Şimdi Ara

Half-Life Hakkında Sorular....

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Half-Life Serisini bitirdim..Konuyu çok iyi öğrendim HL SAGA Timeline'den vs. fakat aklımda kalan soru işaretleri var

1)Half-Life 1'de On A Rail'da tüm askerleri öldürüp Bi merkeze girip orda launch düğmesine basarak Roket fırlatmamızdaki amaç neydi hala anlamadım :S

2)Süper-Portal nereye dayanıyor? yani bu portal dünyadan nereye geçit sağlamı

3)Borealis gemisi yanılmıyosam Aperture Science'ın bişeyi onu tam olarak açıklarmısınız? ve ne oluyor o HL2:Ep2 deki ekranda Borealiste..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stargazing -- 8 Ocak 2012; 3:46:24 >

Resonance Cascade'nin etkilerini ters çevirmek nasıl oluyor? Resonance Cascade, anti-kütle spektrometre'ye kristali soktuğumuz olay değilmi zaten...olayın etkilerini ters çevirmek nasıl oluyor ..Üstelik bi roketle nasıl etkileri ters çevrilebilirki.. ben olayın o bölümlerini anlamadım :/
  • benimde anlamadığım ve bu kadar cevap beklediğim soru var en çok merak ettiğim hl deki black mesa orası nerde cok büyük bir yer orası biranda yok olmaz oraya gitmemiz lazım bir daha ama hiç gidilmedi :S
    Half-Life'a Benzer Oyunlar
    14 yıl önce açıldı
    HALF LİFE 2 TAM ÇÖZÜM
    21 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.