www.moddb.com/mods/operation-black-mesa/images

kesin kimse okumayacak ama yinede yazdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ouroboros_Tasarım -- 5 Nisan 2014; 16:14:21 >

• Black Mesa modu kadar güzel olacağa benziyor.Oralarda göremedim ama çıkış tarihi belli mi?
  • Belli değil ama green light ı geçti steam da yayınlanacak umarım bu sene içinde gelir en çok beklediğim oyunlar arasında 1. sırada yer alıyor.
  • İnşallah çıkar bu sene içinde. Bir de şu HL3 ya da en azından Portal 3 filan çıksaydı iyi olurdu .

Gerçi bir de şimdi aklıma geldi, daha Black Mesa'nın devamı da yok ortalarda.

En son Lambda da geçitten geçtik,bitti öyle.Onun devamı ne zaman çıkar acep?

Düzeltme:Ekleme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-744329BC8 -- 12 Nisan 2014; 14:43:09 >
  • Evet çıksaydı süper olurdu.
    Black Mesa nın devamı değilde black mesa komple yeni bir motorla gelicek galiba source 2
    ozaman çok daha başarılı olucağını umuyorum eğer source 2 motoruyla gelirse ondan öncede valveın bır oyun
    duyurucağını düşünüyorum çünkü düşünsene sen valve sin motorunu ilk başkasının yaptığı oyunlamı duyurursun
    yoksa kendı yaptığın oyunlamı duyurursun buda akıllara half life 3 olabilirmi sorusunu getiriyor umarım öyle olur.
    ayrıca başka remakelerde yapılıyor haberin olsun aşşağıya yazdım moddb den hepsine bakabilirsin.
    ayrıca senle iyi muhabbet edebileceğimi düşünüyorum steamın varsa ver ekliyeyim :D

Blue shift - Guard Duty
    Opposing Force - Operation Black Mesa
    Decay - Hazard Team
    Half Life - Black Mesa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ouroboros_Tasarım -- 13 Nisan 2014; 13:38:06 >
  • Açıkçası yeni motor ile gelmesi pek işime gelmeyebilir. Sonuçta 9800gt ve pentium e5500 ile takılıyorum .Ama tabi yine de gelsin, nasıl olsa pc yi değiştiricem. Diğer modlar da baya güzele benziyor ama benim için HL içinde en çok sevdiğim Half Life, Opposing Force ve en son da Bluea Shift(gerçi en kısa ve yavan kalan sürüm de bu). Decay'i ilk defa görüyorum. Source 2 ve Valve içinde bir şey diyemem açıkçası. Tabi ki de motoru ilk onlar kullanacaklardır büyük ihtimalle ama sonuçta Valve bu. Çok başka bir oyun ile ya da motorun demosu tadında bir oyun da sunabilirler.
    Steam için de ö.m gönderdim.

Sanırım ö.m sistemi yeni çökmüş. Steam ekleme için hangi isim lazım bilmiyorum. ConversS3 ve MilkyWay, ilki hesap adı diğeri nick'im. Hangisi lazım bilmediğim için ikisini de verdim.

Düzeltme: Ekleme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-744329BC8 -- 13 Nisan 2014; 19:49:45 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    half life konsol
    16 yıl önce açıldı
    Half-Life Server ?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.