Şimdi Ara

half life den anlayan yardım lütfen

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

10gb ye yakın Half-Life 2 Ultimate Edition adlı şeyi kurdum standart half life istiyordum oysa..içinde cros fire map olan ama bi turlu bulamadım.

amac evdeki 2 pc ile abimle karsılıklı pc de oynıcazda rica etsem indirceğim şeyin adı nedir

2.sorum ise türkçe yama adlı şeyi kurmak istiyorum fakat yama kurulumu için hf klasörü bilmem ne baya uzun bir şey söluyolar oysa bende 1 adet var oda c program files x86 da Half-Life 2 Ultimate Edition 6 adlı klasör. yuklerken oto yuklemiştim

• ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: virtualdjcubase

ben bişey kurdum ama nedir bilmiyorum

10gb ye yakın Half-Life 2 Ultimate Edition adlı şeyi kurdum standart half life istiyordum oysa..içinde cros fire map olan ama bi turlu bulamadım.

amac evdeki 2 pc ile abimle karsılıklı pc de oynıcazda rica etsem indirceğim şeyin adı nedir

2.sorum ise türkçe yama adlı şeyi kurmak istiyorum fakat yama kurulumu için hf klasörü bilmem ne baya uzun bir şey söluyolar oysa bende 1 adet var oda c program files x86 da Half-Life 2 Ultimate Edition 6 adlı klasör. yuklerken oto yuklemiştim

Arkadaşım anlaşılan korsan oyun kurmuşsun.Çünkü ultşmate edition diye birşey ben duymadım.Ayrıca orjinal half-life2 13-14 tl civarı hemde ek paketleri ile birlikte.Al steamde aktifleştir.Ne dosya ara ne bişey.İşte link.Sağlam satıcıdır ben sürekl alıyorum.

http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/half-life-2-the-orange-box-orjinal-steam-cd-key-52197256

• Half Life 2'de crossfire haritası var mıydı?
  • ya işte hocam bende bilmiyorum bi çok half life kurdum bulamadım.ne kurmalıyım onu soruyordum birde şuan kruduğumuda oynamak istedim ama tr ye çeviremedim sebepleri yukarıda yazdım
  • quote:

ya işte hocam bende bilmiyorum bi çok half life kurdum bulamadım.ne kurmalıyım onu soruyordum birde şuan kruduğumuda oynamak istedim ama tr ye çeviremedim sebepleri yukarıda yazdım

half life 2 kuracaksan zaten standart sürümdür.Birde orange box var ondana 2 tane ek paket cve portal 1 var.dediğim gibi nette torrentte arayıp durma.13-14 tlye steam cd key al.steamde aktifleştir ve sorunsuz oyna.half life 2 orjinal olmayan sürümlerinde crack yapman gerekiyor.Crack yapıncada sürekli yapay zeka devre dışı kalıyor.bu ne demek dersen adamlar sap gibi bekliyor ve kimse sana ateş etmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reznov.

Half Life 2'de crossfire haritası var mıydı?

sonradan yapma crossfire var hl2dm oyununda ama ilk oyundaki tadı veremiyor. o gauss gun mıydı lazerli silah yok, crossbow ve genel aksiyonun tadı hl1'de daha hoş..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wildlove -- 18 Mart 2012; 19:53:10 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mafia 2 14.bölüm yardım lütfen
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam hl 1 i de kurdum şuan kurulu ve crosfire yok kafayı yicem
  • quote:

hocam hl 1 i de kurdum şuan kurulu ve crosfire yok kafayı yicem

hl1'de olması lazım nasıl yok? başka bir yerden tekrar indir bence
  • Evet half life 1'de kesinlikle crossfire var,olması gerekiyor.
  • Belki 1.6 nın half-life ını kurmuş olabilirsin orda maplar gözükmüyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.