Şimdi Ara

Half-Life 3 [ANA KONU] #Episode3 (315. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.983
Cevap
25
Favori
345.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 313314315316317
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Curimo

quote:

Orijinalden alıntı: urazs

Combine bir manada QUAKE deki STROGG lar gibiler. Yani zihniyetleri aynı. Çekirge sürüsü mantığı, gittikleri yerlerde ki canlılarla COMBİNE oluyorlar bir anlamda, bir yandan da o gezegenin tüm kaynaklarını tüketiyorlar, sonra bir başka gezegene, sonra bir ötekine.

Vorti ler XEN den yada Combine dan değil sanırım. Öylemiydi ?

Ben vortilerin Xen'den olduğunu biliyorum ama? Nihiliant'ın kölesi değiller miydi?

Vortigauntların gezegeni Xen'dir ve Nihilanth onları köle olarak kullanıyordu.Blackmesaya açılan portalı bi anda kurtuluş gibi görüp hepsi Blackmesaya doluştular ilkten hayatta kalmak için tüm diğer canlıları öldürüyorlardı sonra biz Nihilanth'ı öldürdünce özgür kaldılar ve bizi sahiplendiler,koruyucumuz oldular.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iamburak -- 7 Mart 2012; 18:10:05 >

• Konumuzla Fazla alakalı değil ama BlackMesa Source nin Kapalı Betası yayınlandı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MehmetBaba07gs

Konumuzla Fazla alakalı değil ama BlackMesa Source nin Kapalı Betası yayınlandı.

Kaynak? Yapımcılar açık veya kapalı herhangi bir betanın olmayacağını söylüyorlardı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: iamburak
    Vortigauntların gezegeni Xen'dir ve Nihilanth onları köle olarak kullanıyordu.Blackmesaya açılan portalı bi anda kurtuluş gibi görüp hepsi Blackmesaya doluştular ilkten hayatta kalmak için tüm diğer canlıları öldürüyorlardı sonra biz Nihilanth'ı öldürdünce özgür kaldılar ve bizi sahiplendiler,koruyucumuz oldular.

Evet doğru biliyormuşum... Ben vortileri seviyorum, eğer G-Man'den hoşlanmıyorlarsa ve iletişime geçmemizi istemiyorlarsa bir bildikleri vardır diyorum ve G-Man'e güvenmiyorum. Water Hazard bölümündeki Achievmentlardan biri olan şarkı söyleyen Vortigaunt'u buldum da geçen baya bir konuşuyor onun konuşmalarını dinleyeniniz oldu mu? Nihiliant'la ilgili şeyler de söylüyor hatta, ama vortilerin dili biraz edebi; İngilizcem onlara yetmiyor çevirebilecek biri varsa mutlu olurum.

• quote:

quote:

Evet doğru biliyormuşum... Ben vortileri seviyorum, eğer G-Man'den hoşlanmıyorlarsa ve iletişime geçmemizi istemiyorlarsa bir bildikleri vardır diyorum ve G-Man'e güvenmiyorum. Water Hazard bölümündeki Achievmentlardan biri olan şarkı söyleyen Vortigaunt'u buldum da geçen baya bir konuşuyor onun konuşmalarını dinleyeniniz oldu mu? Nihiliant'la ilgili şeyler de söylüyor hatta, ama vortilerin dili biraz edebi; İngilizcem onlara yetmiyor çevirebilecek biri varsa mutlu olurum.

Sanırım bulabilirim.(Hemde türkçe) Bana biraz zaman tanıyın. Gerçekten o vortigaunt ne varsa herşeyi en ince detayına kadar anlatıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iamburak -- 7 Mart 2012; 20:47:40 >

• Yazı olarak yazıyorum çünkü resimlerini koymaya çalışsam çok uzun sürer.Vortigaunt'un bize söyledikleri;

"Freeman'i hatırlıyoruz. Ortak düşüncelere sahibiz."
    "Aramızda bir mesafe yok. Hiçbir şekilde aramıza engel veya mesafe girmeyecektir. "
    "Seni hala Black Mesa'da görüyoruz. Açıkça Nihilanth'ın da bölmesinde görüyoruz. "
    "Nihilanth'ın ölümüne ve parlak sonsuzluğa gidişine şahitlik ettik. Sen atladın, sen düştün, senin bedenini duvarın ötesinde gördük. "
    "Kısa bir süre için bize katıldın. Sen teksin. Dünyalar arasında. "
    "Vort'lar da ortak duygular içinde. Ve dahası: derin bir sır. Hiçliğin kendisinden derin değil. "
    "Kimlerin ipini çektiğini unutamıyoruz. Affetmek bizim işimiz değil. "
    "Amaç birliği, ortak zincirlerin kırılması, aynı yolda yürüdüğümüz anlamına geliyor. "
    "Senin şarkın bizim şarkımız ve ebediyet için söylenmeli. Bu mücadelenin sonucu ne olursa olsun. "
    "Bize haddinden fazla keder ve şenlik yaşattın. "
    "Yine oradayız, onlara son darbeni vuracağın zamanı görmek için. "
    "Bizim halimiz, ayaklarının altında paramparça olmuşken, Nihilanth'ı hayata ve bize bağlayan o vortal bağı acı bir şekilde kopardın. "
    "Bugün, bizi teşvik eden en güçlü umutlarımızı söndürme günü değil. Bir keresinde, daha küçük efendi alt edildi, günün birinde daha büyüğünün de alt edilmesi gerektiğinin bilincindeydik. "
    "Sen yanımızda olduğun sürece, zaferin tılsımı, özgürlük gününün gelmesi yakındır. "
    "Parlak yüzün karanlık maskeni örtüyor. "
    "Sana kendi aramızda sib diyoruz, her ne kadar aklın ve niyetin bize gizemli gelse de. "
    "İleri görüşlü birisin. "
    "Gizli bir şey bizi birbirimize bağlıyor. Adını koyamıyoruz. "
    "Çok uzun zaman boyunca bu yıpratıcı zincirlere dayandık, köleliğin her bir anı çekilemez bir zulüm! "
    "Ne kadar süreyle bu boyunduruktan kurtulacağız, tekrar bizi bastırana kadar mı. "
    "Bu savaşı bitirelim, zaferle ya da yok oluşla. Daha fazla taviz vermemeliyiz. "
    "Bu berbat sarsıntının içinde, senin yanında yer alıyoruz. "
    "Şu an için önümüzdeki durum karanlık. "
    "Sana sadece fedakarlık gibi gelen şey, bizim için bir nevi kararsızlık. Karanlığın boşluğundan korkmuyoruz. "
    "Biz, vort duygularının bir simgesiyiz. Aynı şey senin için de geçerli, tabii görmek istersen. "
    "İçinde neler var? Kimlerin umutlarını ve hayallerini taşıyorsun? "
    "Kendi içine bakabilseydin, aklındaki düşüncelere, ne kadar çok şeyi paylaştığımızı görürdün. "
    "Biz, seniz Freeman. Ve sen de biz. "
    "Bu herhangi birinin taşıyacağı bir yük değil ancak; biz azmedeceğiz. "
    "Galip gelmeliyiz. "
    "Bizim en sevdiğimiz şairimiz bunu böyle açıklar: Gallum galla gilla ma. "
    "Bütün sevdiklerimizi kaybettik."
    "Şimdi nereye? Ve ne amaçla? "
    "Özgürlük için savaşmayacaksak yaşamamızın hiçbir anlamı yok. "
    "Bizim amacımız umutsuz görünüyor. "
    "Çağlar boyu kötü şartlar altında yaşadık. "

• quote:

Ne kadar teşekkür etsem az
    "Bizim halimiz, ayaklarının altında paramparça olmuşken, Nihilanth'ı hayata ve bize bağlayan o vortal bağı acı bir şekilde kopardın. "------ Burda zaten köleliklerinin son buluşunu ve neden Freeman'a o kadar düşkün olduklarını anlayabiliyoruz.

"Bugün, bizi teşvik eden en güçlü umutlarımızı söndürme günü değil. Bir keresinde, daha küçük efendi alt edildi, günün birinde daha büyüğünün de alt edilmesi gerektiğinin bilincindeydik. " ------ Burada daha büyüğü derken kimden bahsediyor acaba

"Parlak yüzün karanlık maskeni örtüyor. "/ "Sana kendi aramızda sib diyoruz, her ne kadar aklın ve niyetin bize gizemli gelse de. " ------ Bu laflar da dikkatimi çekti, burda Freeman'ın kendi iyiliği ancak ardında G-Man'in kuklası konumunda oluşuna mı dokundurmuş anlamadım.

"Biz, seniz Freeman. Ve sen de biz. " ------ Sanırım sahiplendikleri ve sevdikleri için bunu söylüyor.

• Paylaşılmıştır kesin ama olsun :D
    http://blackmesasource.com/media_music.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackboard

Paylaşılmıştır kesin ama olsun :D

Güzeeel müzikler yayınlandıktan yaklaşık 2 hafta sonra mod paylaşılacak denmişti umarız öyle olur
  • black mesa dan yeni bir haber varmı arkadaşlar
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: blackboard

Paylaşılmıştır kesin ama olsun :D

Güzeeel müzikler yayınlandıktan yaklaşık 2 hafta sonra mod paylaşılacak denmişti umarız öyle olur

Ben theme ve credit olanlarına resmen vuruldum kaçıncı defa dinledim bilmiyorum.
    Tam HL havası var(Gerçi hafif bi Crysis2 theme müziğinede benziyor.)

• Black mesa source de tek kalan şey 'xen' onu da source'yle yapmak gerçekten zor adamlar haklı bu kadar uğraşmakta.
  • Black Mesa Sourcedan yeni bi haber var mı? birde E3te hangi oyunun tanıtılacağı açıklandı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: [Romulus]

Black Mesa Sourcedan yeni bi haber var mı? birde E3te hangi oyunun tanıtılacağı açıklandı mı?

Açıklanmadı açıklanmazda. E3'te açıklanır herşey
  • quote:

quote:

Ne kadar teşekkür etsem az
    "Bizim halimiz, ayaklarının altında paramparça olmuşken, Nihilanth'ı hayata ve bize bağlayan o vortal bağı acı bir şekilde kopardın. "------ Burda zaten köleliklerinin son buluşunu ve neden Freeman'a o kadar düşkün olduklarını anlayabiliyoruz.

"Bugün, bizi teşvik eden en güçlü umutlarımızı söndürme günü değil. Bir keresinde, daha küçük efendi alt edildi, günün birinde daha büyüğünün de alt edilmesi gerektiğinin bilincindeydik. " ------ Burada daha büyüğü derken kimden bahsediyor acaba

"Parlak yüzün karanlık maskeni örtüyor. "/ "Sana kendi aramızda sib diyoruz, her ne kadar aklın ve niyetin bize gizemli gelse de. " ------ Bu laflar da dikkatimi çekti, burda Freeman'ın kendi iyiliği ancak ardında G-Man'in kuklası konumunda oluşuna mı dokundurmuş anlamadım.

"Biz, seniz Freeman. Ve sen de biz. " ------ Sanırım sahiplendikleri ve sevdikleri için bunu söylüyor.

..."Parlak yüzün karanlık maskeni örtüyor. "/ "Sana kendi aramızda sib diyoruz, her ne kadar aklın ve niyetin bize gizemli gelse de. " ------ Bu laflar da dikkatimi çekti, burda Freeman'ın kendi iyiliği ancak ardında G-Man'in kuklası konumunda oluşuna mı dokundurmuş anlamadım...

Bunların üzerinde düşünün. Çok manidar ve arada öylece kaynayıp giden iki üç cümle...

Vorti ler Gordon ve G MAN ı farklı farklı algıladığına göre...Aynı kişi olduğunu düşünmediklerine göre...

Gordon da da karanlık bir taraf yada niyet emaresi görünmediğine olmadığına göre...

Vortiler sadece bir şeyler sezebilir bu durumda henüz olmayan...

Bu zamana ait olmayan...

Belli ki VALVE Gordon u bize tüm yönleriyle göstermedi...

GORDON EN BÜYÜK GİZEM derken sallamıyorum haybeye.

Biyografisi mesajlarla dolu anlayana WİKİ den okuyun. Bu Vorti nin arada kaynayan cümleleri mesajlarla dolu...

Sen son darbeyi indirdiğinde tarzı bir şey diyor VORTİ orada olacağız diyor... Half Life ın finalinden bahsediyor.

O final kimsenin ummadığı şeylere gebe bana sorarsanız... Gordon Freaaman ın bile kendisinden beklemeyeceği şeyler görebiliriz...

Bu sadece sezgisel birşey açıklayamam tam olarak.

Ama tekrar söylüyorum GORDON FREEMAN ın eğitim hayatı ve mesleki hırsı dışında bu adamla ilgili HİÇ BİR ŞEY bilmiyoruz.

Biyografisinde ne bir arkadaştan ne bir aileden bahsediliyor.

Ne demiş VORTİ : Sen teksin ! Tüm dünyalarda...

Bu bile o kadar çok anlama gelebilir ki...

Neden biraz bilerek özellikle böyle yorumlaması anlamlandırılması zor cümleler kurduruyor VALVE Vortilere G MAN e...

Gordon hakkında sırf yönettiğimiz kişi olduğu için insanların düştüğü çok büyük bir yanılgı var.

Valve bunu hem çok iyi gözden kaçırıyor hem de arada ufacık küçük sözler cümleler imgelerle görebilene sezinletiyor.

En büyük gizem GORDON... Kim olduğu bugün kim olacağı yarın, nasıl bir kudrete erişeceği...

Hiç şöyle düşünen varmı acaba ? GORDON ufaktan tehdit olmaya başlayabilecek kadar büyük işler başaran potansiyeli sınırsız bir ölümlü...

Potansiyelinin büyüklüğünü daha ilk oyunda görüyoruz başardıklarıyla, Nihilanth ı öldürmesiyle... G man de bunu dile getiriyor zaten sonunda...

Hiç Vortilerin GORDON FREEMAN la ilgili de çok çok ufak ta olsa bir tedirginlik duyduğunu düşündünüz mü ? Belki gelecek için...

Bu yukarıda kurdukları cümleler bunun anlayana ipuçlarını veriyor...

Tek derdi insanlığı kurtarmak olan GORDON un niyeti aklı gizemi karanlık maskesi ne olabilir ki ? Orada Vorti ler G Man in Gordon u kontrol etmesini kastetmiş olamazlar, G Man in ne yaptığını biliyorlar zaten Gordonla. Ayrıca G MAN in niyeti her neyse Gordon la tamamen paylaşmadığını sadece zamanı geldiğinde yeni birşey istediklerini de biliyorlar...Özetle G MAN den alakasız direkt Gordon la ilgili bir vurgu var orada. SEN TEKSİN...

Burada bilmem kaç zamandır GORDON diye yazıyorum, asıl bilmece o diyorum, çok çok önemli herkes için diyorum, neden diyorum, Combine, Direniş, Nihilianth, Vortiler, G MAN hepsi için en önemli varlık, en büyük tehdit, en büyük umut hep Gordon diyorum, düşünün üzerine biraz, bunu sorgulayalım diyorum kimseden tık yok...

Ard arda verilen bilgiler WİKİ de ki uzun Gordon biyografisi ( çok eksik ama, hayatı sadece eğitim i ve kariyerine indirgenmiş, ne bir eş ne bir arkadaş ne bir sevgili ne bir aile, ana baba, çocukluğu falan hiç birşey yok, adam sanki Üniversite de doğmuş gibi biyografisi... İlginç... ) şimdi bu gizlenmiş Vorti nin sözleri...

Ve ona rağmen Gordon da ( Gordon un daha belki kendisinin de farkında olmadığı...) karanlık bir taraf, bir gizem görüyorlar, niyetini tam anlayamıyorlar...

Gordonun ya daha bize sunulmayan hissettirilmeyen niyetleri var zaten hep olan yada Gordon un ileride yapabilecekleri ile sezgisel bir durum içinde VORTİ ler...

Bu topic altında attığım o kadar şeyde aynen bu tarz şeylerden yola çıkarak bence yerinde tespitler yaptım hep. Ve gerçekten uğraştım düşündüm üzerinde yazarken.

İsimlerin anlamları oyun için taşıdığı anlam ve mesajları ipuçlarını hikayeye dair görmeye çalıştım.

Ben hala neden oyunun adının HALF LİFE konduğunu bile çözebilmiş değilim mesela.

Fizikte bir terim HALF LİFE, izotopların geçirdiği bir evreyi kastediyor. Anlamı da yarı hayat falan değil, türkçesi birebir şöyle : Yarılanma Ömrü.

Tam olarak neye gönderme yaptığını oyunun hikayesine nereden bağlandığını bile bilmiyoruz oyunun kendisinin ADINI daha ! Çözen varsa lütfen anlatsın. HALF LİFE nereye bağlanıyor hikayede, neye vurgu yapıyor.

Bence oyun bittiğinde tüm imgeler tüm isimler verilen tüm küçük ipuçları bir anlam kazanacak.

Lütfen bu mesaja birileri yorumlama ve çıkarım yapma kıtı bir mesajla saçma falan diye cevap vermesin. Ben tartışmak düşüncelere saçma komik diyenlerle atışmak istemiyorum, bir fikri olan bir şey farkeden üzerine bir şey ekleyecek olan varsa cevap yazsın.

Fikir yürütelim, herşeyi bilen modda o yanlış bu yanlış o saçma bu saçma diye yazmayın bana. Verdiğiniz cevapların tek amacı ne yaparım da bu fikirleri saçma gösteririm türünden zorlama cevaplar ve yazdıklarıma alakasız cevaplar oluyor...

Zaten ne yazdıysam hiç biri kesin bir yargı taşımıyor...

Vorti ler gibi...

Sezinliyorum...

• urazs gel senle bi anlaşma yapalım. Half Life'ın yeni oyunu çıktıktan sonra eğer kafanda ürettiğin senaryonun sorularına cevap alamazsan sen,eğer senin dediğin doğru çıkar ben yanılırsam da ben banlıyım kendimi ne dersin?Bu forumda bi bu konuya severek giriyordum oda senin teorilerin sayesinde sinir hastalığına doğru dönüşmeye başladı. Herneyse ben herkese Gman'i Gordon olarak düşünenlerin büyük yanılgı olduğunu söyliyim ve bir resim koyarak gidiyim.
    Aslında Gman evli barklı bir adammış ve her gün Amerika'da o çalıştığı gizli işyerine gidiyormuş. Birkaç gün önce de kameralara yakalanmış

• Ha bu arada en sonunda Valve'den mesaj alabildim. Ayrıca Steam forumlarındaki bi görevliyle de iletişime geçtim ve size şunu söyliyim, Half Life'ın devam oyunu Steam Box için geliştiriliyor hatta bundan eminiz diyebilirim. E3'te çok ciddiyim büyük bir sürpriz var.
  • quote:

urazs gel senle bi anlaşma yapalım. Half Life'ın yeni oyunu çıktıktan sonra eğer kafanda ürettiğin senaryonun sorularına cevap alamazsan sen,eğer senin dediğin doğru çıkar ben yanılırsam da ben banlıyım kendimi ne dersin?Bu forumda bi bu konuya severek giriyordum oda senin teorilerin sayesinde sinir hastalığına doğru dönüşmeye başladı. Herneyse ben herkese Gman'i Gordon olarak düşünenlerin büyük yanılgı olduğunu söyliyim ve bir resim koyarak gidiyim.
    Aslında Gman evli barklı bir adammış ve her gün Amerika'da o çalıştığı gizli işyerine gidiyormuş. Birkaç gün önce de kameralara yakalanmış

Benim tek söylediğim şey HALF LİFE içinde olanlar tüm o isimler imalar bu Vortinin sözleri, Gordon un biyografisi ve daha bir sürü şey insanı düşünmeye itiyor...

Bu kadar basit sinir hastası olacak bir durum yok...

Half Life il ilgili HİÇ BİR NANE kesinleşmiş değil, belli değil.

Tabii ki teori üreteceğiz. Senin yaptığın da bu.

Ben seninle iddialaşmıyorum ki sen onu anlamadın bir türlü.

Seninle iddialaşıyor olsam senin fikirlerine görüşlerine karşı çıkar ÖYLE DEĞİL BÖYLE derdim.

Üslubum öyle değil ki taa başından beri.

Ben bana göre OLMA İHTİMALİ olan şeyleri yazıyorum sadece.

Tabii ki de G MAN Gordon olmayabilir. KESİN ÖYLE, ÇÖZDÜM BEN ! demedim hiç bir zaman...

Yukarıda da sorular sordum yine. Çünkü bende anlamaya çalışıyorum.

İstiyorum ki insanların tek yaptığı O DEĞİL BU DEĞİL demekten başka şeyler olsun.

Daha pek çok şeyi tam anlamadan SAÇMA deyip geçiyor pek çok kişi.

E madem saçma siz çözdünüz o zaman herşeyi

E çözemeyeceğinize göre... Düşünelim tartışalım...Yukarı da da GORDON G MAN DİR !!! diye birşey yazmadım mesela, başka şeylere vurgu yaptım dikkatimi çeken, hadi bunun üzerine konuşalım. Benim niyetim hep buydu.

İki satır (seni kastetmiyorum ) yazı yazmaya iki satır fikir üretmeye üşenen tiplerle kısır bir muhabbete girmek istemiyorum,

Yukarıda yazan şeylere madem O KADAR EMİNSİN kendinden niye iki yorum yapamıyorsun söylermisin ? Yukarıda yazdıklarım da bir iddia da farkındaysan. Kendini istediğin kadar banlattır sen bilirsin, benim dediğim diye bir şey yok bunlar tahmin, fikir yürütme, teori... Senin kiler gibi KESİN GERÇEKLER İDDİASI değil.

Teori dediğin şeylerden niye rahatsız olasın ki, bunları yazan kişi bir İDDİA taşımıyor, yanılma ihtimalini kabul ediyor... Niye rahatsız olasın ki ?

Yukarıda insanı düşündürten şeyler var VORTİ nin söylediği, biyografisi var GORDON un, sembolik anlamaları olan isimler var... Onlara bir yorum yapsana.

Anca dalga geçiyorsun...

HALF LİFE ismini düşünelim tartışalım en bariz şey oyunla ilgili... Sinir olmaya gerek yok.

Senin fikirlerin SAÇMA diye ortaya çıksaydım tamam anlarım bunu da...

• KAFANDA ÜRETTİĞİN SENARYO...

Bak burada bile aklınca dalga geçicen...

Afedersin sen nerenle üretiyorsun HALF LİFE ın geleceğinde neler olabileceği ile ilgili fikirlerini, ya da hiç üretiyor musun Allah aşkına

Yahu tabii ki kafamda üreticem, ipuçlarını arayacağım. Ayrıca bir senaryo üretip de BU BUDUR demedim ki ! Senin bu tarzın tepkin ancak senin gibi KESİN EMİNİM modunda takılan birine yapılır.

Çünkü herşeyi biliyorum anladım iddiasındasın.

O alayları benim sana yapmam lazım sırf bu BİLİRKİŞİ iddiandan ötürü. Kimin fikri gerçeğe daha yakın çıkarsa çıksın, bunun bir önemi yok. Çünkü bunu kimse ispatlayamaz şu anda zaten.

Daha sonraya kalan tek şey tutum ve üslup olacak. Bu bir oyun Allah aşkına, laf ettirmiyorsun, kendi görüşünün aksine SIFIR TAHHAMMÜLÜN VAR. Başka kişilerle de gördüm alaycı dalga geçer cevaplar verdiğini, bir tek bana değil.

Burada bu oyunu oynayanların hiç birinden ZERRE FARKIN YOK söz sahibi olma anlamında bi anla şunu artık bi zahmet.

• Neyse kaptırmışım biraz agresif olmuş yazılar

Son kez söylüyorum,ben sadece soru sormak düşünmek istiyorum, herkese de aynısını tavsiye ediyorum, birlikte bulduğumuz sorulara cevaplar arayalım diyorum...

Onlarca soru sordum burada, onlarca tespit yaptım yargıya varmadan haklarında ( neden GORDON, neden FREEMAN, neden HALF LİFE, mesaj ne, sembol ne gibi... ) bir Allahın kulu bir cevap yazmadı, yazamadı, bende doğal olarak kendi sorularıma kendi cevaplarımı aradım bulmaya çalıştım...

Sadece bir arkadaş dedi -evet Gordon hakkında hiç düşünmüyoruz, haklısın - diye, onun haricinde insanımızın tek katkısı saçma komik yanlış alakası yok gibi süper zihinsel yetenek isteyen cevaplar vermek oldu...Yahu burası nasıl forum o zaman kardeşim. Herkesin tek bir kafadan gittiği doğruluğu kesinlikle ispatlanmamış şeyleri olmuş bitmiş kabul ettiği...

E bravo o zaman güzelim Half Life ı da çözdüm modunda takılın. Apışıp kalırsın demişsin bana dün... Bu gidişle sen apışıcaksın gibime geliyor bu İDDİALI ben bilirim modundan dolayı.

Soru sorun, çünkü cevaplanmamış çok şey var, çok simgesel şey var çok ima var.

Daha ana karakteri, onun pozisyonunu, hayatını, ADINI, oyunun ADINI sorgulamıyorsunuz bile... Daha böyle bir sürü şey var insanı düşünmeye iten cevabı olmayan, tam verilmeyen...

Gene kaptırmışım agresif olmuş yine.

• 
Sayfa: önceki 313314315316317
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.